• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım okumak istemiyor..!

Bence uslubun yanlış olmamış...
Seni ailemle nasıl tanıştırırım şeklinde birşey söylemişsin ondan utanır gibi...
Benim de eşim lise mezunu ben üni okuyorum...
Arada bir açıktan üni okusan derim ama istemez...
Kimseyi bunun için zorlayamayız ki...

Estafurullah canım utanmam..herkes bnm gözümde eşit ki öğretmenim ben..Haklısın kimseyi zorlayamayız oku diye..ama geleceğimizi de mi düşünmeyeyim..:(
 
çok ii anlıyorum seni cnm.ben de sevgilimden bunlar yüzünden soğudum ve ayrıldım.bi erkeğin bi bayandan daha düşük bi mertebede olması insanın canını sıkıyor.yüksek olmalı diyemem ama düşük olmamalı.eğer içinde çalışma isteği yoksa yapabileceğin pek birşey yok.en azından bir işi var.ama neleri seviyorsa onlar üzerine yoğunlaşmasını sağlayabilirsin.
 
canım bence emin ol bir erkek birlikte olduğu kadına sahip çıkmak onu kollamak için en az onun seviyesinde olmak ister çünkü kendini onun yanında güçlü ve yeterli hissetmek ister ama bu şartlar altında bu şuan iyi gidiyor olsa da olay evlilik olduğu vakit işler bir şekilde değişecektir senin sorumluluğunu alamayacak hatta sen ona yardımcı olmak zorunda kalacaksın.erkekler ise bunu başta sorun etmese bile içten içe bundan hep rahatsızlık duyar bunu kompleks yaparlar, ha bundan rahatsız olmuyo dersen ise o daha bile kötü, umursamıyo sahiplenmiyor demektir.her türlü olasılığı oturup ciddi ciddi düşünmelisin yani sana yenilikler katıcak ufkunu açacak birini haketmez misin sence?
 
onu böyle sevmişsiniz kabul etmeniz lazım
yani herkes okumak zorunda değil
 
eski bir konu ama yazayim dedim..eger okumuyorsa bu kadar ustune gitmeyin seviyosunuz cunku bunu bile bile basladiniz..lise mezunu dersiniz olmadi diplomami isticekler:)) ilerde ikna olur..
 
Zor bir durum eğitim farkı.
Kuzenim de yaşıyor aynı durumu,hem de yaklaşık 10 senelik evli.Kendisi öğretmen hatta mühendislik mezunu bir öğretmen.Eşi ise lise mezunu.Evlenmeden önce bir sorun teşkil etmiyormuş.Fakat sonradan duyduğumuz şeyler çok üzücü.Hiç böyle birşey beklemiyorduk.Maalesef maaşının tamamını eşi alıyormuş ve zaman zaman şiddete maruz kalıyormuş.Evde sürekli kavga varmış.Çocuğu olduğu için katlanmaya çalışıyor kuzenim.Adam aşırı kompleksli.

Umarım başınıza böyle birşey gelmez.Allah karşılaştırmasın böyle kompleksli insanlarla.
 
Ahhhh....ahhhh...
Aynı dertten müzdaribiz arkadaşım.Ben lisans mezunu değilim ama devam ediyorum önlisans mezunuyum 6 yılllık erkek arkadaşım ise lise terk. Aynen bu yaştan sonra okuyamam vaktim yok diyor. Beni seven böyle sever vs.vs.
Ve sonunda bitti ben kafaya fazla taktım bu durumu çünkü şiddet başlamıştı Kompleksler dizboyu Ayrıca eğitim çok farklı bir olay özellikle istekle olursa insan ancak böyle değişebiliyor.Hala kafam karışık seviyorum ama geleceği düşünüyorum nasıl olucak diye sorular sorular zor bir durum kendine güveniyorsan ben bunu kesinlikle sorun etmem diyorsan yola devam etmelisin
 
Back
X