Erkek arkadaşım ona aldığım hediyelere sahip çıkmıyor

Onun kullanması için aldığım bir hediyeyi neden başkaları eskitiyor
Ablalarınıza hediye verilen bir şeyi bir iki defa kullanırsınız belki, ama ablanızın erkek arkadaşının aldığı hediyeyi alıp temelli olarak yanınızda götürür müsünüz başka şehre? Veya ablanız götürmeniz için verir mi
Bence bu durum hediyeyi veren kişiye çok ayıp.
Bu sadece bir kazak değil, şuana kadar sadece abisi bir kazağı alıp gitseydi ben bunun tatavasını yapmazdım bunun evveliyatı da oldu defalarca. Üstelik aldığım ayakkabıyı arkadaşına hibe etti. Bununla mı gururlanmalıyım

şu an ne durumda sınız normale döndünüzmü

aile durumun iyiyse ve kendi gelirirnde iyise mutlaka ulaşır. bakılacak yalakalık yapılacak ailesi var. sizden almasa bile tüm masrafları size yıkar , kendi kazancını verir.

Çok üzülerek dışardan bir göz olarak söylüyorum sevgiliniz size değer vermiyor çıkarları doğrultusunda kullanıyor. Yaptığının kötü olduğu yetmezmiş gibi savunması da bir o kadar kötü. Hayatım bu seni kırıyorsa bundan sonra daha dikkatli olurum demektense size siz yanlış düşünüyor ve konuşuyormuşsunuz gibi yaklaşıyor. Sakın bu tuzağa düşmeyin.

Okuduklarımdan yola çıkarak benim gözümde evlendikten sonrası için canlanan durumu söyleyeyim ; abisinin kredi borcu , kardeşinin bilmem ne ödemesi, babasına dardaymış yardımı... Size gelince de ne eksiğin var nankörsün nutuğu...
Umarım yanlış düşünüyorumdur ama şunu unutmayın evlendikten sonra değişmez. Eğer devam edecekseniz ilişkinizi iyi analiz edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…