- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Belki ten uyumunuz yoktur en başından beri boyleyse eğerKızlar selam.
1 yıllık bir ilişkim var. Düzenli aktif bir cinsel hayatımız var fakat ben orgazm olamıyorum.
Arkadaşlarımın şöyle havai fişekler böyle kelebekler diye tasvirlediği duyguyu bir kez bile yaşayamadım.
Artık erkek arkadaşımda mı sorun bende mi onu sorgulamaya başladım.
Her türlü pozisyonu denedik ama yok olmuyor. Bazen çok ufak kasılmalar hissediyorum ama kendimden de geçmiyorum.
Ayrıca vücudumda spesifik olarak dokunduğu bir yer beni tahrik etmiyor.
Bu durumu yaşayıp sonradan düzelen var mı?
Sarılırken ve öpüşürken heyecan duyuyor musunuz?Kızlar selam.
1 yıllık bir ilişkim var. Düzenli aktif bir cinsel hayatımız var fakat ben orgazm olamıyorum.
Arkadaşlarımın şöyle havai fişekler böyle kelebekler diye tasvirlediği duyguyu bir kez bile yaşayamadım.
Artık erkek arkadaşımda mı sorun bende mi onu sorgulamaya başladım.
Her türlü pozisyonu denedik ama yok olmuyor. Bazen çok ufak kasılmalar hissediyorum ama kendimden de geçmiyorum.
Ayrıca vücudumda spesifik olarak dokunduğu bir yer beni tahrik etmiyor.
Bu durumu yaşayıp sonradan düzelen var mı?
Bence aranızda çekim yok, bu da beceriyle olacak bir sey değil. İnsan aşıkken hiçbir şey yapmasına gerek olmaz etkilenmesi için, sadece dokunsa yeter. Eğer aşk ve tutku yoksa adam sabaha kadar o pozisyon senin bu pozisyon benim debelenip dursa da nafile maalesef tamamen psikolojik
Sarılırken ve öpüşürken heyecan duyuyor musunuz?
Sevgi ayri tutku sehvet ayri seyler..insan kardesini annesini babasinida sever.. ama sehvet beslemez..Sanırım hayır :/ yani heyecanlanmıyorum ama mutlu oluyorum her an temas etmek istiyorum ona
Hanımefendi sevebilirsiniz ten uyumu çok farklı bir şeyAma sevgiyle alakalı bir problemim yok ki. Çok seviyorum onu hayatımda kimseyi sevmediğim kadar.
Burdaki yorumlar kafa karıştırıcı
Seviyorsunuz ama heyecan yok sanırım . Ahh ah hepsi bir arada olsa keşke. Teyzemin eski eşiyle aralarında ten uyumu olmadığını yeni eşiyle evlenince anlamis. Yeni eşi ile sabaha kadar uff. Ama yeni eşi de hayatını b.k etti . Ama çok zevk alırmış sevişirkeneAma sevgiyle alakalı bir problemim yok ki. Çok seviyorum onu hayatımda kimseyi sevmediğim kadar.
Burdaki yorumlar kafa karıştırıcı
Tecavüze uğrarken zevk aldığını kim söyledi Allah aşkınaTecavüze uğrarken orgazm olan kadınlar var, tecavüzcüleriyle ten uyumları mı vardı? Orgazm mekanik bir süreçtir ten uyumuyla alakası yok.
Sorun sizde mi sevgilinizde mi bilemeyiz. Biraz ipleri ele alın sevişirken, bir de öyle deneyin bakalım işe yarayacak mı?
Tecavüze uğrarken zevk aldığını kim söyledi Allah aşkına
Bu konuda araştırmalar var bem de duymuştum. Bedenin o an ne tepki vereceği kestirilemez, tranvatik durumların etkileri kişiden kişiye değişiyorTecavüze uğrarken zevk aldığını kim söyledi Allah aşkına
+1Sevgi ayri tutku sehvet ayri seyler..insan kardesini annesini babasinida sever.. ama sehvet beslemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?