Erkek arkadaşının bi kız kardeşi yok bence. Olsaydı en azından empati kurabilirlerdi. Şu saatten sonra zorla ikna olsalar dahi bu taş kafalı insanlarla anlasabilecek misin ki? Ele güne karşı ne deriz kafasındalar. Keşke soylemeseydiniz ne bileceklerdi yalana karşıyım ama bu zihniyetteki insanlar hak ediyorlar bence. O pek kıymetli oğulları hiç evlenmemis ama başından 30 tane ilişki geçmiş biriyle de evlenmek durumunda kalabilirdi bunu da bilemeyeceklerdi. Yanlış anlaşılmasın başından 30 ilişki geçen kadını kınamıyorum ama onlar boşanmış olmanı bu düşünceyle istemiyorlar diye bu örneği verdim.
Bence erkek arkadaşına onları ikna etmesi konusunda destek olmak yerine artık rest çek. Seni çok seviyorum ama istenmediğim bir aileye kendimi zorla kabul ettiremem bununla başa çıkamam de vedanı et. Gerçekten seviyorsa ya onlari ikna etmenin bir yolunu bulur ya da resti çeker her şeye rağmen seninle olur.
Ailelerimiz bizim her şeyimiz evet ama ailemiz oldukları bizim hayatımızdaki her şeye karar verme haklarını vermiyor bence. Benim ailem benim adıma her şeyin en iyisini isteyip beni en iyi şekilde yönlendirebilecek bir aile çok şükür ama aile var, aile var; her anne baba çok bilinçli ve evladına doğru yolu gösteriyor diye bir şey yok ki. Aileleri yüzünden okuyamamis, yanlış evlilik yaparak hayatları kararmış insanlar var. Hayat erkek arkadaşının hayatı, ya kendi mutluluğunu seçecek ya da bir süre sonra hayatında olmayacak anne babasını tatmin etmek için aşkından vazgeçecek. Umarım doğru kararı verir