Onun da gezip dolaşmaya ihtiyacı var ama tabiki sınırında.
Eğer seni gerçekten yürekten seviyorsa dönüp kimseye bakmaz diye düşünüyorum.
Güven de önemli bu husuta. Ne kadar güvenirsen güven herkes sevdiğini kıskanır. Haklı olduğunu düşünüyorum.
Ama çok sıkmaya da gelmez erkekler diyorum. Sağları solları belli olmaz. Gerekirse ara ara mesaj at, ara, kontol et.
Boş bırakma yani.
Ben güvenmekle kıskançlığı bir tutmuyorum. Sendeki de kıskançlık şu an.
Dediğim gibi ara ara kontrol edersen belki için rahatlar.
Eşine, sevgilisine çok güvenen bayanlar da var. Yok mu ? Var ama kimse "benimki şunu asla yapmaz" diyemez.
E biz kadınlar doğuştan kuşkucuyuzdur.
Konuşarak halledebilirsen konuşmanı tavsiye ederim. Anlat duygularını. Anlamak isterse, seni üzmemek için anlar zaten.
Siz olsanız demişsin, Bn olsam beni dinlemeyen biriyle yola devam edip istemediğimi düşünürdüm. Bu şahsi kararım. Bugün dinlemeyen yarın da dinlemez. Çok şey istemiyorsun sonuçta. Gece dışarta fink atmayınca bi yeri eksilmez.
Ayrıca erkeklerin kafasına dik giden tiplerinden nefret ediyorum.
Bende çok takarım böyle şeylere. Bir an sende kendimi gördüm. Bence bunu erkek arkadaşına tatlı dille anlatmaya çalış. Sen benim yerimde olsaydın falan de. Zaten bu şekilde umursar seni. Boşuna üzme kendini. Yapacağı olan çeşmedede yapara bodrumdada istanbuldada. :)
Canım neden sevgilisi olan bir erkek gece diskolarda barlarda onlarca striptizcinin dans ettiği gece klüplerinde eğlensin ki? Hiç kimse ile işi olmasa bile , bu bile can yakıcı bana göre... Çeşme,Bodrum gibi yerlerde de gece hayatının nasıl olduğunu hepimiz az çok biliyoruz... Ben kontrol etmeye de karşıyım. Gitsin ama kontrol edeyim. Ne demek canım bu? Hiç gitmesin. Adam gibi gündüz eğlensin veya makul saatlerde evine dönsün. Yok bu kadarını da yapamıyorsa daha denecek bir şey kalıyor mu? Sana da kızmış gibi oldu canım ama öfkem sana değil sakın alınma e mi :)
Ben hiç gitmedim demedim ki zaten. Yani illa disko bar şart mı başka yerler olsun ama sınırında dedim.
ya neden bu kadar tepki veriyorsunuz ki sözüm size değil beni yanlış anlamayın bütün bayanlara şimdi siz diyorsunuz ki ne işi var orda gitsin evinde otursun evet güzel evinde otursun ama bu alışkanlığını bilmiyormuydunuz ilişkiye başlarken yani böle tatile gittiğinde eğlence mekanlarına gidebileceğini bilmiyormuydunuz benim sevgilimde gitti bu sene çeşmeye tatile 3 arkadaş gittiler eğlendiler dolaştılar geldiler hee bi halt karıştırdımı bilemem asla yapmaz diyemem yapmıştırda diyemem ama beni hiç habersiz bırakmadı. başka bi arkadaşımızın dediği gibi arada bi ara kontrol et demiş ya benim bunu yapmama hiç gerek kalmadı saat başı aradı beni zaten eğlenmek insanların hakkı die düşünüyorum tatile gittikleri zmn ve eğlence anlayışıda kişiden kişiye göre değişir diyorum.
Canım madem bu konuyu daha öncedende konuştunuz. Bence bu kez çok sert bir şekilde tavrını ortaya koymalısın. Bence o zaman aklı başına gelir.
Hayır İstanbul'da öyle gece hayatı olan biri değildi. Zaten çıktığında da makul bir saatte dönmesi üzerine anlaşmıştık. Eğlenmek kesinlikle herkesin hakkı ve habersiz bırakan biri de değildir ama ben diyorum ki yine sınırı aşmadan, güzelce eğlensin evine dönsün 11-12 gibi. Neden 3 e 4 e kalsın? Amaç ne? Bu şekilde davranırsa bana haber vermesinin de bir kıymeti kalmıyor ki... Bir şey yapıp yapmamasını düşünmüyorum. Benim taktığım bir şeye bu kadar aldırmadan davranması kırıyor beni.
seni anlıyorum canım ama erkeklerin bu konu da bizi anlamasını beklememiz gerek ,çünkü onlar çok farklı düşünüyor...misal: seni seviyorum ama bu değil ki senin istediklerin doğrultusunda hareket edeceğim..sevgiliyiz ama ben de dilediğim gb tatilimi yapmalıyım..bana güvenmelisin,güvenmiyorsan bu ilişkimiz yürümez..senle birlikteyim ama bu değil ki ot gb yaşayacağım.falanda filan diye uzatabilirim..yani canım,bu gb şeyleri tek sen yaşamıyorsudur ,erkeklerin yapısı bu(rahatlarına,keyiflerine pek bi düşkünler) ama canım şurası da var seni aldatacak olsa illa çeşme gibi bir yerde olmasına gerek yok ki her yerde yapabilir onu tanıyan ,nasıl biri olduğunu bilen yine sensin..sence böyle bir şey yapar mı?hem şöyle düşün belki kuşkuların aksine sadece tatilini yapıp dönecek..neden sadece olumsuz düşünüyoruz güven konusu bence yere zamana göre değişmez,çünkü insanın içinde varsa öyle bir şey yer ve zaman farketmez..ondan tatile gitti diye öyle bir şey düşünme sırf bundan dolayı kavga edip ilişkinizi yıpratma bence..zaten hiç bir şey saklı kalmaz elbet ortaya çıkar..
Canım tekrar söylüyorum. Olay aldatıp aldatmaması değil. Benim bu konuda hassas olduğumu biliyor ve biz bu konuda bir anlaşma yapmıştık. Makul bir saatte eğlenmeye çıktığında dönecekti. Şimdi tutmuş bana diyor ki, tatildeyim, saati esnek tutabilirim. Neden ki? Efendi gibi belli bir saate kadar eğlenilmiyor mu? İlla dozunu aşmak mı gerek? Beni kırdığı kadar önemliyse, eyvallah buyursun gitsin...
haklısın..tutmayacağı sözü vermiş ,ve öyle anlaşmışsınız.şimdi verdiği sözü unutmuş gibi davranmasıdır,sizi üzen..ama canım şurası var sana yalan da söylebilirdi hani tamam canım 1 de döneceğiz deyip dönmeye de bilirdi
Haklısın ama o zaman da onun için ne yapacağımı düşünürdüm... Şimdi ise sorun bambaşka
ay canım,senin hassas olduğunu biliyormuş da neden böyle yapıyor ki( tabi o da kendince nedenler sürüyordur şimdi,ama söz vermişse tutmalı,bunu bir kez daha vurgulayın,işe yaramazsa trip atlaftan anlamıyorsa ,tripten başka bir çare gelmiyor aklıma )
Benim geliyor da neyse canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?