erkek arkadaşım soğudu

Ne kadar süre mesal ise yarar mi o arayana kadar bekliyicem ya aramazsa

Aslinda sure meselesi degil yani aradgnda sozlerinle ses tonunla kendini ifade edisinle wee onun kafasinda soru isareti yaratabilmenle mumkun tekrar ilgilenmeye baslamasi..daha once s de soyledgm gibi gercekten sewiyrsa yoklugunu hisseder arar wakit bulamazsa sikistirir sesininduyup kapatr..ama ustune dusme..bir de hala aramadi mi en son kim aramsti we.ne kadar sure konustunuz???

Aslinda sure meselesi degil yani aradgnda sozlerinle ses tonunla kendini ifade edisinle wee onun kafasinda soru isareti yaratabilmenle mumkun tekrar ilgilenmeye baslamasi..daha once s de soyledgm gibi gercekten sewiyrsa yoklugunu hisseder arar wakit bulamazsa sikistirir sesininduyup kapatr..ama ustune dusme..bir de hala aramadi mi en son kim aramsti we.ne kadar sure konustunuz???
En son ben aradim 1 saat konustuk 2 gun oldu yogun çalışıyormus muhasebeci kendi ofisi var yeni açtı sorunları var is ile ilgili böyle bir dönemde ben nasıl davranmaliyim kendini düzeltene kadar beklemeli miyim onun aramasini

Onun kafasinda nasıl soru işareti yaratabilirim ki bu yoğunlukta beni merak etsin ne demeliyim mesela

Onun kafasinda nasıl soru işareti yaratabilirim ki bu yoğunlukta beni merak etsin ne demeliyim mesela

Ya yeni ofis acmis isler yogunmus oyleyse siz biraz sabirsz dawraniyrsnuz..ama gitme imkaniniz warsa surpriz yapip gidebilirsnz ki bu kafanizdaki soru isaretlerini giderecegi gibi ikinizin ozlem gidrmesini saglar bu da daha mutluuu bir iliski demrk oluyor;) biliyrsn mesafeler ister istemez soguk hawa estirir ozellikle uzun suen iliskilerde:)

Ya yeni ofis acmis isler yogunmus oyleyse siz biraz sabirsz dawraniyrsnuz..ama gitme imkaniniz warsa surpriz yapip gidebilirsnz ki bu kafanizdaki soru isaretlerini giderecegi gibi ikinizin ozlem gidrmesini saglar bu da daha mutluuu bir iliski demrk oluyor:KK66: biliyrsn mesafeler ister istemez soguk hawa estirir ozellikle uzun suen iliskilerde:)
Bi süre aramasam diyorum son zamanlarda hep ben aradim bana sende haklısın diyor bu süre içinde de yanına giderim

KIZLAR ALAKASIZ AMA "DUALADIMIZ SIZINLE" KISMINA DA ARADA BI GIRSENIZ YAAA!!!!
YINE CEZA ALMAMAK ICIN BDV'YE ALAKASIZ KONU ACAMIYORUM AMA OBUR TOPICLERE DE KIMSE GIRMIYOR:110:

Kusura bakma konu sahibi en cok sayfali konu buydu oyuzden buraya yazdim

Back
X