- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Bana evli gibi geldi. 2. Ev arkadaşının varlığından emin miyiz, yoksa adı ruhi mi?
Çok saçma bi bahane. Bence kuzeniniz bu kadar emin olmasın başka bir iş donmedigine.
Bana çok saçma geldi yani 15-16 yasinda olsalar tamam da 45 yasindaki insanın bu bahanesi ne bileyim. Kuzeniniz de haklı bence adam arkadasimin morali bozuk sonra konussak olur mu dememis direk konusmayalım bize özenmesin demiş ne garip insanlar
Normal diyenleri anlamıyorum nesi normal yahu...balkona bile cikmiyormus konuşmak için...çok bariz belli ya gay birlikteler. Ya adam karısıyla bu kadar basit
nasıl emin acaba bişiler dönmediğinden
gizli değilmiş onlar gizli olsa duramazdınız
apaçıkmış
Ben gay olduklarını düşündüm.
Biseksüel olabilirler. Veya paravan ilişki yaşıyor olabilir ikiside millete biz normaliz diye göstermek için. Eski karısından neden boşanmış kız arkadaşından neden ayrılmış valla bilemiyorum ben kuzeninin yerinde olsam hiç bulaşmam.Onu da çözemiyoruz...Kuzenimi ömrümün kalan yarısı diye kaydetmiş teline...Yani acaba 2 cinse de ilgi duyan tiplerden mi...Ve bu erkek arkadaşı 35 yıllık dedi ayrıca onun da sevgilisi olması?
Biseksüel olabilirler. Veya paravan ilişki yaşıyor olabilir ikiside millete biz normaliz diye göstermek için. Eski karısından neden boşanmış kız arkadaşından neden ayrılmış valla bilemiyorum ben kuzeninin yerinde olsam hiç bulaşmam.
Kuzeninin sevgilisi kaç yaşında daha önce evlenmiş mi vs bunlar da önemli hala kankayla birlikte mi yaşıyorlar detay lazım.
Bir balkona çıkıp 2 dk alo diyememek normal mi
Aklıma escinsel ilişki geliyor umarım yaniliyorumdur. Arkadaşı kuzeninizin sevgilisine duygu besliyordur. Kuzeninizin sevgilisi anlamıştır durumu belki o da birşeyler hissediyordur. Gay olmasa bile biseksuel olma ihtimali yüksek benceVar ama çözemiyoruz....baskası olsa aradıgında açmaz hayatım die konusamaz cidden cok ilginç
Aklıma escinsel ilişki geliyor umarım yaniliyorumdur. Arkadaşı kuzeninizin sevgilisine duygu besliyordur. Kuzeninizin sevgilisi anlamıştır durumu belki o da birşeyler hissediyordur. Gay olmasa bile biseksuel olma ihtimali yüksek bence
Bence adam bi kadınla kalıyor
Ondan arayamıyor
Msjlaştığı kişi de sevgilisi
Kuzen çok mu saf?
Adam: Ben varım kadın yok biraz kafasını sakinleşyirip dğzgün karar versin diye
Adam: Sadece dün ve bugün dedim
Bi seferlik bişeydi... Anlatamıyomuyum gene??? SADECE DÜN VE BUGÜN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?