Erkek arkadaşım üzülür diye sevgilisini aramaya çekinen erkek

Evin herhangi bir yerinde baska bir oda yok mu? Bence vardır. Sürekli yan yana olacaklarını sanmam elbet ayrı odalarda takılıp uyuyorlardır veya herhangi bir balkonda vardır. Düsünceli yaklasıyor ve arkadası etkilenmesin diye sadece yanında oldugunu göstermek icin kuzeninle ilgilenmiyor olabilir.
Onun dısında 45-46 yasında bir bireye de bu kadar hassas düsünceyle yaklasmak tuhaf.

Boşanmış sevgilisi olan bi herif ay kavga ettik biz ama senin sevgilin var diye üzülecek....Var mı böyle bi mantık

Bana cok garip geldi, erkekler arasinda yok o üzülür bizde konusmayalim falan. Erkekler bu kadar detay düsünmez, ayrica bu insalar 45 yasinda diyorsunuz. Isteyen insan o uyuyunca balkona cikip yine arar. Baska bir sey var.

Kızenim arayınca sesi dısarı verdi...adam hayatım falan dedi kuzenime

Bana cok garip geldi, erkekler arasinda yok o üzülür bizde konusmayalim falan. Erkekler bu kadar detay düsünmez, ayrica bu insalar 45 yasinda diyorsunuz. Isteyen insan o uyuyunca balkona cikip yine arar. Baska bir sey var.

Gaylikten baya şüphelendim...Ne demek arayamam ..Yani o arıyor napim diyecek...
Önceden bu iki adam ev arkadasıymış sonra baska sehirlere gitmişler bi ara... hatta heryerde heran beraber oldukları için ayrılınca herkes boşandınız mı dedi diye anlatmış kuzenime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…