Erkek arkadaşım ona aldığım hediyelere sahip çıkmıyor

Tartışmaya girmeyin derken bunu kastedmistim.

Güncelleme konuşması sonrası ben olsam zerre kadar üzülmeden terk ederdim bu çağ dışı herifi..
Umarım siz de benim fikrime gelip terk edersiniz..

Terk etmem ile Kaf Dağ'ından yere çakılma isimli çalışmam diye de altını imzalayın..

Ayakkabıyı birlikte gidip beğenmiştik ama kullanmaya başlayınca içine sinmediğini çok çabuk kirlendiğini, zaten nerdeyse hiç giymediğini söyledi. Arkadaşı cok beğenince ona vermiş
Çok ayıp,saygısızlık bukadar değersiz mi aldığınız herşey.
Lütfen ona alacağınız hediyelerin parası ile kendinize hediye alın.

Kaba tabirle adam anasının gözü.
Aklı sıra şimdi seni yokluğuyla terbiye edecek! Sonra sen haklı olduğunu düşünüp barışacaksın ve herşey aynı şekilde devam edecek!

Biz şuan evlenirsen olacakları bile görebiliyoruz. Sen de gör ve kendini kurtar derim.

Nasıl bir insan bu ya?

Ben evde kullanan kardeşlere takilmazdım ama Ayakkabıyı arkadaşına hediye etmesine tepki verirdim. Sevgiliniz sizin aldıklarinızla bir nevi paranızla Mertlik taslıyor..

Kıymet vermiyor işte alma sen de. Zaten erkekleri çok pohpohlamayın iyice değersizleşirsiniz. Ben çocuklarımın babasına yaptım ordan biliyorum

Bu kadarını yapan yoktur diye umut ediyorum
Var bacım, eşi hamile halinde çalışırken, kendi kredi kartından arkadaşına ve eşine telefon alan, arkadaşı 2 ay ödedikten sonra arazi olunca aylarca borcunu ödeyen biri var. Kız sorunca da adam şehir dışında çalışıyor, ailesiyle rahat görüşün dedim diyor bir de. Neyse ki boşadı da kurtuldu. Şimdi çocuğun nafakasını ödemiyor. Akıllandı zahir.

Hediyemin başkasına hediye edilmesinden nefret ederim. Bu tarz kişilere de bir daha hediye almıyorum. Kayınvalideme iki kere hediye aldım, birini torununa diğerini torunun nişanlısına vermiş. Onlara almak istesem onlara alırdım sonuçta. Evet hediye verildikten sonra kişiye ait oluyor, üzerinde hak sahipliği ona ait olabilir ama bundan sonra o kişiye hediye almamakta benim seçimim. Ayrıca son güncelleme sizin zihninizle oynama potansiyeline gelmiş. Bence de evliliği bir kez daha düşünün.

Hiçbir şey alma yemesin seni

Ayrilmalisiniz. Bu kafada adam sizi cok uzer isler ciddiye binince. Lutfen ayrildim deyin.

Yerinizde olsam hediye falan almam. Ne uğraşacağım seçip beğenip almakla falan,adamın umurunda değil ki. Demiyor sevgilim benim için seçmiş beğenmiş almış diye. Her aldığinız ailenin elinde oyuncak oluyor sonunda,ne gerek var.
Kardeşi heves ettiyse bir zahmet gitsin kardeşine alsın bir tane aynısından.
Tamam çula çaputa çok değer vermeyelim dünya malı sonuçta ama gelen hediyeyi sakınsın bir zahmet ya.

Bu sitedeki KK kadınlarının haksız olduğunu pek görmedim. Çünkü kendi yaşadıkları ve çevresinde bire bir gördüklerini paylaşıyorlar bizimle.
Malesef sevgilinizin eli fazla açık. Ailesine, arkadaşlarına hayır diyemeyenlerden. Ve bu adamla evlilik falan olmaz. Bugün bir hediye ile başlar yarın babasının, abisinin burcuyla devam eder. En azından şanslısınız. Buradan fikir alıp konuşmuş ve sevgilinizin diğer yüzünü de görmüşsünüz. Adam resmen yaparım, veririm, benim ailem değil mi modunda. Evlenince bunun kaç katı olur sen düşün.

Bana sorarsanız bu ciddi bir mesele değil. Benim de ablalarımla yaşım yakın. Ablamlarım tüm kıyafetlerini de giymişimdir, ki muhakkak özel birilerinden hediyeler de vardır içlerinde. Yani ablam bunları benden sakınsa üzülürüm açıkçası. Hem de siz de gururlanın bence. Hediyelerini beğeniliyor ki giyiliyor. Ben olsam böyle düşünürdüm:) kalabalık ailelerde benim eşyam senin kıyafetin falan olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…