erkek arkadaşım soğudu

manolyasardunya

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
84
6
13
30
Merhaba;
Sizden yardım rica ediyorum.Erkek arkadaşımla önceden normal arkadaştık 2 sene kadar.Sonra 6 aydır sevgiliyiz.Başından beri bu ilişkiyi kabullenemedi.Başlarda iyiydi arar sorardı.Farklı şehirlerdeyiz ve ben onu kaybetmek istemiyorum.2hafta önce yanımdaydı.Sevgili gibi gezdik dolaştık gayet sıcak davrandı.Herşey yolundaydı.Fakat gidince bir kaç gün aradı sonra yine aynı.Yoğun çalışıyor.Ama banada vakit ayırmasını nasıl sağlarım.Yemek yiyemez uyuyamaz oldum böyle yaşayamıyorum.Sorduğumda bir problem yok yoğunum diyor.Hep ben arıyorum.Lütfen yardım önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Önce biraz sakin ol. Hep sen arama. Bekle.

Gün içinde hiç mi konuşmuyor ya da mesajlaşmıyorsunuz?
Mesela işten gelince falan? Ya da iş arasında da mı hiç ilgilenmiyor?

Önceden öğlen arasında arıyordu son zamanlarda yoğunum diyor ben aradığımda açıyor gayet sıcak konuşuyor.Ama tutarsız cevapları var sanki kafası başka yerde.

Kafanda kurma hemen.
Sürekli kontrol halinde olmak seni yıpratır.
Ayrı şehirlerde olmanın yüklerinden biri bu ama sen istersen bunu iyi düşünerek güzelliğe çevirebilirsin.
Akışına bırak.

Evet sürekli kontrol halindeyim napacağımı şaşırdım acaba bi süre aramasam merak eder mi kaybetmekten korkuyorum.Bu arada teşekkürler.

Yogunluk bahane, yogun olmadıgında gene iplemeyecek seni. Ben de kendimi böyle cok kandırmıstım. Kendini yok yere kandırma. Seven böyle yapmaz. Seni sevmiyor, oyalanıyor öylesine. Böyle böyle insanın aklı da, kalbi de hasta oluyor. Hayatında senin gibi kim bilir kac tane daha vardır. Kalan zamanını on kişiye bölmesi zor oluyordur tabi. O yüzden yol yakınken kabullen, sen cık hayatından, eninde sonunda bırakılan sen olacaksın cünkü. Sana vakit ayırmayan adamdan bir yol olmaz. Kaybetme korkunu yok et, baglılıgın varsa da kopar şimdiden. Baskaları da vardır hayatında.

Evet sürekli kontrol halindeyim napacağımı şaşırdım acaba bi süre aramasam merak eder mi kaybetmekten korkuyorum.Bu arada teşekkürler.

Kaybetmekten bu kadar korkuyorsan köle olmaya mahkumsun.
Seven erkek bu beni aramadı, hadi ayrılayım demez asla.
Bu kadar çaresiz hissetme. Artık bağımlı olmuşsun ya.
Kendi değerini düşürürsün ancak böyle aciz hissederek.
Bırak da o korksun.

Daha başında böyle ilgisizse sonrasını düşünemiyorum,adam silah zoruyla mı başladı bu ilişkiye?

Merhaba;
Sizden yardım rica ediyorum.Erkek arkadaşımla önceden normal arkadaştık 2 sene kadar.Sonra 6 aydır sevgiliyiz.Başından beri bu ilişkiyi kabullenemedi.Başlarda iyiydi arar sorardı.Farklı şehirlerdeyiz ve ben onu kaybetmek istemiyorum.2hafta önce yanımdaydı.Sevgili gibi gezdik dolaştık gayet sıcak davrandı.Herşey yolundaydı.Fakat gidince bir kaç gün aradı sonra yine aynı.Yoğun çalışıyor.Ama banada vakit ayırmasını nasıl sağlarım.Yemek yiyemez uyuyamaz oldum böyle yaşayamıyorum.Sorduğumda bir problem yok yoğunum diyor.Hep ben arıyorum.Lütfen yardım önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
Nasıl başından beri kabullenemedi
zorladinmi sevgili olalım diye

Hayır tabiki bir zorlama yok bastada böyleydi sordum istemiyosan söyle diye istemesem soylerdim dedi ondan devam ettim belki düzelir diye bağımlı oldum sesini duymadan olmuyo

Daha basinda bukadar isyan edip , yiyemiyorum iceniyorum dersen .

Ciddi sorunlarla karsi karsiya kalinca , ne yapacaksin?
Bir erkegi hayatinin noktasi yapman cok sacma.

Aramiyorsa sende Arama.
Ilgisizse sende ilgisiz davran.
Belkide fazla ilgi gostermekle buyuk hata yapiyosun ve onu kendinden uzaklastiriyosun....

Adam bastan kabullenememis zaten demek ki sevmiyo yani niye bu kadar zorluyosun durumu, iliski boyle iteklemeyle gitmez.

Hayır tabiki bir zorlama yok bastada böyleydi sordum istemiyosan söyle diye istemesem soylerdim dedi ondan devam ettim belki düzelir diye bağımlı oldum sesini duymadan olmuyo
Neden kendini bu kadar küçük düşürüyorsun? Bağımlıyım, ayrılamam, kaybetmekten korkuyorum ne demek? Bir erkek için! Hem de 6 ay önce hayatında olmayan bir erkek için!!!
Yapmayın böyle kendinizi bu kadar aşağılamayın, aşağılatmayın.

Ornegin..

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-05-23-00-04.webp
    Screenshot_2014-10-05-23-00-04.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 153
Back
X