Erkek arkadaşım ona aldığım hediyelere sahip çıkmıyor

Çok naif bir adam maşallah..yavrum sen neden kendi ihtiyaçlarını almıyorsun senden hediye mediye istemiyorum..bir daha alırsan bozuşuruz demiyor da senin aldıklarında robinsonculuk oynuyor

Konu sahibi sizin gibi gelin adayını kim sevmez. Geleceğe yatırım sonuçta.

Aht ettim bu kızı bu çocuktan ayıracağım.

Ayrılmayın ama tek birşey almayın artık. Yemek vs de ısmarlamayın o halletsin. Gözlemleyin size tavrı değinecek mi? Tek yolu bu emin olmanın

Eşime aldığım kazağı kardeşinin üstünde görsem şok olurdum galiba. Ha giyer giyer kazak eskir diğer kardeş bağ bahçe işi yapıyordur. Orda giyerim diye alır o başka.

Kendi sonunu yazmak istiyorsa evlensin. İki kere iki dört.

Bence sinir bozucu. Ben olsam hediyeme değer vermiyor musun derdim. Bir sürü hediye almam tepkimi anlaması için.

Almam ben olsam

Hediye almayı kesin, ihtiyaç var filan üzülmeyin

sizi kafesleyene kadar , çok gördük bu şovları . evlenince işler değişir .

Bir daha bişey almam ne demek arkadaşına vermek madem ihtiyacı var gitsin kendisi alsın

Hediye etmissiniz hala sahibi degilsiniz yani istedigini yapar kardesleri tabiki giyer bu cok normal sadece aldiginiz ayakkabiyi hediye etmesi abarti gerisi normal

Yani sizde Anne rolune girmissiniz. Sizene yahu ? Adam kendini dusunmuyor.
Evlenmeyin bu Adam ile. Cok pisman olursunuz.
Rahatsiz olmakdada haklisiniz. Fakat sizinde hataniz var.

Aşırı rahatsız olurum. Başkasına hediye etmesine daha da sinir olurum. Ben hediyelere önem veririm ve kimseye kullandırmam kolay kolay hele ki başkasına vermem. Karşımdaki de böyle olmalı diye bakarım

Güncelleme yukarıda

Gördünüz mü gözündeki değerinizi, nasıl da siliyor sizi bir kalemde … sakın geri adım atmayın

Gördünüz mü gözündeki değerinizi, nasıl da siliyor sizi bir kalemde … sakın geri adım atmayın
şaştım kaldım okuyunca.haklısın bundan sonra dikkat ederim vermem hediyelerini kimseye.bu konuya önem verdiğini bilmiyordum aşkım demeliydi neler demiş.bu adamdan iyi eş olmaz.net

Ya hediye almayin bu durumu yasamayin. Ya da hediye alin bu durumu kabullenin. Secenek sizin. Cunku erkek arkadasinizin maddi hayatina gore aldiginiz hediyeleri kardesleriyle herzaman paylasacak. Onu degistirmeye calismak yerine siz degisin

Gözümden düştün dediğinde, sen de benim gözümden düştün diyemediniz mi?
Gözü nasıl bir mertebeymiş de beyefendinin, düşünce kendinizi kötü hissetmeniz gerekiyormuş pardon?
Adam kendini çok yükseğe konumlandırmış, sizi de çok pis manipüle etmeye çalışıyor, benden söylemesi.
Onun gibi olunca çok ulvi bir yere ulaşacakmışsınız gibi bir de kendini değere bindiriyor. Diyeydiniz, iyi o zaman ben de parayı pulu evlenince kardeşlerime saçayım, evin eşyasını falan "ihtiyaçları" var diye dağıtayım. Çok değerli olurum o zaman deseydiniz.

Sevgilinin ebeveyni gibi davranıyorsun. Yapma. Aldatılırsın. Hiç şaşmaz. Yapma. Ona hediye alacağın parayı kenara at başka şeye lazım olur. Bırak kendisi alsın ihtiyacını..

İhtiyaçları varsa ver tabi der o kadar keriz çünkü

Ah be kuzum buradaki insanlar bir şey biliyor da konuşuyor. Çok şükür böyle bir evlilik yaşamadım ama çevrem böyle kocalar yüzünden heba olan kadınlarla dolu. Burada da bir sürü konu açıldı.

Ağabey tehlikeli daha şimdiden size saygısı yok, olsa hediyeye tenezzül etmez. Evlenince de olmayacak. İleride ikiniz çalışırsınız, ağabey ile elti yer, eşiniz de buna çanak tutar. Zararın neresinden dönerseniz kar.

kizim saf misin ya? kocaman adam, calisiyor, niye adamin kiyafetlerini sen aliyorsun. cok sacma. sen evlenirsen bu sefer de maaslarimiz kardeslerine gidiyor diye aglarsin. aklini basina topla.

Bir yasima daha girdim.hem suçlu hem güçlü arkadaşım adam sana mesajları yolluyor.evlilik düşünüyorsan iyi analiz et.bu adama parayla birşey almayacaksın.kıymet bilmez..parasini istediği gibi harcar, hesap soramazsın.ailesinden kopmaz.elindeki parayı da verir.sen yıl yakınken bay bay yap.

Sizde ayrılma kararı almıştırsınız umarım böyle biriyle.

"Gözüm gönlüm tok..parayla pulla işim yok..komşusu açken tok yatan bizden değildir "diyor kendince .Ama o zaman aş çadırı kursun yoksa senin aldığın akıllı bileklikle ..marka kazakla olmuyor o gönül zenginliği .Bunun evlilik hayatındaki versiyonu senin hamile halinle çalışmandan rahatsızlık duymayıp kardeşinin karısı aynı durumda evde rahat etsin diye dinlenme koltuğu alması oluyor genelde

Ablamla ben de her şeyimizi ortak kullanırız. Ona gelen takıları , kıyafetleri giydiğim çok olmuştur. Bence hassasiyet gösterilecek bir şey değil. Tabi başkasina hediye etmesi yanlış. Orada resmen elden çıkarmış. Sizin hassasiyetiniz olabilir bunu bile bile devam etmesi de yanlış. Bence artık hediye almayın sebebini de söylemeyin o anlar zaten

Bu kadarını yapan yoktur diye umut ediyorum

Bu kadarını yapan yoktur diye umut ediyorum
Kadınlar kulübüne bakarsan kendi evi olmayıp , ya da eşinin babasının evinde oturup karısının maaşı ile çalışmayan kardeşi ve eşinin ev kirasını ödemeye çalışan ,eşinin bileziği ile aldığı arabayı kardeşinin/arkadaşının kapısında bırakan adam kaynıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…