Erkek arkadaşım kursa yazılmama kızdı, ne yapsam ki ?

ne demek sana yakıstıramadım falan izin alma gibi bir durumun olamaz sadece sunu diyebilirdi sana haberim yokdu hic bahsetmedin onun dısında telefon kapatmalar falan naptın bir kursa yazıldın ne var bunda

Dün akşam msnde beni beklemiş..
Ama ben kırgınım hala pek yüz wermedim çünkü gönlümü almalıydı..
Ben çok yüz vermeyince oda vermedi ben yine nasılsın die sordum gününü sordum bende anlattım sonra derin bi sessizlik oldu neden susuyorsun dedim sende sustun dedi başka konuşacak bi konumuz yokmu dedim aklıma bişey gelmiyor, senin geliyorsa sen konuş dedi bende bnmde aklıma gelmiyor dedim ve msnden çıktım..
Bu sabah uyandım telefon ettim dedim napıyorsn nasılsın sen beni hiç merak etmiyormusun o hala benim ona danışmamamdan söz ediyor yani beni hiç umursamıyormusun hiç sen dedim hep böyle yapıyor hep ben arıyorum artık yoruldum
Artık ben aradıkça sinirleniyorum dokunmaya başladı yani kızlar..
Hala daha bişileri söleyince sesimi yükselttim teli yüzüme kapattı artık bitsin bu ilişki diyorum çok kırıldım ne yapsam yaranamıyorum..
İlişkimiz boyunca onu bi kere gece saat 2 de aradım bana neler yaptı yok bu saatte aranırmıymış dinlenicekmiş ya ertesi günde izinli biraz bencil başak burcu ama bi yandanda sewiyorum diyor ben anlamadım inanın..
Bu arada yorum yapan herkese çok tŞk ederim iyiki warsınız..

sen delimisin bırak şunun peşinde koşma ömür törpüsü. sen üstüne düştükçe o kaçıyor. ben olsam kesinlikla arayıp sormam

Arama bir daha.
Çok büyükse sıkıntısı,içinde çözsün,ilişkilerde hep istenilen kalıplara uymak için uğraşmaktan ilişkiler yaşanamıyor.
Aslında sen ona hesap sorar mısın böyle,özeleştiri yap,eğer sen de aynı tavırdaysan bilemem ama sen ona karşı daha anlayışlıysan bu ilişkiyi sırtında taşımaktan vazgeç,kambur olursun..

Ne oluyor bu erkeklere böyle daha şimdiden karışmaya başlıyorlar sanki bu kızın ailesi yok gibi davranıyorlar .
Gençler bu kadar taviz vermeyin bu erkeklere sizler verdikçe onlar daha da üzerinize gelecekler sakın unutmayın...

Evet haklısınız kendini wazgeçilmez gibi hissettirince bişiler oluyor..
İlk başlarda aman aman nsl anlatırdı ben şöle yaparım ederim tamam yaptığı şeylerde oldu inkar edemem ama çok bencil ve gururlu asla o hatalı olamaz hep o haklı..
Çok zor arklar çok..
Ağırdan alırız nazlı oluruz naz yapmayız alttan alırız altta kalırız!!!

sakıN o istemiyo diye kursdan ayrılma sakın.. Desteklemesi lazm seni yıldırması deqill.. sen qeleceqini düşnn

Asıl noluyor bizim kızlarımıza?
Neden hayatlarındaki erkeklerin vazgeçilmez olduklarına kendilerini inandırıyorlar?
Neden...?
Sanki hayat o adamların etrafında dönüyor.
Yok neden aramadın yok neden merak etmiyorsun diye de soruyor.
Onu önemsediğini belli ediyor adamın yaptığı saçma sapan hareketlere rağmen, kaprislere rağmen.
Çoktan 'cehenneme kadar yolun var.' kelimesini hak etmiş aslında o insan...

Aslında her iki tarafta bu kadar taviz vermeyecek ilişkilerinde ama nedense oluyor işte..
Erkeğe çok yüz verincede böyle tepeye çıkıyorlar sonuçta .
Yetişkin kız annesiyim bende her zaman söylüyorum kimse ulaşılamaz diye taviz yok diye .
Bu yüzden de erkekler kendilerini ayrı bir kategoriye koyuyorlar ben merkezli olmaya çalışıyorlar...

Bir erkeğe her zaman sanki tamamen ona ait değilmiş izlenimi vermek, özgür olduğunu ispat etmek işe yarar.
O zaman anlıyorlar ve dönüyorlar geri...
Taviz tavizi doğurur...
Kızını en doğru şekilde yetiştirdiğine eminim

Bir anne olarak elimden geldiği kadarıyla ona doğruları göstermeye çalışıyorum hayyalcim hayat çok acımasız çünkü

erkek arkadasın olarak yanlış davranmış. eşin olsaydı bunu yapmaya hakkı vardı. bilmem anlatabildimmi.
aranızda resmiyet yokken bu kadar hayatına karışamaz üstelik sana faydalı olan bir konuda. flört dönemlerinde aynı şeyleri hepimiz yaşadık ama önüne geçmeyi bilmeliyiz. hayatın neler getirdiği belli olmaz. sevgilin için hayatını kaçırma.

Ailen izin verdiyse onun böyle tepki vermesi gereksiz.

Ben de basligi görünce tango kursuna falan yazildin sandim. Sevgilin cok abartmis, evli degilsiniz sonucta, her seyide ona danismana gerek yok. Bu benim fikrim tabi.

bende eskiden hep keman kursuna gitmek isterdim erkek arkadsım sorun yapardı ama ben üstüne düssem o kadar karsı cıkmzdı.. bi kac ay önce keman kusuna yazıldım bnden bi ya büyük bi cocuktan alıyordum ders erkek arkadsım ne kadar istedigimi ve maddi acıdan en uygun bu oldugunu bildigi icin bana karsı cıkmadı hatta gelip beni alıyordu. bi ay öncede ingilizce kursuna basladım hafta da 2 gün 18,00 den 20,00 ye kadardı . ama benim icin cok zor oldu o biraz laf yptı ama sen uygun görüyorsan git dedi senin icin zor olur dedi bende bi kac ke gittim ve zorlandım biraz uzaktı. bıraktım. sonuc olarak erkek arkadasın senin yanında olmak istiyordur ama onun laflada ols fikrini almamandan ötürü biraz krılmıstr. bence halledersiniz...

Değerli msjlarınız için tekrar tŞk ediyorum kızlar...
Evet bu sorunu aştık gibi ama hala onun kendi tabiriylr izin almadığımı hazmedememiş we o tawır
hala üstünde gibi bana pazar günü en son ayrılırken çok soğuk dawrandı bende bu kurs olayına bağladım çünkü gün içinde de hala daha ne gerek war ki aman çok bişey gibisinden kelimeler kurdu..
Bende tawır aldım ayrılırken yaptığı soğuk tutumlara karşı anlasın hatasını biras da oluruna bıraktm yoksa çok düşünüp takıyor we kendimi üzüyorum yeter ama dimi

İzin almak da ne demek yaa !!

Ne haddine onun izin vermek.

Kim oluyor sadece bir sevgili.

Ki eş bile olsa izin almaya karşıyım ben haber verirsin tamam. Ama izin almak ne oluyor.

Silkinin biraz siz de.

Bu kadar tavizle nereye gideceksiniz.

Yaşınız kaç, ilişkiniz ne kadarlık çok merak ettim.

Ailenizin onayı olan bir durumu karışma hakkı bulan bir dengesizi vazgeçilemeyecek kılan ne ??

ya bide ne yapsam diye soruyomusun?
sen ona ne sormak nede izin almak zorundasın,hangi sıfatla sana kızıyorki?

bence erkek arkadasının bu kadar karısmasına ızın verme ılerde daha sıkıntı cekersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…