Eee ne olmuş gece dışarı çıkacaksa?
Tatile gitsem bende arkadaşım falan olursa giderim eğlenmeye.
Erkek arkadaşım tatile gitse o da eğlenmeye çıkabilir.
Her gece dışarı çıkan koluna birini takıp dönmüyor ki, şüphelenecek bir şey yok bunda.
Söz verdi demişsiniz de. İnsana tutamayacağı sözleri vermek zorunda bırakmamalısınız.
Tatile gitmiş eğlenecek, kendin diyorsun normalde gece hayatı yok diye.
Ki gece hayatı hele ki tatil beldelerinde 12den sonra başlar.
O televizyonlarda gördüğümüz köpük partileri, striptizciler falan da adım başı yok zaten ki öyle bir yere her insan gitmez.
Boşuna dert etme. Kendi geceni de sevgilinin gecesine de mahvetme.
aklıma gelense dediğin yazık olur ama
Arkadaşları ısrar etmiş olabilir, gruptan ayrılmak istemiyor olabilir vs. İllaki kötü birşey olacak değil.
Beni sorarsan cingar çıkarırım valla
Bilmiyorum canım 10 aylık bir ilişkim var ama insan yıllar geçse bile tanıyamayabiliyor karşındakini... Belki ben de yeni yeni tanıyorumdur...
az bir süre de değilmiş canımevet canım çünkü insanlar değişiyor ,değişmekte..bazen bunu ancak böyle durumlarda anlıyoruz şu an nasıl aranız canım..halen ısrarlı mı geç saatlere kadar kalmakta..
Mesaj felan attı canım en son cevap vermedim kalbini kırmayayım diye, çünkü sinirliydim. İçimden de gelmiyor açıkçası...
o da anlasın ki mesajla falan düzelmiyor sorun..işin kötü yanı söz verip tutmadığından dolayı bir daha inanmazsınız(bunu düşünmeli..en azından şunun için: söz verdim tutmalıyım yoksa bir daha nasıl inandırabilirim diye) içinden gelmiyorsa atma zaten..kesin senin ciddi olduğunu anlayıp geçte olsa sözünü tutacak(en azındna ben öyle umuyorum)
Tutar sanırım ama benim için bir şey ifade etmemesinden korkuyorum belli bir zaman sonra...
Bende sevgilimi kuşadasına göndermiştim, tabi binbir zorlukla (halası ayarlamıştı kadını daha hiç görmeden uyuz olmuştum)gece çıkmamıştı zaten turla gitmişti belli bir saatten sonra isteselerde çıkamıyorlardı ve açıkcası gerçekten güveniyorum sevgilime o yüzden rahattım biraz ama dediğin gibi insanın içi içini de yiyor yani :44: Klasik gelecek canım ama gerçekten seviyorsa yapmaz hiç birşey merak etme sen..
Sonuna kadar hak veriyorum size, çok haklısınız..İlişkiler karşılıklı saygıyla ilerler..
Ve eğer gece belli bir saatten sonra dışarıya çıkmak sizi kırıyorsa
o da bu konuda hassas davranmak zorunda..Nasıl ki sizde onun için belli hassaslıklar gösteriyorsanız..
AMA ben olsam asla tatildeyken trip yapmazdım..Mutlaka aramı iyi tutardım, mesajlarına cvp yazardım..
Döndükten sonra usulca konuşur, ''sırf tatilini bozmamak için sustum ama hep üzüldüm,kırıldım. '' dersiniz.
Böylece hem sizi daha iyi anlayacaktır hemde uzaktayken mutsuz erkek modunda olmaz..
Mutsuz erkek modu çok tehlikeli oluyor..
Lütfen dedklerimi dikkate alın..
İlişkinizin şimdiki zamanı önemli evet ama geleceğe dönük yatırımlar her zaman daha iyidir..
Bu şekilde davranırsanız, sevdiğiniz bir daha ki durumlarda çok daha hassas davranır..
Söylediklerinizi dikkate alıcam... Yarın sakin kafa ile düşünücem tekrar. Ben daha önce bu şekilde konuşmadığımızı hatırlattığımda ve benim hassam olduğum tek konu bu dediğim de bana söylediği şey şu oldu 'benim de hassas olduğum bir konu vardı, o da devamlı her boş anımızda görüşmek istememdi ama sen de bunu yapamadım' Söyler misiniz bana bu ikisi aynı şey mi... Bu savunması resmen yapıpta sıvamak gibi bir şey.
Aman.. Dikkat edin lütfen, sevgiliniz tehlikeli bir söz söylemiş.. Aranızı iyi tutun, tekrar yineliyorum..
Hem kontrol sizde olur, hem dönünce ona yaşattıklarınız onda bir kopmaya neden olmaz (çünkü insan kafasını dinlemek için bir yere gidiyorsa, biri bunu bozuyorsa, döndüğünde çok kızgın ve kırgın dönüyor) hem size saygısı daha çok artar tatilini bozmamak için susmanızdan.
Hemde bir dahakine daha dikkatli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?