Erkek arkadaşım hiç hediye almadı üzülüyorum :(

mavibalon260988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
208
47
38
37
Güzel giden bir beraberliğim var fakat bana henüz hiç hediye almadı Şubat ayından önce işsizdi atama bekliyordu yeri geliyor arkadaşlarından borç aldığını biliyorum. Çalışmadığı için hediye beklemiyordum ama cebinde illa parası oluyordu bir tane gül 10 tl en fazla istese alabilirdi diye düşünüyordum ama çalışmıyor diye önemsemedim fazla. Hatta kendisi ilişkimizin ikinci ayında bana "daha bi gül bile alamadım sana" dedi... İçimden dedim ki atanınca alır yapar dert etme dedim...
Evin üst katına babası onun için bir oda yapmıştı bende ona yeni odasına taşınınca hoş güzel bir biblo masa saati aldım. Çok ekonomik bir şeydi ama odasında bana ait küçükte olsa bir şey olsun istedim. daha sonra atandı yani atanalı 1 ay oldu tam. Buradan giderken ona şirin bir kalp kutu aldım içine kullanacağı şeyler koydum. traş köpüğü-bıçağı, deodorant, duş jeli, diş macunu-fırçası, tırnak makasından yara bandına peçetesine kadar işine yarayacak birçok şeyi düşünüp aldım. Sevgililer gününden 4 gün önce gitti buradan atandığı yere. Giderken verdim o kutuyu. Sevgililer günü için hediye alacaktım sırf o almıyor atandığı yerden gelince bana hediye alır bende o zaman alıp vereyim dedim. o kutuyu da öylesine yol hediyesi olarak hazırlamıştım.
ilk başta 14 şubatta bir şekilde geleceğim diyordu bende maaş 15 inde yatıyor gelme çok uzak dedim biraz ikna ettim çünkü düğün parası biriktiriyor maaşını aldıktan sonra gelirsin dedim. tamam dedi. Buradan gideceği gün bize gelmişti sabah. Bana valizini verip 2 dk ya geliyorum deyip bi yere gitti. 15 dk sonra geldi. Nereye gittiğini sordum elinde parktan kopardığı sapı kısa bir gül dalı vardı onu verdi baktım yağmur vardı çok ıslanmış içeri girdi.. dedim nereye gittin sen? söylemem dedi laf karıştırdı.. üstüne gittim biraz sonra öğrendim meğer bim e gitmiş. casio nun saateleri gelecekmiş gitmeden bana saat almak için gitmiş ama cuma günü geliyormuş saatler boşuna gitmiş.. Bunu duyunca mutlu oldum demek ki düşüncesiz odun biriyle beraber değilim diye düşündüm sevindim. Şimdi haftaya gelecek ama bana hiç hediye aldığını zannetmiyorum çünkü hiç bi yere gitmiyor alışverişe falan... Maaşı da yatmış. bana hediye almayınca benimde artık ona alasım gelmiyor küçük de olsa bana onu hatırlatacak bir şey alması gerekiyor.. Buradan gitmeden önce bana "ben atanınca sana neler neler alırım" diyordu şimdi çok cimrileşmeye başladığını hissediyorum hatta her geçen gün. Bedellli askerlik için kredi çekti 12 şubatta buradan gittikten sonra ve o günden beri cimrileştiğini hissediyorum.. Bi de düğün parası biriktiriyor galiba maddi sıkıntıdan böyle odunlaştı ya da gerçekten odun biriyle beraberim... Benim zoruma giden eski kız arkadaşlarına neler neler almış hepsini biliyorum ama bana neden almıyor değer vermiyor mu Bu yüzden mutsuzluk çekiyorum.. Ben hediye değil onun düşünceli olduğunu görmek istiyorm sadece... (((

Her anda bi hediye beklenmez ama. Borcu var diyosunuz işe yeni girmiş kendini toparlasın elbet düşünür .Saat alacakmıs mesela, o zaman düşünceli olmuş işte.
ama borca girince değişti gibi geldi. borçlar ile evlenirsem mutsuz olur muyum bilmiyorum acaba düğünü bi kaç yıl ertelesek mi bilmiyorum

Bazi insanlar hediyelesmeyi sevmez. Eski kiza aldiklarini nereden biliyorsun? Yas kac buarada? Eger 25 altiysan tabiki ertele dugunu paran olunca evlen

ama borca girince değişti gibi geldi. borçlar ile evlenirsem mutsuz olur muyum bilmiyorum acaba düğünü bi kaç yıl ertelesek mi bilmiyorum
Ewlenip sizde destek olsaniz herseyi ondan bemlemeseniz ogretmen herhalde subatta atamasi olduguna gore bu tip cimri ogretmenler illaki ogretmenle evlenmek isterler cift maas olalim tatillerimiz ayni olsun hesabi yaparlar

Almadigini nerden biliyorsun canim:)Belki cikmistir almak icin,yada is cikisinda bakmistit biseyler de surpriz olsun diye soylemiyodur.Bende esime hic caktirmam mesela ona bisey alacagim zaman.ayrica artik evden cikmadan da internetten cok guzel seyler alabiliyorsun:)hem eskilere de aliyormussa sana da alir heralde,esek degil ya

Beklenti yaralar diye bir söz var.Bende sizin gibiyim hediye almayıda vermeyide severim.Ama karsımdaki insan almayınca bende soğuyorum.Maalesef biz seviyoruz diye herkes sevmek durumunda değil.Siz ailenizle yaşıyorsunuz sanırım ama sevgiliniz yeni atanmış,yeni bir hayata başlangıç yapmış.Kredi borçları ve düğün parası biriktirdiğini yazmıssınız.Kira faturalar market masrafı derken bahsettiğiniz 10 liranın bile önemi oluyor.

Şu "düğün, niyetin ciddi olması ve bir de aile ile tanıştırmak" 3 ünün açamayacağı kapı yok Türkiye'de.
Velev ki düğüne para biriktiriyor 10-20-30 tl ile fark atar mı düğün parası birikimi?
Bunu kıstas alıp cimrilik yapıyorsa kendini kandırma.

Erkeklerden Bahsediyoruz bu kadar çok beklentiye girmen demek senin hüsrana ugraman senin kırılman demektir kuzum Artık bence bekleme gerçek anlamda sana süpriz olsun.Bu sıkıntını paylaştıkça da atarsın içinden artık yavaş yavaş

Bunlar odunluk degil daha durun, evlenince hediyeni sana seçtiriyorlar :)

Canım saka bir yana kafana takma bence cok dusuncesiz birine benzemiyor yuz yuze gorustgunde daha iyi anlarsin cimri mi degil mi ama ben hediye alacagina inanıyorum. Olmazsa siz biraz belli edersiniz, konu açılınca ben öyle alinip olduğu gibi verilen hediyeleri sevmem aslinda filan dersiniz benim icin bi hediyede emek olmasi daha onemli dersiniz o mesaji alir zaten :)

Düğün parası biriktirebildiğine göre parası var demektir.
Hediye almaması sevmediğini gösterebilir.
Her insan hediye alıp vermeyi sevmez.
Genellikle de erkekler.
Fazla beklentide olmazsan daha mutlu olursun.

Arkadasim yeni bir duzen kurmus cok masrafli yasamayan bilemez. Ben 1.5 sene calistim da borctan kurtulamadim. Adam hem askerlik parasi hem dugun parasi biriktiriyor sana en guzel hediye bu olmali bence geleceginiz icin calisiyor. On tl lik birsry alsa sonra 20 yi beklersin bu boylr gider de gider beklenti icindesin cunku. Yapma boylr mutsuz olursun ne gerek var bosver para biriktirsin

Konuşacak muhabbet konularınız bu kadar mı çorak ki eski kız arkadaşına aldıklarının seceresini bile biliyorsunuz?
Evet, kredi aldığı günden sonra insanlar artık borç sahibi olduklarından sorumlularsa daha temkinli olurlar bu odunlaşmalarına ve cimri hale gelmelerine yol açmaz, para biriktiriyorsa parası vardır demek de şu an duyup aydınlandığım bir şey, herkes einstein mübarek.

Bu olay mutsuzluk çekmenize neden oluyorsa söyleyin, konuşun içinizde kura kura ben sana bunu aldım ama senden karşılığında bir şey gelmedi hayal kırıklıklarıyla ömür geçmez. Birbirinizin karakterlerini bilin yol yakınken. Sizin için madem önemli ve sevginin gösterilişi de bu şekilde, onun bilmesinde sıkıntı yok.

Erkekler maalesef fazla ince düşünemiyorlar, akıl edemiyordur.. Ben eşimle evlenmeden önce sevgili iken bana hediye almazdı.. Ben ne zaman hediye alsam ona, oda bana aldığımın benzeri, bana hediye olarak alırdı. Onun dışında da almazdı. Dedim içimden bu çocuk benimle dalga mı geçiyor, napıyor böyle.. Parası olmadığından da değil, ortalama maaşı vardı ve ailesi ile yaşıyordu.. Açık açık söyledim bir gün.. Neden bana hediye almıyorsun, yoksa ben senin için değerli değil miyim diye.. Bana ne dese beğenirsin, sen benden hiçbir şey istemiyorsun ki.. Beğendiğin bir şey olursa söyle alayım dedi.. Tabi ben dumur oldum. Ne yapayım yani bu çocuk bana hediye alırsa iyi olacak, almazsa kötü mü olacak benim gözümde.. Onu olduğu gibi kabul ettim..

Tabi sizin durumunuz çok farklı.. Erkek arkadaşın farklı bir şehirde ev tutmuş, kendine yeni bir hayat kurmuş.. Kolay mı? Kredi borcu da varmış.. Bence fazla beklenti içerisine girmeyin, ya da açık açık konuşun.. Sen bana hiç hediye almıyorsun, beni önemsemiyor musun? diyebilirsiniz. Sizin beklentileriniz de çok önemli, erkek arkadaşınızın huyu böyle.. Ya da maddi imkanı kısıtlı. Onu bu şekilde kabul edebilecek misin, yoksa etmeyecek misin?

Biraz daha bekleyim bakalım ... Hem şu anda sizi hediyelere boğması evlendiğindede devam edecek anlamına gelmiyor maalesef. Bence madem ki böyle beklentileriniz var karşınızdakini iyice çözmeden sakın evlenmeyin. Çünkü en centilmeni bile evlenince odunlaşıyor.

küçük şeyler de almıyorsa sorun var bence. mesela bime gitmiş, saat yokmuş, o zaman iki tane çikolata alıp getirebilirdi mesela. benim nişanlım arada sırada işten eve dönerken bana kinder surpriz alır ben sanki altın bilezik almış gibi mutlu olurum mesela, beraber yeriz, içinden çıkan oyuncağı yaparız falan. bence konu sahibi de materyalist düşünmüyor da, değersiz hissettiği için konuyu açmış. bence de, ufak da olsa hediye alınması önemli birşey.

en azından senin erkek arkadaşın alıcam falan diyomuş :) aynısının daha fazlasını ayrıldığım erkek arkadaşım da yapardı ,,ben mesela yılbaşında hediye almıştım o bırak sakız bile almadı ayrılana kadar,, karşılık beklemiyorum diyodum kendi kendine ama bunlar insanı üzüyo ister istemez, burda önemli olan hediyenin fiyatı değil düşünmesi ama almayınca da almıyor maalesef odundu yanibiraz daha bekle bakalım borçları varmış baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…