- 21 Aralık 2014
- 9.062
- 27.913
- 798
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Ya yapmayın lütfen, konuda düşünülmesi gereken şey bu mu sizce ?Ayyy 2 gün konuşmazsa incileri dökülür kuzeninizin
Evin herhangi bir yerinde baska bir oda yok mu? Bence vardır. Sürekli yan yana olacaklarını sanmam elbet ayrı odalarda takılıp uyuyorlardır veya herhangi bir balkonda vardır. Düsünceli yaklasıyor ve arkadası etkilenmesin diye sadece yanında oldugunu göstermek icin kuzeninle ilgilenmiyor olabilir.
Onun dısında 45-46 yasında bir bireye de bu kadar hassas düsünceyle yaklasmak tuhaf.
Pek duygulu ve pek düşünceli bir erkekmiş maşallah kaldı mı böyleleri yav(?!)...
O arkadaş yuva yıkar.
Şayet bana da tuhaf geldi. Altı üstü bir ses.Boşanmış sevgilisi olan bi herif ay kavga ettik biz ama senin sevgilin var diye üzülecek....Var mı böyle bi mantık
Işte bacım bende onu diyorum.Var bu işte bir şeyler...Arkadaşını düşünürken kuzenimi sallıyor hee cok duygulu
Siz değilsiniz değil mi bu kuzen?
herşeyi gectim o yaşta adamin ev arkadaşı olmasi bana saçma geldi. bence adamlar normal değil
Bana cok garip geldi, erkekler arasinda yok o üzülür bizde konusmayalim falan. Erkekler bu kadar detay düsünmez, ayrica bu insalar 45 yasinda diyorsunuz. Isteyen insan o uyuyunca balkona cikip yine arar. Baska bir sey var.
Bana cok garip geldi, erkekler arasinda yok o üzülür bizde konusmayalim falan. Erkekler bu kadar detay düsünmez, ayrica bu insalar 45 yasinda diyorsunuz. Isteyen insan o uyuyunca balkona cikip yine arar. Baska bir sey var.
uff 45 yaşında liseli kız gibi takılan amca harika ...
hocam arkadaşımı tuvalate götürebilir miyim olayı gibi bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?