• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşım Sürekli Zorluyor !

Canım ikinizde isteniz ve yaşasanız kimseye bir şey demek düşmez, ama hem 19 yaş bence küçük bir yaş buna karar vermek için, hem de çok daha genç yaşlarda başlayan bir ilişki.. 17 çok erken.. ileride neler olacağı belli olmaz. ayrıca erkek arkadaşının ısrarcı tavrı yaş kaç olursa olsun çok itici ve ayıp bana göre..

ayrıldığınızı bildirmişsin zaten yukarıda, ama ben barışma ihtimalinize karşı yine de yorumumu yaptım. Umarım mutlu ve saygılı bir ilişkin olur, bu çocukla veya bir başkasıyla...

Son düzenleme:
seni kadnırmasın sakın dikkat et senin yaşında kardeşim var üzülürüm canım... istediğini elde ettikten sonra yüzüne bakmazsa nolcak naparsın sonra düşünsene.. güvenme erkeklerin hemen hemen hepsi bekarete önem verio evlenirken dikkat edio inan devir değişmedi üzgünüm hala önemli sonra evleniceğin insanın yüzüne bakamayabilirsin belki kabul etmez şuanki sevgilinle evlenceğinin bi kesinliği yok .. o senden neden evlenmeden böle bişey istio...öle bişey yaparsan onunda gözünden düşebilirsin...erkekler için basit olabilir ne var sanki bunda bi öenmi yok artık..çocukmusun sen diyebilir ama sakın taviz ver verme

böyle erkekleri hiiiç anlamıyorum..tamam seviyorsundur istersin ama bir düşünseler akıl etseler içlerinden deseler ki : "ben zaten bu kızı seviyorum evlenicem ciddi düşünüyorum o zaman zaten bunun zamanı gelicek"..ama çoğu düşünmüyor maalesef..sınırını bilmeliler..

Senin bunu istemedigini düşünüyorum canım..kabul etme :50: bırakır diye korkma bunun için bırakırsa bile kurtulduguna dua edersin :20:
bunları yazıyordum ki sanırım ayrılmışsın canım son yoruma baktım hakkında en hayırlısı olmuş :42:

canım sakın ama sakın öyle birşey yapma tavrını koy.. erkek arkadaşın daha 21 yaşında daha çocuk yahu o adam bile degil daha çocuk..tavrını koy öyle bişey olmıcagını istemedigini söyle !!!!!!!!!!!!!

bana güvenmiyormusun ayaklarına yatıp psikolojik baskıyla ilişki yaşamanı istiyor

seninle ilişkiye girmediği için ayrılacaksa ayrılın zaten sen zararlı çıkmazsın

herşeyin yeri ve zamanı vardır bu acele nedir. evlenip yaşamak varken

yarının ne olacağını bilinmez anlık şeylerin pahalı bedelleri olmasın canım

Son düzenleme:
sevgilim 21 yaşında hiç böyle huyları yoktur aslında çok iyi niyetlidir ama anlayamıyorum artık onu

kendini kandırma bence...iyi niyetli adam , sevdiğinin gözlerinin içine bakınca anlar onun neyi isteyip istemediğini..:20:
yaşınız ne daha hem, seni istemediğin bir şey için zorluyor..:19:

Yaşım 19 2 yıldır ilişkimiz var ama normal bir ilişki yani sürprizler yemeklere götürmeler gibi ama şu 1 sene çok sıkıntı çekiyorum sürekli ilişki istiyor ben bu konularda çok korktuğum için geçiştiriyorum ama ne yapmam lazım lütfen çok zor durumdayım.

canım sakın haa çok pişman olursun çünkü bu ilişkinin sonu belli deil olsa bilee yapmaa bi kaliten olsun erkekler ister zaten bırak sen istemedğin halde zorla istiyosa demekki seni sevişmek için seviyodurr

uzak dur kardeşim şu delikanlıdan. seni seven biri bunu yapmaz, zorlamaz, hatta yalnız kaldığında o şekil hareketlere girmez. bunun sonu iyi değil söyleyeyim sana. eğer dik durmazsan sen zararlı çıkacaksın. dik duracak mısın?

o yaşlarda en önemli şeyin aşk sevgi oldugu dusunulur.onu kaybetmemek ıcın bunu kabul eden cokkkk kızlarımız var. sakın canım sakın daha kac yasındasın. ınan kı senı gercekten cok sevse bunu sane soyleyemez. her ne kadar kadın erke eşit erkek yaparsa kaıdnda yapar muhabbetleri donse de yalan. yok oyle bır dunya. namus bekaret cok cok onemlı. suanda senı aldatsa sıddet uygulasa, aglasanda sızlasan da ayrılırsın. ama otekı turlu??? mecbur hıssedeceksın kendını.

yasın gectıkce onem verdıgın seylerın sıralaması okadar cok degısıyor kı.pişman olacağın şeyleri yapma. onsuz yasayamayacagını dusunuyorsun emınım. ama yasarsınnn cok ta guzel yasarsın. erkek mılletnın cogu uckur duskunu, duygusuz yaratıklar. bunu sana yasatır, ve ılgısını alakasını keser ıstedıgını almıs olur. yıkılırsınnn...

Arkadaşlar o değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim, Türkiyeden ayrıldım ailemle birlikte rostova yerleştik o kişiyide o gün bıraktım şimdi hayatım biraz daha iyi gidiyor, sizler olmasaydınız tek başıma kaybolurdum

En iyisini yapmissin bencede canim cunku erkeklerden soz ediyoruz oyle iliski durumu olsaydi seni ortada birakma yuzdesi 99% (:

bence sonradan kaldiramiyacan seyleri yapma... pisman olma ihitmalin cok yuksek... sonradan cok degisie Bilir nefisine yenik dusup istedigine ulustikdan sonra bunun gerisi gelcektir ve sonu buyuk ihitmal evlilik olmaz .. dost Hayati gibi bisey buda bence bir kadin icin cok zor.. tabiki herkesin kendi dusuncesi ... hic orali olma seviyorsa beklesin... ailem yokda ne demek ailen yoksa sen varsin seninde bir ailen olcak ilkerdeki hedeflerini yasamdan ne bekledigini istedigini dusun... kiymetini bilsinler... yazilanlarin hepsini okumadan aile konusunda gozume takildi yalnis anlamadiysam:D bence evlenmeden aslaaaa :):):) hihihihi öprüm seni kocaaamnnnn :)

Back
X