- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Yani en başlarında belki bundan daha iyiydi ama yine de benim kadar değildi bu ilişkiyi ben götürüyorum gibi düşünmeye başladım. Bunca yıl sevmese benimle neden olsun kiBaşta ilgili sonradan ilgisiz olsa tamam da başından beri böyleymiş. Size uygun değilse keşke bi kaç yıl uzatmadan bitirseydiniz şimdi birde alışkanlık olmuştur zorlanırsınız
Seni sevmediği anlamına gelmez ki karakteri öyle demekki dediğin gibi yapış yapış ilişkileri sevmiyo demekki. Ama tüm erkekler öyle değil benim eşim sevgiliyken falan çok ilgiliydi gezerken heryerde sevgisini gösterir sarılır yapıştırdıYani en başlarında belki bundan daha iyiydi ama yine de benim kadar değildi bu ilişkiyi ben götürüyorum gibi düşünmeye başladım. Bunca yıl sevmese benimle neden olsun ki
Evet oyle sık sık seni seviyorum demez mesela. Ben sorduğumda da seviyorum neden durmadan soruyorsun der. Çaba göster derim nasil bir çaba der biraz odundur anlamaz öyle islerden ama onu çok seviyorum Rabbim en iyisini bilir ama hakkımda hayırlısıysa eger devami gelsin isterim. Surekli basinin etini yeyip onu bir şeylere zorlamadan kendi isteğiyle bana istediğim gibi davransin benim yüzümden bitmesin istiyorum bunun için neleri değiştirmem gerekiyorSeni sevmediği anlamına gelmez ki karakteri öyle demekki dediğin gibi yapış yapış ilişkileri sevmiyo demekki. Ama tüm erkekler öyle değil benim eşim sevgiliyken falan çok ilgiliydi gezerken heryerde sevgisini gösterir sarılır yapıştırdıhala da öyle. Ona göre düşünüp kararınızı verin bence size göre değilse ciddi yola girmeyin
Bence şuan doğru yapiyosunuz üstüne gitmeyerek bakalm ne olcak :)Evet oyle sık sık seni seviyorum demez mesela. Ben sorduğumda da seviyorum neden durmadan soruyorsun der. Çaba göster derim nasil bir çaba der biraz odundur anlamaz öyle islerden ama onu çok seviyorum Rabbim en iyisini bilir ama hakkımda hayırlısıysa eger devami gelsin isterim. Surekli basinin etini yeyip onu bir şeylere zorlamadan kendi isteğiyle bana istediğim gibi davransin benim yüzümden bitmesin istiyorum bunun için neleri değiştirmem gerekiyor
Ben de merak ediyorum :)Bence şuan doğru yapiyosunuz üstüne gitmeyerek bakalm ne olcak :)
Konuşmadığımız her vakit acaba ayrılacak miyiz acaba benden sıkıldı mı ilgisini çekmek için mesaj atsam konuşsak diye düşünürdüm. Mesaj atardım o kisa kısa cevaplar ben ise askimi haykirirdim aptal gibi. Simdi ben de ne kadar ilgi veriyorsa o kadar ilgileniyorumBen de erkek arkadaşınız gibiyim üstüme gelindimi daha bir uyuz oluyorum, arayacağım varsada aramam. Çok gitmeyin üstüne kaçan balık kovalanır misali ,kovalanan olun
Değil mi haklısınız o da zaten şikayetçi bu durumdan ben biraz doyumsuzum istediğim olmayınca olumsuz düşünüyorum kendi kendime senaryolar kurunca da beni rahat bırak sıkılıyorum diyo haklı değiştirmeye çalışıyorum kendimi kendimle ilgileniyorum kitap okuyorum daha az konuşuyorum onunla ilgisinden şikayet etmiyorumAyaklari uzerinde duran, iş güç sahibi, olgun bir birey olarak, sevgilimin bana kızınca pat diye engellemesine, canı sıkılınca ayrılık noktasina gelecek kadar mesajlar atmasina tahammül etmezdim. Büyüyün biraz artık.
Farkli sehirlerde mi yaşıyorsunuz?Değil mi haklısınız o da zaten şikayetçi bu durumdan ben biraz doyumsuzum istediğim olmayınca olumsuz düşünüyorum kendi kendime senaryolar kurunca da beni rahat bırak sıkılıyorum diyo haklı değiştirmeye çalışıyorum kendimi kendimle ilgileniyorum kitap okuyorum daha az konuşuyorum onunla ilgisinden şikayet etmiyorum
Hayir aynı sehirdeyizFarkli sehirlerde mi yaşıyorsunuz?
Iletisim sekliniz mesajlasma olmasin bence. Arayın konusun kapatın.Hayir aynı sehirdeyiz
Söyle bir sorun var aramıyo hep böyle yani telefonda neredeyse hiç konuşmayız ne kadar konuşsam da düzelmiyor ben de pek memnun değilim bu durumdanIletisim sekliniz mesajlasma olmasin bence. Arayın konusun kapatın.
Kapı orada hadi yallah.demeyi neden bilmiyorsunuzBirkaç yıldır devam eden bir iliskim var. Erkek arkadaşım ilişkinin en başından beri her zaman daha az konuşan daha az ilgilenen biri oldu. Ben eskiden bu konuyu sık sık gündeme getirir ergenler gibi pat engellerdim. Sonra o engeller kalkar bir şekilde iletişime tekrar geçerdik. Kabullenmek istemezdim ama üstüne gittikçe de daha beter hal almaya başlardı aramalarıma mesajlarıma ısrarla cevap vermezdi. Su an beraberiz yogun bir is hayati olduğu için pek konuşamıyoruz. Birkac hafta önce yine sabah kalkıp mesajları sıraladım ayrılık noktasına kadar getirdim neden hep böyle yapıyorsun yoruluyorum ruhum yoruluyor sen böyle yaptıkça dedi. Sonra kendi kendime enine boyuna düşündüm üstüne düştükçe bağlanmak yerine daha çok uzaklaştırıyorum kendimden dedim. Biliyorum o bana ne kadar ilgi verse de ben doymam ama o öyle biri değil. Sürekli tabiri caizse mıç mıç olamaz. Biliyorum iyi biri temiz kalpli ve gerçekten seviyorum onu böyle mi kabullenmeliyim? Erkeklerin geneli mi böyle? Bir de artık eskisi kadar sıkboğaz etmemek için ustune dusmuyorum kendime vakit ayırıyorum. Kendiliğinden bana mesaj atıyor böyle devam edersem ise yarar mi?
Konustukca olmadığını fark ettim bunu ona farklı bir şekilde nasil belli edebilirim mesela mesajlarına cevap vermesem ne bileyim aklima ilk bu geldiIletisim sekliniz mesajlasma olmasin bence. Arayın konusun kapatın.
Mesajlarina cevap vermesem mi? Canim benim neden iletisim kurarak, medeni insanlar gibi açık açık konusarak bunu ona soylemiyorsun? İma, dolaylı yollar ay bunlar çok daraltiyor icimi.Konustukca olmadığını fark ettim bunu ona farklı bir şekilde nasil belli edebilirim mesela mesajlarına cevap vermesem ne bileyim aklima ilk bu geldi
Konussam da değişen bir şey olmuyor çok rahat davraniyorMesajlarina cevap vermesem mi? Canim benim neden iletisim kurarak, medeni insanlar gibi açık açık konusarak bunu ona soylemiyorsun? İma, dolaylı yollar ay bunlar çok daraltiyor icimi.
Beni sevdiğini söylüyor ama benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmez benimle niye böylesin dediğimde de sıkılır surekli aynı şeyleri söylüyorsun napıyorum ben derMesajlarina cevap vermesem mi? Canim benim neden iletisim kurarak, medeni insanlar gibi açık açık konusarak bunu ona soylemiyorsun? İma, dolaylı yollar ay bunlar çok daraltiyor icimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?