Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

İna İnanın yoruldum ben asla bilemicem 3 günde neler yaptığını. Duşunursem kafayı yerim gerçekten. Gerçekten çok zor bi durum. Aramamasına alıştım 3 gündür en zor zamanları anlattım. Bu saatten sonra arasa ne değişir bilmiyorum midem acaip bulandı çünkü

19 sayfayı okuyamadım.

Eşimle nişanlandık; akşamında parmağındaki yüzüğü alıp Antalya'ya 5 yıldızlı otele tatile gönderdim. İş arkadaşları ile...Bol Ruslu vs bir otele. Aklımın ucundan dahi bir şüphe geçmedi.

Parmağındaki yüzüğü kaybedersin dedim; aldım çantama koydum. annesi annem vs herkes de vardı. Kimsenin de gıkı çıkmadı; akşam onun annesi babası kendi memleketlerine; eşim Antalya'ya gitti; ben de annemlerin memlekette arkadaşlara davetiye verip ertesi gün yaşadığımız şehre döndüm.

Halen de aklımda bir acaba olmadı; olmayacak...

Güvenmediğiniz adamlar ile birlikte olmayın; yapmak isteyen her ortamda yapar; yok arkadaşı çapkın yok bilmem ne geçin bunları.

Ya kendinize güvenin ya karşıdakine yapmaz deyin ya da klasik bırakın gitsin; gelirse sizindir; gelmezse zaten sizin olmamıştır şiarını uygulayın.

Kendinizi boşuna doldurup germeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…