Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Eşcinsel olabilir canım. Bu ihtimali de düşün. Paravan evlilik yapmak istiyor belki? Hem bu düşünce tarzındaki insanlar senin geçmişini de sorgular. Sarılmak ta günah ona bakarsan. Sorgulamaması, ısrar edersen ayrılırız demesi Eşcinsel olduğunu düşündürüyor.
Geçmişte ben bunları yaşadım dedim saygı duyarım dedi bu kadar dindar insan sorun ederdi di mi ? Ben hiç yaşamamış kız istiyorum diyebilirdi

Peki sonuç ne oldu ben kaçırdım sanırım evlendiniz mi ? Farklı bi kişiliğe mi büründü ?
Yok be tatlım ne evlenmesi. Bana nefsime hitap etmiyorsun dedi ve aylarca Allah peygamber diyen benle tokalaşmayan adam hayatımın içine etti. Günlerce ağladım, zoruma gitti, hakkımı helal etmedim, o gayet rahat hayatına devam etti. Süslüman veya hafız aramasına devam edıyordur anasıyla....Gözünü seveyım kendını kaptırma...

Çok farklısınız onunla yapabilecek misin ?? Ailesi nasıl çok kültür farkı vs var mı, evlenince seni değiştirmeye kalkabilir iyi düşün.
Söz verdi kapan ya da namaz kıl diye zorlamıycam dedi ama dua ederim senin de kılman için gibi şeyler dedi

Yok be tatlım ne evlenmesi. Bana nefsime hitap etmiyorsun dedi ve aylarca Allah peygamber diyen benle tokalaşmayan adam hayatımın içine etti. Günlerce ağladım, zoruma gitti, hakkımı helal etmedim, o gayet rahat hayatına devam etti. Süslüman veya hafız aramasına devam edıyordur anasıyla....Gözünü seveyım kendını kaptırma...

Nefsime hitap etmiyorsun ne demek? Siz de mi öpüşmek konusunda tartıştınız

Nefsime hitap etmiyorsun ne demek? Siz de mi öpüşmek konusunda tartıştınız
Canım haram diye elele bile tutmuşluğumuz yoktu.
Nefsine hitap etmek artık açıklamasını kendi bile yapamıyor aptal.
Yüzünde elli ton boya başı kapalı kıvırtak biri arıyor belli ki.

Söz verdi kapan ya da namaz kıl diye zorlamıycam dedi ama dua ederim senin de kılman için gibi şeyler dedi
Tatlım topukların kıçına vura vura kaç.
İnanma.
Ben beş vakit namaz kılıyorum ama açığım, bana da tesettür şartı koymuştu beyendi düğüne kadar kapan diye.

Canım haram diye elele bile tutmuşluğumuz yoktu.
Nefsine hitap etmek artık açıklamasını kendi bile yapamıyor aptal.
Yüzünde elli ton boya başı kapalı kıvırtak biri arıyor belli ki.

Bana “ben seni Allah için sevmek istiyorum onun razı gelmediği şeyleri yapamam günah” diyor sürekli

Bilemedim insan evlenmeden önce arzulandığından emin olmak ister, düşünceleri yanlış sayılmaz ama öpmesede istediğini çok iyi anlatması lazım

Tatlım topukların kıçına vura vura kaç.
İnanma.
Ben beş vakit namaz kılıyorum ama açığım, bana da tesettür şartı koymuştu beyendi düğüne kadar kapan diye.

Ben de namaz kılan biriydim ama açığim daha önce görüştüğüm kişi de beş vakit namaz kılıyordu kapanmazsan evlenmem dedi babam çok katı babam izin vermez tartışma olur dedi anlamadım kapalı olmayınca ne oluyor çok açıkta giyinmiyorum çok dikkat ediyorum oysa giyimime vs

Back
X