• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım okumak istemiyor..!

toplum olarak can atıyoruz elestırmeye nedense!Konu sahıbıne sunu dedın bunu dedın gıbı satasmalarda bulunacagınıza varsa bır fıkrınız onu soyleyın.Acıtasyon yapmayı da bırakın artık 2+2=4 Bence aranızda bır sorun teskıl eder tabıı kendıne aıt bır meslegı varsa..Yok bırının yanında gecıcı calısması falan emınım maas farkı da olur arada..Okuyoruz herzaman burada kadınların terfı ve karıyerıne bıle tahammul edemeyen krıze gıren erkekler var!Ayrıca aılenızın onayını almadan bır adım atmayın derım ılerıde "BIz sana DemıStık" gıbı sozler duymak ıstemıyorsanız...

Çok tşk.ederim gerçekten..Ben fikir almak için açtım konuyu bana aralarında 1 2 çok bilmiş, çocuğu ezmişsin bilmem ne..! ne var ki anlamadım ben incitmeden yazdım apaçık belli..yani geleceğimi düşünmeyimmi..fikir almayımmı..Ben üstüne gitmiyorum hala oku diye ama sewiyosa yapıcak..

Son düzenleme:
Sen ona liseyi bitir dediğinde bu kadar celallendiğine göre demek ki bu konu onun zayıf noktası.
Kısacası bu durumu kompleks yapıyor olabilir.
Eğer öyleyse ileride evlenirseniz çok başın ağrır diye düşünüyorum.
Allah saklasın böyle kompleksli erkekler eşlerine şiddet bile uygulayabiliyorlar.
Bence tahsilinin olmamasından ziyade asıl sorun bu.
Bunu bir şekilde çözmelisiniz.

Sen ona liseyi bitir dediğinde bu kadar celallendiğine göre demek ki bu konu onun zayıf noktası.
Kısacası bu durumu kompleks yapıyor olabilir.
Eğer öyleyse ileride evlenirseniz çok başın ağrır diye düşünüyorum.
Allah saklasın böyle kompleksli erkekler eşlerine şiddet bile uygulayabiliyorlar.
Bence tahsilinin olmamasından ziyade asıl sorun bu.
Bunu bir şekilde çözmelisiniz.

Herşey şuan tozpembe ama hep böyle kalmıcakki..Ben söyleyince birden patladı anlamadım ne oluyoruz dedim..haklısın bunu kompleks haline getirmiş olabilir..çözücez inşallah bunuda..

Lafa gelince senin için yapmayacağım şey yok,ama bu konuyu açınca deliriyo..ben okumak isteseydim okurdum diyip atıyo..!

demek ki sana vadettiği mutluluk havadan ibaret. çünkü lafta var icraatte yok. niye sinirleniyo ki. öğretmen kızı bulmuş bir liseyi bitirmemek için üst çıkıyo bide. üniversiteyi de bitir diyebilirdin.
büyük konuşmaktan Allah a sığınırım ama eğitim durumu bayan için önemli.. erkek üni mezunu olsa bayan lise terk olsa sorun olmayabilir .ama erkek olunca ilerde bunu takıntı yapabilir. aşağılık duygusuna kapılabilir.

bu konu malesef cok ciddi bir sorun benim için. ama su an yapılabilecek cok fazla bişey oldugunu düşünmüyorum siz seviyorsa okuyacak diyorsunuz oda seviyorsa beni böyle kabul etsin diyebilir. en bastan baslamadan önce bu isteğinizi ona aktarıp o okuma kararı aldıgında ilişkinize başlamanız en güzeli olurdu.. şimdi olmaz mı imkansız değil ama sizin ilişkinizi yıpratacak, sürekli keyfinizi kacıracak bence.. umarım bir orta yol bulursunuz mutluluklar dilerim..

bu konu malesef cok ciddi bir sorun benim için. ama su an yapılabilecek cok fazla bişey oldugunu düşünmüyorum siz seviyorsa okuyacak diyorsunuz oda seviyorsa beni böyle kabul etsin diyebilir. en bastan baslamadan önce bu isteğinizi ona aktarıp o okuma kararı aldıgında ilişkinize başlamanız en güzeli olurdu.. şimdi olmaz mı imkansız değil ama sizin ilişkinizi yıpratacak, sürekli keyfinizi kacıracak bence.. umarım bir orta yol bulursunuz mutluluklar dilerim..

İlk başta ciddi bi ilişkiye hazır değildim o da bunu biliyo zaman akıp geçti ve aklım başıma geldi daha doğrusu iş ciddiye binince karar vermek istedim hani bu bu şekilde,ailem bu şekilde isteyebilir diye..keşke en başından kararımı alsaydım şuan pişman oldum..

Erkek arkadaşınız lise terk ama artık ortaokul değil ilköğretim diye geçtiği için aslında ilkokul mezunu.Bence eşler arasında eğitim denkliği olmalı.Üniversite mezunu bayan ile ilkokul mezunu bir erkeğin anlaşması zor olabilir.En başta erkek bunu kompleks yapabilir.Bunun birçok örneğini de gördük.

Sizin hatanız onun ilkokul mezunu olduğunu bile bile ailenizin istemeyeceğini düşündüğünüz halde bu ilişkiye başlamanız olmuş.Gönül işte diyorsunuz ama keşke mantığınızı da devreden çıkartmasaydınız.İsteseydi zaten bitirirdi liseyi demek ki bu çocuk okumayı sevmiyor.Gelmiş 24 yaşına.Bu yaştan sonra onu değiştiremezsiniz ki.

Umarım bu durum ileride sizi daha çok üzmez.Allah yardımcınız olsun.

''sen beni ailenle tanıştırdın ama ben mahçup kaldım bende tanıştırmak istyrm dedim ama en azından liseyi bitirsen''

bu sizin cümleniz değilmi???yani en azından liseyi bitir demişsiniz işte..bi nevi sizi bu mahçup ediyor..yoksa tek o tanıştırdıda siz daha yapamadınız diye o mahçupluk olsaydı sona pat diye en azından bi oku isteğinizi demezdiniz..şimdide bana kalkıp bi okuyun sonra yazın diye ahkam kesmeyin komik oluyorsunuz:))yanlış anlamış olasaydımda diğer yorumlardaki bayanlarda benim gibi düşünüyor olmazlardı;;seçimden söz edilmiş ya onu diyorum hani baştan seçiminizi yapsaydınız diyenler olmuş yani..bu durumda siz yanılmışsınız..

Bazı bilmişler için söylüyorum ben burada fikir verirsnz diye açtım konumu..biri itici sölemişsin diyo,biri sen yönetemezsin..Allah allah ya ! Ben gayet düzgün bir dille söyledim..Başta biliyodum tabiki ama dediğim gibi ciddi düşünmüyodum,zaman ilerledikçe ilişkimiz ciddiye bindi..o ailesiye tanıştırdı bende tanıştırmak istiyrm ama çekiniyorum..Böyle saçma sapan yorumlar yapılmasın lütfen..

ayrıca 'bazı bilmişler' diyerek sizi eleştirenlere hakaret etmenize hakkınız yok sizin..hakaret sanmayın size demiyorum bu yapılan küstahlığada girer..hadi bu üslubunuzada düzgün deyin,bizim yorumlarada saygı duydunuz ya yada kibarca uyardınız ya biz anlamadık..fikir istiyorum diye kendiniz yazmışsınız işte olumsuz eleştiriye gelemiyorsanız biz neyapalım bizde yaptığınızın yanlış olduğunu diyerek fikrimizi dile getirdik ee???size göre siz düzgün dille getirmişsiniz demek istediğinizi ama sevgiliniz dahil bize bile itici geldi işte dahasımı var haklı görmeyin kendinizi bu kadar hala..yorumlar saçma değil işnize gelmediinden size öle geliyor buda..insanlar size gördüğü bi hatanızı açıkca söylüyor die hakaret edemezsiniz saçma denilenler diyerek...öyle böyle sizi ciddiye alıp fikriniz söyedikleri için susmalısınız size hakaret eden yok boş konuşan dalga geçen yok sonuçta..saygı diye birşey var hatırlatırım..siz sadece ailemle tanıştırmak istiyorum, o tanıştırdı ondan bu mahçuplk deseniz bişe denmezdi ama kalkıp sonuna ama liseyi bitir demeniz itici..okumasını istiyor olabilirsiniz ama ailenizi tanıştırma gibi ciddi konuya sıkıştırmanız yanlış..ki yanlışda anlaşılacak duruma gelmiş..bi nevi ''okumazsan ailem seni pek onaylamaz'' anlamınıda içeriyor..bakın size siz onu demek istediniz gibi birşey demedim şimdiye kadar anatmak istediğim ifadeniz,anlatım biçiminiz falan o anlam çıkıyor bunu dedim..ama anlamayan sizsiniz..size kötü bişe demedim kendi adıma diorum bunları o yüzden hakaretinizi geri alın lütfen..buna hakkınız yok..hala arkasındayım yorumlarımın birde;;üslubunuz çok itici..

Son düzenleme:
canım bnm ya etiket olsun diye kimseye oku demem ben merak etme..!;)bnm isteme tarzımda ne gibi bi çirkinlik var ne gibi bi çirkinlik gördün ben göremiyorum,onu baskı altında tutmadan incitmeden söledim iyi okumamışsın galiba..!

Adamın zayıf noktası okul ki birden patlamış. Sen kendin yazmışsın.
"ben söyleyince birden patladı anlamadım ne oluyoruz dedim.." Belki istediğin sey çok masum ama söyleyiş tarzın çirkin demek istemiştim; "seni ailemle tanıstırıcam ama en azından okulunu bitir" ne demek. "babamın tepkisinden cekiniyorum, ya da utanıyorum" demek.

Ben okuduğumu iyi anlamışım ama sen objektif bakamadığın için fevri davranıyorsun maalesef... Seni kırmak istemezdim, kötü birşey de yazdığımı düşünmüyorum. Ben erkek arkadaşının zoruna giden noktaları belirtmek istedim.

Biz sadece yorum yapıyoruz. Bilmiş falan değiliz. Yazılanlar zoruna gidiyorsa bir daha konu açmazsın olur biter. Herkes seninle aynı fikirde olacak diye bir kural yok.

Adamın zayıf noktası okul ki birden patlamış. Sen kendin yazmışsın.
"ben söyleyince birden patladı anlamadım ne oluyoruz dedim.." Belki istediğin sey çok masum ama söyleyiş tarzın çirkin demek istemiştim; "seni ailemle tanıstırıcam ama en azından okulunu bitir" ne demek. "babamın tepkisinden cekiniyorum, ya da utanıyorum" demek.

Ben okuduğumu iyi anlamışım ama sen objektif bakamadığın için fevri davranıyorsun maalesef... Seni kırmak istemezdim, kötü birşey de yazdığımı düşünmüyorum. Ben erkek arkadaşının zoruna giden noktaları belirtmek istedim.

Biz sadece yorum yapıyoruz. Bilmiş falan değiliz. Yazılanlar zoruna gidiyorsa bir daha konu açmazsın olur biter. Herkes seninle aynı fikirde olacak diye bir kural yok.

arkadaşım yazdıklarında çok haklısın..kötü bir yorumun yokmuş zaten şimdi bende baktımda banada yaptığını yapmış malesef hrşeyde ''ben düzgü dille anlattım''larla ben ben diye düşünerek hareket ediyor..bu bencilliği yaparakta hakaret etmekten hiç geri kalmıyor görüldüğü gibi..

Son düzenleme:
arkadaşım yazdıklarında çok haklısın..kötü bir yorumun yokmuş zaten şimdi bende baktımda banada yaptığını yapmış malesef hrşeyde ''ben düzgü dille anlattım''larla ben ben diye düşünerek hareket ediyor..bu bencilliği yaparakta hakaret etmekten hiç geri kalmıyor görüldüğü gibi..

Boşver arkadaşım yaa. Ben üzüntüsüne verdim. Zaten canı sıkılıyo saracak yer arıyo diye düşündüm :)

Çok tşk.ederim gerçekten..Ben fikir almak için açtım konuyu bana aralarında 1 2 çok bilmiş, çocuğu ezmişsin bilmem ne..! ne var ki anlamadım ben incitmeden yazdım apaçık belli..yani geleceğimi düşünmeyimmi..fikir almayımmı..Ben üstüne gitmiyorum hala oku diye ama sewiyosa yapıcak..

bakın yorumlara baktıkça hakaret etmeniz her defasında meydana çıkıyor..''bilmişler'' ne demek ya..siz nasıl bi karaktersiniz..teminde dedim ben ben hep die düşünüyorsunuz ne kadarda haklı çıktım şuan..size göre işte demişsinizde zaten size göre masumsunuz siz..grçeklere gözünüzü açın biraz açın..insanlar size rahatsız ettiğiniz bi yönünü yada davranışınızı dile getiriyrsa uyarıldığınız için şükredin en azından bu hatanızı farkedip bir daha yapmazsınız..bu şekilde küçültmeyin daha fazla kendinizi..neymiş başta ciddi değilmiş paçaların tutuşmadan düşünseydin..utanıyorsun sen işte evgilinden..başta ciddi olmasan ble yanındaki çöp tenekesi değil ya hayatına girene dikkt eder insan şimdimi ailen ne dicek diye okusaydı ii olurd oldu.sevgiline saygın yokki bize olsun..bencil nsandan ne beklenir..şimdi hakaret eden arkadan küfredpte bu kadar küçülür zaten..kişiliğinizi ele verdiniz ben boşverdim hakaret edin isterseniz hala:)))

ayrıca 'bazı bilmişler' diyerek sizi eleştirenlere hakaret etmenize hakkınız yok sizin..hakaret sanmayın size demiyorum bu yapılan küstahlığada girer..hadi bu üslubunuzada düzgün deyin,bizim yorumlarada saygı duydunuz ya yada kibarca uyardınız ya biz anlamadık..fikir istiyorum diye kendiniz yazmışsınız işte olumsuz eleştiriye gelemiyorsanız biz neyapalım bizde yaptığınızın yanlış olduğunu diyerek fikrimizi dile getirdik ee???size göre siz düzgün dille getirmişsiniz demek istediğinizi ama sevgiliniz dahil bize bile itici geldi işte dahasımı var haklı görmeyin kendinizi bu kadar hala..yorumlar saçma değil işnize gelmediinden size öle geliyor buda..insanlar size gördüğü bi hatanızı açıkca söylüyor die hakaret edemezsiniz saçma denilenler diyerek...öyle böyle sizi ciddiye alıp fikriniz söyedikleri için susmalısınız size hakaret eden yok boş konuşan dalga geçen yok sonuçta..saygı diye birşey var hatırlatırım..siz sadece ailemle tanıştırmak istiyorum, o tanıştırdı ondan bu mahçuplk deseniz bişe denmezdi ama kalkıp sonuna ama liseyi bitir demeniz itici..okumasını istiyor olabilirsiniz ama ailenizi tanıştırma gibi ciddi konuya sıkıştırmanız yanlış..ki yanlışda anlaşılacak duruma gelmiş..bi nevi ''okumazsan ailem seni pek onaylamaz'' anlamınıda içeriyor..bakın size siz onu demek istediniz gibi birşey demedim şimdiye kadar anatmak istediğim ifadeniz,anlatım biçiminiz falan o anlam çıkıyor bunu dedim..ama anlamayan sizsiniz..size kötü bişe demedim kendi adıma diorum bunları o yüzden hakaretinizi geri alın lütfen..buna hakkınız yok..hala arkasındayım yorumlarımın birde;;üslubunuz çok itici..

Ben bilmişler lafında kötü bişey görmüyorum..bak ne ala seni yükseltmişim bilmiş diyerek sevin bence ;)) her neyse insanların yüzdesi okuması gerekiyo demişler ama siz ve 1 arkadaş daha var çocuğu itmişsin,ezmişsin bilmem ne bilmem ne..Ben zaten çıkmazdayım ailem ne der diye siz kalkmışınız uslubün yanlış..kötü konuşmuşsun..Bunu söylediğimde gayet kırmadan söyledim diye kaç defa yazdım ben hala nasıl itici olabiliyorum..?!! okumazsan ailem onaylamaz cümlesinde ne var..? ki ben bunları düzgün dille söledim.Ayrıca karakterimi sana sorucak değilim ben gayet düzgün bir karakterim war bu seni bağlamaz.Senin karakterin nasıl ki sen utanıyosun sevgilinden diyerek nereye şıçrayacağını şaşırmışsın..Öyle bi konumu var,ben çok sewiyorum diye yazmışım heryere...afedersnz demicem kesinlikle ister küfrü yakıştır ister yakıştırma bağlamaz konuyu g*tyle okumak bu olsa gerek..! ;)))

Son düzenleme:
Boşver arkadaşım yaa. Ben üzüntüsüne verdim. Zaten canı sıkılıyo saracak yer arıyo diye düşündüm :)

Üzüntü yapacak bişey yok sen rahat ol bi kere,ayrıca bu sıçramalar niye! yorumunu yazmışın anladık tamam kasma.

Son düzenleme:
zor günler seni bekliyor.allah yardımcın olsun.ailen erkek arkadaşın liseyi bitirse bile sorun çıkaracaktır.iyi düşün.kendi işi değilmiş.allah korusun ilerde işten atılırsa ne olacak.ortaokul mezunu olduğu için iş bulması da zor.iyi düşün.allah hakkında hayırlısını versin

kesinlikle haklısın aileler cocuklarının herzaman rahatını ister evde neye alıstıysa evlendiginde de onu bulsun isterler ve cocuklarının eşlerinin, kndi standartlarında olmasını isterler sonucta düz mantık davul bile dengi dengine.acıktan liseyi bitirebilir rahatca. mesela bnm annemde 4 cocukla ki ikiz kardeslerim vardı ve daha 2 yasındaydılar acıktan üniversiteyi bitirdi lise de neymiş. seni gercekten istiyosa yapıcak geleceginiz için yapıcak vazgecme bence :64:

kesinlikle haklısın aileler cocuklarının herzaman rahatını ister evde neye alıstıysa evlendiginde de onu bulsun isterler ve cocuklarının eşlerinin, kndi standartlarında olmasını isterler sonucta düz mantık davul bile dengi dengine.acıktan liseyi bitirebilir rahatca. mesela bnm annemde 4 cocukla ki ikiz kardeslerim vardı ve daha 2 yasındaydılar acıktan üniversiteyi bitirdi lise de neymiş. seni gercekten istiyosa yapıcak geleceginiz için yapıcak vazgecme bence :64:

Evet canım çok haklısın,onda o kararı görebiliyorum ben..yaparsın dediğimde evet yaparım diyo..vazgeçmicem :64::64:

Son düzenleme:
zor günler seni bekliyor.allah yardımcın olsun.ailen erkek arkadaşın liseyi bitirse bile sorun çıkaracaktır.iyi düşün.kendi işi değilmiş.allah korusun ilerde işten atılırsa ne olacak.ortaokul mezunu olduğu için iş bulması da zor.iyi düşün.allah hakkında hayırlısını versin

Evt canım işi kendisinn olmadığı için çekiniyorum,ne olur çıkarsa diye..amin inşallah

Back
X