- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
Yerden göğe kadar kendini haklı buluyor. Kime ne vereceğini kendisi bilirmiş.
Tartışmaya girmeyin derken bunu kastedmistim.Bu arada güncelliyorum az evvel kavga ettik
Sizlerin de söylediği, ilerde evlenince kredi ödeme para yardımında bulunma gibi ihtimalleri de saydırdım.
Yerden göğe kadar kendini haklı buluyor. Kime ne vereceğini kendisi bilirmiş. Neden onların kredi borçlarını ödesinmiş. Abisinin kazağı götürdüğünden haberi yokmuş fark etmemiş (doğrudur).
Senden habersiz alıp götürme rahatlığını senden alıyor dedim. İhtiyacı var demek ki götürmüş ne diyim kargoya mı ver diyim dedi.
İhtiyacı olan insan kendisine alır, alacak durumu yoksa da çalışır para kazanır dedimgözünden düşmüşüm beyefendinin. Hediye artık onunmuş karışmaya hakkım yokmuş. Parayla alınan hediyenin manevi değeri yokmuş manevi hediye olsa sahip çıkarmış. Kendisinin bana aldığı hediyelerin bekçiliğini kendisi yapmıyomuş ben başkasına versem bundan rahatsızlık duymazmış.
Bana aldığı çantayı bile anneme kullandırmadıgımı çünkü onun bana bir hediye olduğunu söylediğimde keşke kullandırsan annen kullansa bundan mutluluk duyarım ama sen benim gibi ki olamazsın vs. şeyler söyledi. Bir süre konuşmama kararı aldı benimle
Çok ayıp,saygısızlık bukadar değersiz mi aldığınız herşey.Ayakkabıyı birlikte gidip beğenmiştik ama kullanmaya başlayınca içine sinmediğini çok çabuk kirlendiğini, zaten nerdeyse hiç giymediğini söyledi. Arkadaşı cok beğenince ona vermiş
Kaba tabirle adam anasının gözü.Bu arada güncelliyorum az evvel kavga ettik
Sizlerin de söylediği, ilerde evlenince kredi ödeme para yardımında bulunma gibi ihtimalleri de saydırdım.
Yerden göğe kadar kendini haklı buluyor. Kime ne vereceğini kendisi bilirmiş. Neden onların kredi borçlarını ödesinmiş. Abisinin kazağı götürdüğünden haberi yokmuş fark etmemiş (doğrudur).
Senden habersiz alıp götürme rahatlığını senden alıyor dedim. İhtiyacı var demek ki götürmüş ne diyim kargoya mı ver diyim dedi.
İhtiyacı olan insan kendisine alır, alacak durumu yoksa da çalışır para kazanır dedimgözünden düşmüşüm beyefendinin. Hediye artık onunmuş karışmaya hakkım yokmuş. Parayla alınan hediyenin manevi değeri yokmuş manevi hediye olsa sahip çıkarmış. Kendisinin bana aldığı hediyelerin bekçiliğini kendisi yapmıyomuş ben başkasına versem bundan rahatsızlık duymazmış.
Bana aldığı çantayı bile anneme kullandırmadıgımı çünkü onun bana bir hediye olduğunu söylediğimde keşke kullandırsan annen kullansa bundan mutluluk duyarım ama sen benim gibi olamazsın vs. şeyler söyledi. Bir süre konuşmama kararı aldı benimle
Nasıl bir insan bu ya?Bu arada güncelliyorum az evvel kavga ettik
Bana aldığı çantayı bile anneme kullandırmadıgımı çünkü onun bana bir hediye olduğunu söylediğimde keşke kullandırsan annen kullansa bundan mutluluk duyarım ama sen benim gibi olamazsın vs. şeyler söyledi. Bir süre konuşmama kararı aldı benimle
Ben evde kullanan kardeşlere takilmazdım ama Ayakkabıyı arkadaşına hediye etmesine tepki verirdim. Sevgiliniz sizin aldıklarinızla bir nevi paranızla Mertlik taslıyor..Güncelleme sayfa 6
Erkek arkadaşıma ne hediye alırsam alıyım kardeşlerinin kullandığını görüyorum. Kazak, gömlek, ayakkabı, saat tarzı şeyler. Senelerdir beraberiz. Rahatsız olduğumu 1 milyon defa dile getirmişimdir. Cevabı "kullanıyorlar ellerinden mi alayım onlar benim kardeşim, hevesleniyorlar/ihtiyaçları var" oluyor. Kendisinden küçük olan kardeşlerine yine de ses etmemeye çalışıyorum ama aşırı rahatsızım. Daha önce kendisine hediye aldığım orijinal (ucuz bi ayakkabı değil) spor ayakkabıyı arkadaşının durumu kötü, ayakkabısı yok diye hediye ettiğini itiraf etmişti. Az önce de abisinin attığı storyde geçen yıl aldığım kazağı giydiğini gördüm. Empati kurmaya çalışıyorum, üzerinden çıkarıp almasını beklemiyorum ama en başta uyarsa "bunu benim kız arkadaşım aldı kullanmayın" dese hatta benim rahatsız olduğumu da belirtebilir, çok mu bencil düşünüyorum? Siz eşinize/sevgilinize aldığınız hediyeyi kardeşlerinin üzerinde (devamlı olarak) görseniz buna takılır mısınız? Şuan telefonu kapalı, bana ulaştığında kavga etmeden önce sizlere sorayım dedim.
Var bacım, eşi hamile halinde çalışırken, kendi kredi kartından arkadaşına ve eşine telefon alan, arkadaşı 2 ay ödedikten sonra arazi olunca aylarca borcunu ödeyen biri var. Kız sorunca da adam şehir dışında çalışıyor, ailesiyle rahat görüşün dedim diyor bir de. Neyse ki boşadı da kurtuldu. Şimdi çocuğun nafakasını ödemiyor. Akıllandı zahir.Bu kadarını yapan yoktur diye umut ediyorum
Hiçbir şey alma yemesin seniBu arada güncelliyorum az evvel kavga ettik
Yerinizde olsam hediye falan almam. Ne uğraşacağım seçip beğenip almakla falan,adamın umurunda değil ki. Demiyor sevgilim benim için seçmiş beğenmiş almış diye. Her aldığinız ailenin elinde oyuncak oluyor sonunda,ne gerek var.Bu arada güncelliyorum az evvel kavga ettik
Bana sorarsanız bu ciddi bir mesele değil. Benim de ablalarımla yaşım yakın. Ablamlarım tüm kıyafetlerini de giymişimdir, ki muhakkak özel birilerinden hediyeler de vardır içlerinde. Yani ablam bunları benden sakınsa üzülürüm açıkçası. Hem de siz de gururlanın bence. Hediyelerini beğeniliyor ki giyiliyor. Ben olsam böyle düşünürdüm:) kalabalık ailelerde benim eşyam senin kıyafetin falan olmuyor.Güncelleme sayfa 6
Erkek arkadaşıma ne hediye alırsam alıyım kardeşlerinin kullandığını görüyorum. Kazak, gömlek, ayakkabı, saat tarzı şeyler. Senelerdir beraberiz. Rahatsız olduğumu 1 milyon defa dile getirmişimdir. Cevabı "kullanıyorlar ellerinden mi alayım onlar benim kardeşim, hevesleniyorlar/ihtiyaçları var" oluyor. Kendisinden küçük olan kardeşlerine yine de ses etmemeye çalışıyorum ama aşırı rahatsızım. Daha önce kendisine hediye aldığım orijinal (ucuz bi ayakkabı değil) spor ayakkabıyı arkadaşının durumu kötü, ayakkabısı yok diye hediye ettiğini itiraf etmişti. Az önce de abisinin attığı storyde geçen yıl aldığım kazağı giydiğini gördüm. Empati kurmaya çalışıyorum, üzerinden çıkarıp almasını beklemiyorum ama en başta uyarsa "bunu benim kız arkadaşım aldı kullanmayın" dese hatta benim rahatsız olduğumu da belirtebilir, çok mu bencil düşünüyorum? Siz eşinize/sevgilinize aldığınız hediyeyi kardeşlerinin üzerinde (devamlı olarak) görseniz buna takılır mısınız? Şuan telefonu kapalı, bana ulaştığında kavga etmeden önce sizlere sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?