yani ben de ona evlenmeden önceki durumum seni ilgilendirmez senin durumun da beni ilgilendirmez evlendikten sonrası önemlidir dedim. beni paragöz para avcısı birisi yaptın dedi bozuldu ama haklısın da dedi.Birikimin onu ne ilgilendirir ya sonuçta ondan önce kendi çabanla birşeyler yapmışsındır veya yapmamışsındır bu onu ilgilendiren bir şey değil benim de vardı öyle bir erkek arkadaşım aynı bu tarz sorular soran ve benden düşük maaş alıyordu devamlı evlenince hesap tek olur ben bakarım şöyle böyle tuhaf konuşurdu sonuç ayrılık tabiki senin maaşına şimdiden göz dikmiş evlenince herşey daha güzel olacak demesi bundan kaçarak uzaklaş bence..
aileler tanışmıştı pazar isteme olsun diye düşündük ama dün gece de tartışınca o da sus pus ben de...sanırım askıya alacağızCanım aileler taşınınca ertesi gün evlenmeyeceksin ya . Bunun sözü var nişanı var . Bunlarda iyice tanımak -gözlemlemek için var .
Banada o birikimi sorması çok itici geldi , bide ben çalışmayı sevmem zırt pırt bilemedim ama bi gözlemleayrıl diyemem ama aceleye getirme şakın evlilik işini .
baştan beri yoluna koycam düzelecek değişecek bekarlıktan böyleyim evlenince hayatım düzene girecek ben herşeye doydum sakin bir hayat istiyorum cart curt diyordu ama ben de artık çok da değişmeyeceğini düşünüyorumEvlenince degisir diye dusunme. Kendisi de demis degismem diye. Bunlari kabul ediyorsan evlen
evet biraz abarttım bunaltmış da olabilirim.normalde bu kadar tepki göstermezdim ama başta benimle ilgili maddi sorgulamalar olunca ve şimdi iddiayı da öğrenince sorgulamam büyük ve bunaltıcı oldu. bağımlıysa sürekli oynarsa sorun benim için.sizce insanın kazancını böyle şeylere yatırması normal mi?Birikimini sorması çirkin olmuş ancak diğer her konuda siz abartmissiniz bence. Adamı bunaltirsiniz.
Daha ilk baştan birikim falan soran adam bana itici geldi ,bence bişi uydurun aileler tanışmasın ,çok uzatmayın bu işi salın gitsin ,
Size birikim soran bu adama senin ne kadar var evlenmeye kalkıyorsun demediniz mi ?
yaklaşık 5 aydır çıkıyoruz. onun evi var ama ben kirada oturalım dedim.onun arabası var ama benim de var yani bunlar evlenmem için sebep olamaz. ha o beni niye istiyor onunla ilgili de söylediği şu: "huzurlu, mutlu bir evliliğim olsun istiyorum her anlamda iyi bir eş iyi bir anne adayı olsun istiyorum bununla ilgili özellikleri de sende buldum niye kaçırayım bu fırsatı insan başka ne ister ben deli miyim?" tabi başka amaç varsa da onu yaşayarak görebilirim. Diğer konuya gelince adını yazamayacağım için benimki dedim (bizimki değil) yaşlarımız ikimizin de 34. yaşımız itibariyle de evlenmek de acele ediyoruz galiba.Bence ikinizde birbirinizden farksizsiniz. Doğru düzgün tanimadan etmeden evlenmek istiyorsunuz. Onun evi var, arabasi var, parasi var diye evlenmek istiyorsun, oda sen çalişiyorsun, iyi bir aileden geliyorsun diye felan senin ile evleniyor.
Ikinizde üstelik ergensiniz. Sen ona "bizimki" diyorsun, o iddia oynuyor felan. Yaşlar 22-23tür diye tahmin ediyorum. Evlenirseniz ikinizde cok mutsuz olursunuz.
çalışma konusunda konuştuk öyle birşey olursa beni kaybedeceğini biliyor bence.işi var zatençBundan adam olmaz.
Evlenince çalışmaz harçlığını da senden alır.
İyi düşün.
ben de baştan beri neleri sorun ettiğimi,ondan ne istediğimi söyledim en az 3 kez söyledim o da hepsine olumlu cevap verdi ve beni biliyordu.yani beni bu şekilde kabul etmiyorsa o da uzatmayacaktı. dün gece "neden uzattın beni biliyordun" dediğinde kendisine bunu da söyledim.
Olmaz bu iş ,görücü usulu yaklaşanların çoğu iş para için yanaşıyor ,adam dediğin adam önce benim şu kadarım var der ,kadının parasına güvenmezEvlenince bahçeli ev falan yapacağız bunun için ya birikim ya kredi çekmek gerekir onun için sordum dedi ben de senin birikimin var mı da bana bunu soruyorsun sen kendi birikimine bak dedim ( yokmuş) haklısın dedi
ben ömrümde oynamadım iki erkek kardeşim var onlar da oynamadı oynamıyorlar. benim için sürekli oynuyorsa sorundur. benim tespitim en az 10 yıldır oynuyor bağımlı değilse bir daha oynamazsa sorun yok bence.bana göre böyle şeylere para vermek saçmalık.İddaayı oynamayan kaldı mı ülkede? Ben bile gaza gelip bi kere derbide oynamıştımbütün gün iddaa bayisinde oturmuyorsa arada oynanan bişey için çok sorun çıkarmışsınız. Benim eşim bir ara ek gelir olarak oynuyordu. İşten gelince istatistik incelerdi, basketbol futbol ligden lige bakar ona göre para yatırırdı. Gözden çıkardığımız bir anaparayla başlayıp anaparayı 5e katlamıştı. Çok zamanını alıyor diye bıraktı sonra. Neyse onu geçeyim. Birikimin var mı diye sormak evlilik hazırlığındaki bir çift için doğal değil mi? Çiftler genelde ne istiyoruz, kaç paramız var, birikim var mı, aileler mi yardım edecek, kredi mi çekecez gibi şeyleri düşünüp konuşmaz mı? Anladığım birikiminiz var ama evlenirken harcamak istemiyorsunuz.
Nadir verdiğim bir cevap ama bence erkek tarafı haklı.
arada bir ise sorun değil ben de bunu sorguladım sürekli mi arada mı diye. maçlar mayısta bitti o da o zaman oynamış en son. yani lig başlayınca yine oynayacak demektir bu.Arada bir oynuyor diye çok tepki vermişsiniz bence.
birbirimize aşık değiliz ama birbirimizden elektrik de aldık duygusal olarak beğeni olarak hoşlantı olarak sorun yaşamıyoruz.beraber vakit geçiriyoruz birbirimizden sıkılmıyoruz anlaşabiliyoruz ama anlaşamadığımız noktalar da var.ya bana şöyle geldi açıkçası hepsi çok ufak olaylar ama ikiniz de o kadar maddiyat bakışlısınız ki yani biz anlaşabilir miyiz diye hiç düşünmüyorsunuz gibi geldi. Hepimiz karşımızdakinin evi olsun rahat edelim istiyoruz ama siz de o da bunun neleri var ilerde neler yapabilir diye düşünüyorsunuz sanki. ortada aşkın olmadığı o kadar belli ki. Sanki iş değil de tekstil firması açmaya niyetleniyorsunuz gibi düşünüyorsunuz ikiniz de.
en büyük korkum bağımlı olması o yüzden ısrarla sordum zaten.Bağımlı değilse hallolur. evlendikten sonra benim üstüme her şeyi yıkmaya kalkarsa sonucunun ne olacağını biliyor bunu empoze ettim.Bence ciddi bir adım atmadan önce bitirin. İddia bağımlısı değilim demiş ben inanmıyorum ha deyince bitirilecek bir şey degil. Sizin evlenmeden önceki paranıza göz koyması çok ayıp hele ki çalışmayı sevmem diyen sorumsuz biriyse muhtemelen evlendiğinizde her şeyi sizin üstünüze yıkacak
sorulur ama adabı vardır. bir kere hatta daha birkaç haftalıkken telefonda birikim yaptın mı dedi yok dedim maaşını naptın dedi sana ne dedim. birkaç ay sonra otururken gerçekten birikimin yok mu dedi yooo dedim bunca zamandır çalışıyorsun vardır ... dedi. eee böyle sorulursa insan da bozulur.Ben de erkek arkadaşıma kaç yıl olmuş çalışmaya başlayalı, neden birikimin yok bir şeye de harcamamışsın demiştim. Haklısın dedi, ertesi ay harcama planı yaptık. Bunda ne var anlamadım, birlikte hayat kurmayı planlayan insanlarsınız, paranıza göz koymuş gibi davranmamalıydınız.
Bağımlılık seviyesinde olmayan eğlencelere çok da müdehale etmemek gerektiğini düşünüyorum. İki tarafın da özel alanları olmalı, onunki budur belki.
Engellemeyi bilmediğini sanmıyorum. Biliyordur muhakkak ama o kadını engellemek istememiştir ayıp olur çekincesiyle. Mesafe korumaya çalışmış ama kadın mesafeden pek anlayan biri değilmiş belli ki.
Lafın gelişi yazdım zaten öyle. Genel olarak oynanıyor demek istedim. Size göre saçmalık başkasına göre ek gelir başkasına göre hobi. Evinin barkının tüm gelirini iddaaya gömerse kumar bağımlısıymış gibi davranırsınız onu diyorum. Şu anki şartlarda abartmışsınız benim fikrim.ben ömrümde oynamadım iki erkek kardeşim var onlar da oynamadı oynamıyorlar. benim için sürekli oynuyorsa sorundur. benim tespitim en az 10 yıldır oynuyor bağımlı değilse bir daha oynamazsa sorun yok bence.bana göre böyle şeylere para vermek saçmalık.
İddaa konusunda çok bağımlı olduğunu düşünmüyorum,bence çok takılmayın.Evlilik doğrultusunda tanıştığım flört ettiğim erkek arkadaşımın ailesi pazar günü beni istemeye gelecek ancak benim tereddütlerim var. Canım fena halde sıkılıyor. Bana iki kere birikimin var mı dedi ve ikinci soruşunda ısrarla vardır naptın bunca yıldır çalışıyorsun dedi ben de harcadım aileme verdim yok dedim sen kirli çıkısındır dedi güldü. Bu beni çok rahatsız etti.İşi var çalışıyor ama maaşı benimkine göre düşük ( benim açımdan sorun değil) bir ara çalışmayı çok sevmezdim uyumayı severdim ama seninle beraber herşey değişecek dedi. Bir başka konu: Geçen gün telefonunda bir kadının mesajlarını gördüm ve okudum. Kadın buna kocasını soruyor, o da işteydi, gelir merak etme yazmış. yine kadın, kocasının kendisini aldattığını falan da yazmış hatta açık açık cümlelerle yazmış, benimki de bunları bana anlatma bana ne bunlardan demiş. Ara ara napıyon yazmış benimki cevap vermemiş. birkaç aylık yazışma var ama daha çok kadın yazmış benimki de geçiştirmiş ya da cevap vermemiş. Bunu görünce çok canım sıkıldı, kavga ettim, evli barklı kadın sana yazıyor ve rahatsız olmuyor musun hoşuna mı gidiyor dedim. Yemin billah ediyor, kadın anlamıyor, iş yerine de geliyor, iş yerindeki herkese böyle mesajlar yazıyor, istersen arkadaşlarıma sor iş yerine gel dedi. Niye engellemedin diyorum, engelleme nasıl oluyor ki diyor, sonra ben engelledim. Erkek arkadaşımın kadına sıcaklık gösteren bir mesajını görmedim ama cevap vermesi hata bence. Dediği gibi kadın iş yerindeki diğer erkeklere de böyle şeyler yazmış hatta bir tanesi karısıyla boşanma noktasına gelmiş. bu olay midemi bulandırdı. Bir diğer konu ise: Bir süre önce facedeki beğenilerinde iddaa sayfasını beğendiğini gördüm idda oynuyor musun diye sordum arada oynuyorum dedi. Dün akşam, facedeki zaman tünelinde paylaşımlarına falan bakıyordum. Bir arkadaşı iddaanın bile sensiz tadı yok yazmış. Başka bi paylaşımında kendisi iddaa tahminlerinden bahsetmiş. Ben de bunun üzerine tekrar konuyu açtım, en son ne zaman oynadın diye sordum, en son mayıs ayında oynadım dedi. İdaa oynamanı istemiyorum, rızkını kumara vermeni istemem dedim. Ben bağımlı değilim oynamazsam oynamam bir şey kaybetmem dedi. Arada oynuyordum zaten dedi. Ben de hiç oynamanı istemiyorum evlendiğimizde oynarsan hayat ikimize de zehrolur bu benim kabul edebileceğim bir şey değil dedim.Bana abartıyorsun, beni tehdit ediyorsun, strese sokuyorsun yüzde yüz değişemem ben böyleyim daha önceden de biliyordun bitirseydin neden bu zamana kadar uzattın dedi. arabası, motoru var, bir de ailesinin verdiği evi var.bağımlı olsa bunlar olmazdı diye de düşündüm tabi. dünden beri konuşmuyoruz. İçime sinmiyor sizler ne dersiniz?
Evet sorma adabı sıkıntılıymış haklısınız.sorulur ama adabı vardır. bir kere hatta daha birkaç haftalıkken telefonda birikim yaptın mı dedi yok dedim maaşını naptın dedi sana ne dedim. birkaç ay sonra otururken gerçekten birikimin yok mu dedi yooo dedim bunca zamandır çalışıyorsun vardır ... dedi. eee böyle sorulursa insan da bozulur.
Evlilik doğrultusunda tanıştığım flört ettiğim erkek arkadaşımın ailesi pazar günü beni istemeye gelecek ancak benim tereddütlerim var. Canım fena halde sıkılıyor. Bana iki kere birikimin var mı dedi ve ikinci soruşunda ısrarla vardır naptın bunca yıldır çalışıyorsun dedi ben de harcadım aileme verdim yok dedim sen kirli çıkısındır dedi güldü. Bu beni çok rahatsız etti.İşi var çalışıyor ama maaşı benimkine göre düşük ( benim açımdan sorun değil) bir ara çalışmayı çok sevmezdim uyumayı severdim ama seninle beraber herşey değişecek dedi. Bir başka konu: Geçen gün telefonunda bir kadının mesajlarını gördüm ve okudum. Kadın buna kocasını soruyor, o da işteydi, gelir merak etme yazmış. yine kadın, kocasının kendisini aldattığını falan da yazmış hatta açık açık cümlelerle yazmış, benimki de bunları bana anlatma bana ne bunlardan demiş. Ara ara napıyon yazmış benimki cevap vermemiş. birkaç aylık yazışma var ama daha çok kadın yazmış benimki de geçiştirmiş ya da cevap vermemiş. Bunu görünce çok canım sıkıldı, kavga ettim, evli barklı kadın sana yazıyor ve rahatsız olmuyor musun hoşuna mı gidiyor dedim. Yemin billah ediyor, kadın anlamıyor, iş yerine de geliyor, iş yerindeki herkese böyle mesajlar yazıyor, istersen arkadaşlarıma sor iş yerine gel dedi. Niye engellemedin diyorum, engelleme nasıl oluyor ki diyor, sonra ben engelledim. Erkek arkadaşımın kadına sıcaklık gösteren bir mesajını görmedim ama cevap vermesi hata bence. Dediği gibi kadın iş yerindeki diğer erkeklere de böyle şeyler yazmış hatta bir tanesi karısıyla boşanma noktasına gelmiş. bu olay midemi bulandırdı. Bir diğer konu ise: Bir süre önce facedeki beğenilerinde iddaa sayfasını beğendiğini gördüm idda oynuyor musun diye sordum arada oynuyorum dedi. Dün akşam, facedeki zaman tünelinde paylaşımlarına falan bakıyordum. Bir arkadaşı iddaanın bile sensiz tadı yok yazmış. Başka bi paylaşımında kendisi iddaa tahminlerinden bahsetmiş. Ben de bunun üzerine tekrar konuyu açtım, en son ne zaman oynadın diye sordum, en son mayıs ayında oynadım dedi. İdaa oynamanı istemiyorum, rızkını kumara vermeni istemem dedim. Ben bağımlı değilim oynamazsam oynamam bir şey kaybetmem dedi. Arada oynuyordum zaten dedi. Ben de hiç oynamanı istemiyorum evlendiğimizde oynarsan hayat ikimize de zehrolur bu benim kabul edebileceğim bir şey değil dedim.Bana abartıyorsun, beni tehdit ediyorsun, strese sokuyorsun yüzde yüz değişemem ben böyleyim daha önceden de biliyordun bitirseydin neden bu zamana kadar uzattın dedi. arabası, motoru var, bir de ailesinin verdiği evi var.bağımlı olsa bunlar olmazdı diye de düşündüm tabi. dünden beri konuşmuyoruz. İçime sinmiyor sizler ne dersiniz?
Kendini ateşe atma!!!Evlilik doğrultusunda tanıştığım flört ettiğim erkek arkadaşımın ailesi pazar günü beni istemeye gelecek ancak benim tereddütlerim var. Canım fena halde sıkılıyor. Bana iki kere birikimin var mı dedi ve ikinci soruşunda ısrarla vardır naptın bunca yıldır çalışıyorsun dedi ben de harcadım aileme verdim yok dedim sen kirli çıkısındır dedi güldü. Bu beni çok rahatsız etti.İşi var çalışıyor ama maaşı benimkine göre düşük ( benim açımdan sorun değil) bir ara çalışmayı çok sevmezdim uyumayı severdim ama seninle beraber herşey değişecek dedi. Bir başka konu: Geçen gün telefonunda bir kadının mesajlarını gördüm ve okudum. Kadın buna kocasını soruyor, o da işteydi, gelir merak etme yazmış. yine kadın, kocasının kendisini aldattığını falan da yazmış hatta açık açık cümlelerle yazmış, benimki de bunları bana anlatma bana ne bunlardan demiş. Ara ara napıyon yazmış benimki cevap vermemiş. birkaç aylık yazışma var ama daha çok kadın yazmış benimki de geçiştirmiş ya da cevap vermemiş. Bunu görünce çok canım sıkıldı, kavga ettim, evli barklı kadın sana yazıyor ve rahatsız olmuyor musun hoşuna mı gidiyor dedim. Yemin billah ediyor, kadın anlamıyor, iş yerine de geliyor, iş yerindeki herkese böyle mesajlar yazıyor, istersen arkadaşlarıma sor iş yerine gel dedi. Niye engellemedin diyorum, engelleme nasıl oluyor ki diyor, sonra ben engelledim. Erkek arkadaşımın kadına sıcaklık gösteren bir mesajını görmedim ama cevap vermesi hata bence. Dediği gibi kadın iş yerindeki diğer erkeklere de böyle şeyler yazmış hatta bir tanesi karısıyla boşanma noktasına gelmiş. bu olay midemi bulandırdı. Bir diğer konu ise: Bir süre önce facedeki beğenilerinde iddaa sayfasını beğendiğini gördüm idda oynuyor musun diye sordum arada oynuyorum dedi. Dün akşam, facedeki zaman tünelinde paylaşımlarına falan bakıyordum. Bir arkadaşı iddaanın bile sensiz tadı yok yazmış. Başka bi paylaşımında kendisi iddaa tahminlerinden bahsetmiş. Ben de bunun üzerine tekrar konuyu açtım, en son ne zaman oynadın diye sordum, en son mayıs ayında oynadım dedi. İdaa oynamanı istemiyorum, rızkını kumara vermeni istemem dedim. Ben bağımlı değilim oynamazsam oynamam bir şey kaybetmem dedi. Arada oynuyordum zaten dedi. Ben de hiç oynamanı istemiyorum evlendiğimizde oynarsan hayat ikimize de zehrolur bu benim kabul edebileceğim bir şey değil dedim.Bana abartıyorsun, beni tehdit ediyorsun, strese sokuyorsun yüzde yüz değişemem ben böyleyim daha önceden de biliyordun bitirseydin neden bu zamana kadar uzattın dedi. arabası, motoru var, bir de ailesinin verdiği evi var.bağımlı olsa bunlar olmazdı diye de düşündüm tabi. dünden beri konuşmuyoruz. İçime sinmiyor sizler ne dersiniz?
yaklaşık 5 aydır beraberiz.yakınen olmasa daİçine sinmeyen bir şeyler varsa muhakkak bir terslik vardır.
Kadına birikimi sorup sorgulamak nedir Allah aşkına ya? Bunlar nasıl erkekler?
Bir de şu erkeklerin senden sonra değiştim/değişicem, sen beni başka birisi yaptın tarzı söylemlerine inanmayın. Hepsi yalan. Nikah yapıldı mı bu sefer de ben böyleyim işine geliyorsa deyip eski hallerine dönüyorlar.
Kaç zamandır berabersiniz? Onu ne kadar tanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?