- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
Bana hediye almış hediyesi dini evlilik nasıl olur vs onu anlatan bi kitapÖyle bir söylerler ki feleğin şaşar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana hediye almış hediyesi dini evlilik nasıl olur vs onu anlatan bi kitapÖyle bir söylerler ki feleğin şaşar.
İki gün sonra istihare yaptım olumsuz hissettim diyecek ... :)
Bizimki de şeriat evi kurmak ve çocuklara ev içinde mescit yapmak ıstıyordu.Bana hediye almış hediyesi dini evlilik nasıl olur vs onu anlatan bi kitap
Yine yatar o ara ara bırazcık ısteklerıne karsı cık da bakalım ne olacak :)Yok ona yattı olumlu çıktığını söyledi:)
Yok ona yattı olumlu çıktığını söyledi:)
Yine yatar o ara ara bırazcık ısteklerıne karsı cık da bakalım ne olacak :)
Aynen başta öyle oluyor, şimdi zıtlıklar başlayınca bir anda istihareler olumsuz oluyor.Hem de kaç kere yattı
sizin isteklerinize gore hareket ediyorsa ozman opussunde.ne sacma bir insan.istersen elini tutmammis.islami kendince ne hale getirmis.takva life!!!İstersen elini de tutmam sarılmam da dedi yok artık dedim
Gerçekten çok safsınız, burayı hiç mi okumadınız, yüzde90ı baskı yapar o yapmasa annesi yapar anlayış ve kültürünüze uygun birini bulun bu adamla yapamicaksınız başlıktan bile belli, acaba başlasını bulamadığın için mi yaşım geçiyo diye buna kapıldınYalan söylemez heralde dedim bu konuda
Aynen siz haklısınız ah o gayganalar yoh mu ah o gayganalarGerçekten çok safsınız, burayı hiç mi okumadınız, yüzde90ı baskı yapar o yapmasa annesi yapar anlayış ve kültürünüze uygun birini bulun bu adamla yapamicaksınız başlıktan bile belli, acaba başlasını bulamadığın için mi yaşım geçiyo diye buna kapıldın
hangi ayette yazıyomuşÖpüşmk büyük günahmış diğeri küçük dedi
Ya bunlar kendilerine göre bir İslam uydurmuş ona göre yaşıyorlar Allah cezalarıyı verecek ellam.hangi ayette yazıyomuş
Aynen bende gecmisimde boyle birisi ciksa karsima diye dusunmustum ama yok hepsinin niyeti farkliydi izin vermeyince ayrilik olurdu.en son hayatima kimseyi almayacam olursa gorucu usulu evlenecm dedim karsima esim cikti cok sukur.bence konu sahibi boyle biriyle karsilastigi icin cok sansli.Birine saygı duymam ve haklı bulmam gerekirse o çocuk derim. Böyle biri çıkmış karşına o senden fazla bir şey beklemiyorken sen ondan fazla bir şey bekliyorsun. Ne istediğinin farkında mısın sen? böyle temiz günahı sevabı bilen gençler çıkmaz ki karşımıza zaten nerde o şans bizde pieh...
zaten ülkemizde kimse doğruyu öğretmiyo herkes ayrı bişey uyduruyo diğerleride inanıyoYa bunlar kendilerine göre bir İslam uydurmuş ona göre yaşıyorlar Allah cezalarıyı verecek ellam.
Ben her gün Kuran ve tefsir okuyorum bir de insanların durumuna bakıyorum alakası yok.
bu seni evlenince zorlada kapatır o kafada ayrılBana hediye almış hediyesi dini evlilik nasıl olur vs onu anlatan bi kitap
Zorlama yapacaklar ben otuz yaşındayım bana bile tesettüre girme tarihi istemişti, düğünde tesettür giyeceksın demıstı. Resmen Allah'a şirk koşmak sonucta kapanan sadece Allah için kapanmalı.bu seni evlenince zorlada kapatır o kafada ayrıl
Aaa hacca gitme mevzusu bizde de olduAynen başta öyle oluyor, şimdi zıtlıklar başlayınca bir anda istihareler olumsuz oluyor.
Rabbimin emanetisin diyordu, kaderım sensın ben gordum Hacca da bırlıkte gıdecegız e kadar dıyordu ben sana daha ne dıyeyım :)
Tatlım bak sana diyirem kendine gel.Aaa hacca gitme mevzusu bizde de oldu
Allah’ın emanetisin diyor