Erkek arkadaşım-Kafam Karışık

İddaayı oynamayan kaldı mı ülkede? Ben bile gaza gelip bi kere derbide oynamıştım bütün gün iddaa bayisinde oturmuyorsa arada oynanan bişey için çok sorun çıkarmışsınız. Benim eşim bir ara ek gelir olarak oynuyordu. İşten gelince istatistik incelerdi, basketbol futbol ligden lige bakar ona göre para yatırırdı. Gözden çıkardığımız bir anaparayla başlayıp anaparayı 5e katlamıştı. Çok zamanını alıyor diye bıraktı sonra. Neyse onu geçeyim. Birikimin var mı diye sormak evlilik hazırlığındaki bir çift için doğal değil mi? Çiftler genelde ne istiyoruz, kaç paramız var, birikim var mı, aileler mi yardım edecek, kredi mi çekecez gibi şeyleri düşünüp konuşmaz mı? Anladığım birikiminiz var ama evlenirken harcamak istemiyorsunuz.
Nadir verdiğim bir cevap ama bence erkek tarafı haklı.

ya bana şöyle geldi açıkçası hepsi çok ufak olaylar ama ikiniz de o kadar maddiyat bakışlısınız ki yani biz anlaşabilir miyiz diye hiç düşünmüyorsunuz gibi geldi. Hepimiz karşımızdakinin evi olsun rahat edelim istiyoruz ama siz de o da bunun neleri var ilerde neler yapabilir diye düşünüyorsunuz sanki. ortada aşkın olmadığı o kadar belli ki. Sanki iş değil de tekstil firması açmaya niyetleniyorsunuz gibi düşünüyorsunuz ikiniz de.

yani ben de ona evlenmeden önceki durumum seni ilgilendirmez senin durumun da beni ilgilendirmez evlendikten sonrası önemlidir dedim. beni paragöz para avcısı birisi yaptın dedi bozuldu ama haklısın da dedi.
aileler tanışmıştı pazar isteme olsun diye düşündük ama dün gece de tartışınca o da sus pus ben de...sanırım askıya alacağız

Evlenince degisir diye dusunme. Kendisi de demis degismem diye. Bunlari kabul ediyorsan evlen
baştan beri yoluna koycam düzelecek değişecek bekarlıktan böyleyim evlenince hayatım düzene girecek ben herşeye doydum sakin bir hayat istiyorum cart curt diyordu ama ben de artık çok da değişmeyeceğini düşünüyorum
Birikimini sorması çirkin olmuş ancak diğer her konuda siz abartmissiniz bence. Adamı bunaltirsiniz.
evet biraz abarttım bunaltmış da olabilirim.normalde bu kadar tepki göstermezdim ama başta benimle ilgili maddi sorgulamalar olunca ve şimdi iddiayı da öğrenince sorgulamam büyük ve bunaltıcı oldu. bağımlıysa sürekli oynarsa sorun benim için.sizce insanın kazancını böyle şeylere yatırması normal mi?

Daha ilk baştan birikim falan soran adam bana itici geldi ,bence bişi uydurun aileler tanışmasın ,çok uzatmayın bu işi salın gitsin ,
Size birikim soran bu adama senin ne kadar var evlenmeye kalkıyorsun demediniz mi ?

Evlenince bahçeli ev falan yapacağız bunun için ya birikim ya kredi çekmek gerekir onun için sordum dedi ben de senin birikimin var mı da bana bunu soruyorsun sen kendi birikimine bak dedim ( yokmuş) haklısın dedi

Bence ciddi bir adım atmadan önce bitirin. İddia bağımlısı değilim demiş ben inanmıyorum ha deyince bitirilecek bir şey degil. Sizin evlenmeden önceki paranıza göz koyması çok ayıp hele ki çalışmayı sevmem diyen sorumsuz biriyse muhtemelen evlendiğinizde her şeyi sizin üstünüze yıkacak

yaklaşık 5 aydır çıkıyoruz. onun evi var ama ben kirada oturalım dedim.onun arabası var ama benim de var yani bunlar evlenmem için sebep olamaz. ha o beni niye istiyor onunla ilgili de söylediği şu: "huzurlu, mutlu bir evliliğim olsun istiyorum her anlamda iyi bir eş iyi bir anne adayı olsun istiyorum bununla ilgili özellikleri de sende buldum niye kaçırayım bu fırsatı insan başka ne ister ben deli miyim?" tabi başka amaç varsa da onu yaşayarak görebilirim. Diğer konuya gelince adını yazamayacağım için benimki dedim (bizimki değil) yaşlarımız ikimizin de 34. yaşımız itibariyle de evlenmek de acele ediyoruz galiba.
Bundan adam olmaz.
Evlenince çalışmaz harçlığını da senden alır.
İyi düşün.
çalışma konusunda konuştuk öyle birşey olursa beni kaybedeceğini biliyor bence.işi var zatenç
ben de baştan beri neleri sorun ettiğimi,ondan ne istediğimi söyledim en az 3 kez söyledim o da hepsine olumlu cevap verdi ve beni biliyordu.yani beni bu şekilde kabul etmiyorsa o da uzatmayacaktı. dün gece "neden uzattın beni biliyordun" dediğinde kendisine bunu da söyledim.

Evlenince bahçeli ev falan yapacağız bunun için ya birikim ya kredi çekmek gerekir onun için sordum dedi ben de senin birikimin var mı da bana bunu soruyorsun sen kendi birikimine bak dedim ( yokmuş) haklısın dedi
Olmaz bu iş ,görücü usulu yaklaşanların çoğu iş para için yanaşıyor ,adam dediğin adam önce benim şu kadarım var der ,kadının parasına güvenmez

Ben de erkek arkadaşıma kaç yıl olmuş çalışmaya başlayalı, neden birikimin yok bir şeye de harcamamışsın demiştim. Haklısın dedi, ertesi ay harcama planı yaptık. Bunda ne var anlamadım, birlikte hayat kurmayı planlayan insanlarsınız, paranıza göz koymuş gibi davranmamalıydınız.

Bağımlılık seviyesinde olmayan eğlencelere çok da müdehale etmemek gerektiğini düşünüyorum. İki tarafın da özel alanları olmalı, onunki budur belki.

Engellemeyi bilmediğini sanmıyorum. Biliyordur muhakkak ama o kadını engellemek istememiştir ayıp olur çekincesiyle. Mesafe korumaya çalışmış ama kadın mesafeden pek anlayan biri değilmiş belli ki.

ben ömrümde oynamadım iki erkek kardeşim var onlar da oynamadı oynamıyorlar. benim için sürekli oynuyorsa sorundur. benim tespitim en az 10 yıldır oynuyor bağımlı değilse bir daha oynamazsa sorun yok bence.bana göre böyle şeylere para vermek saçmalık.
Arada bir oynuyor diye çok tepki vermişsiniz bence.
arada bir ise sorun değil ben de bunu sorguladım sürekli mi arada mı diye. maçlar mayısta bitti o da o zaman oynamış en son. yani lig başlayınca yine oynayacak demektir bu.
birbirimize aşık değiliz ama birbirimizden elektrik de aldık duygusal olarak beğeni olarak hoşlantı olarak sorun yaşamıyoruz.beraber vakit geçiriyoruz birbirimizden sıkılmıyoruz anlaşabiliyoruz ama anlaşamadığımız noktalar da var.
en büyük korkum bağımlı olması o yüzden ısrarla sordum zaten.Bağımlı değilse hallolur. evlendikten sonra benim üstüme her şeyi yıkmaya kalkarsa sonucunun ne olacağını biliyor bunu empoze ettim.

Şimdi iddia oynayan hanımlar ne var bende oynuyorum abartmışsınız diyecekler ve bir açıdan haklılar da.
Ama sizin sevgiliniz sizden bunu saklamış, sonra durumu hafifletmeye çalışır gibi sözler söylemiş, bağımlı değilim vs. demiş.
Bu “bağımlı değilim istediğim zaman bırakabilirim” gelmiş geçmiş en klişe yalanlardan biridir birincisi bu.

İkincisi artık durulmak istediğini söylemiş, bunun için evlenmenizi beklemesine gerek yok. İsteyen adam o andan itibaren değişim gösterir. Yine bir göz boyama.

Üçüncüsü birikiminizi sormuş. Evlilik aşamasında sorulabilir evet ama hesap kitap yapan biri gibi “sen kirli çıkısındır” demesi sizin maaşınıza güveniyor gibi bir izlenim yarattı bende.

Dördüncüsü ve sonuncusu aranızda hiç sevgi aşk yok da evlenmiş olmak için evleniyor gibisiniz. Gerçekten istediğiniz bu mu?

Ekleme: Kadın detayını unutmuşum konuya girip çıkınca başka konuyla karıştırıyorum sandım
Gerçekten engellemeyi bilmediğine inandınız mı? Evet kadınla flörtvari konuşmamış ama kestirip de atmamış. Cevapsız bırakabilirdi engellemeyi bilmiyorsa da.
Her yönden uyarı sinyalleri veriyor.
Aşk sevgi yok gibi. Ayrıca mantık evliliği olacak mantık da yok.

sorulur ama adabı vardır. bir kere hatta daha birkaç haftalıkken telefonda birikim yaptın mı dedi yok dedim maaşını naptın dedi sana ne dedim. birkaç ay sonra otururken gerçekten birikimin yok mu dedi yooo dedim bunca zamandır çalışıyorsun vardır ... dedi. eee böyle sorulursa insan da bozulur.

Lafın gelişi yazdım zaten öyle. Genel olarak oynanıyor demek istedim. Size göre saçmalık başkasına göre ek gelir başkasına göre hobi. Evinin barkının tüm gelirini iddaaya gömerse kumar bağımlısıymış gibi davranırsınız onu diyorum. Şu anki şartlarda abartmışsınız benim fikrim.

İddaa konusunda çok bağımlı olduğunu düşünmüyorum,bence çok takılmayın.

Evet sorma adabı sıkıntılıymış haklısınız.

İçine sinmeyen bir şeyler varsa muhakkak bir terslik vardır.
Kadına birikimi sorup sorgulamak nedir Allah aşkına ya? Bunlar nasıl erkekler?
Bir de şu erkeklerin senden sonra değiştim/değişicem, sen beni başka birisi yaptın tarzı söylemlerine inanmayın. Hepsi yalan. Nikah yapıldı mı bu sefer de ben böyleyim işine geliyorsa deyip eski hallerine dönüyorlar.

Kaç zamandır berabersiniz? Onu ne kadar tanıyorsun ?

Kendini ateşe atma!!!

yaklaşık 5 aydır beraberiz.yakınen olmasa da
önceden de tanıyordum.

okudum da pek hoş olmamış, inanın değişmiyor bu tipler yol yakınken dönün, hayat bir insanı değiştirmeye çalışmak için çok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…