Erkek arkadaşım üzülür diye sevgilisini aramaya çekinen erkek

aynısını konuştuk... öyle dese ben anlayış gösteririm anlık veya bisüre dedi ama bu gerçekten tuaf...Bir de 2 günün bitmesine saatler kaldı yarın normale döner herşey ne demek yani...sakladığı bişi var ama kadın olsa kuzenim arayınca açmaz hayatım die hitap etmez...hayat kadını desen bu kadar kasmaya zaten gerek olmaz

nasıl emin acaba bişiler dönmediğinden
gizli değilmiş onlar gizli olsa duramazdınız
apaçıkmış

Normal diyenleri anlamıyorum nesi normal yahu...balkona bile cikmiyormus konuşmak için...çok bariz belli ya gay birlikteler. Ya adam karısıyla bu kadar basit

İkisinden biri olabilir ama karısı olsa teli açamazdı hayatım diyemezdi...baska odaya bile girse yapamaz bunu...sanırım gerçekten gay bunlar ben de ağır şüphelendim gwrçekten hayatımda ilk defa gay die düşündüm biri hakkında

Ben gay olduklarını düşündüm.

Onu da çözemiyoruz...Kuzenimi ömrümün kalan yarısı diye kaydetmiş teline...Yani acaba 2 cinse de ilgi duyan tiplerden mi...Ve bu erkek arkadaşı 35 yıllık dedi ayrıca onun da sevgilisi olması? Ay işin içinden çıkamadık kuzenim ağlıyor ve sanırım ayrılacak

Onu da çözemiyoruz...Kuzenimi ömrümün kalan yarısı diye kaydetmiş teline...Yani acaba 2 cinse de ilgi duyan tiplerden mi...Ve bu erkek arkadaşı 35 yıllık dedi ayrıca onun da sevgilisi olması?
Biseksüel olabilirler. Veya paravan ilişki yaşıyor olabilir ikiside millete biz normaliz diye göstermek için. Eski karısından neden boşanmış kız arkadaşından neden ayrılmış valla bilemiyorum ben kuzeninin yerinde olsam hiç bulaşmam.
Kuzeninin sevgilisi kaç yaşında daha önce evlenmiş mi vs bunlar da önemli hala kankayla birlikte mi yaşıyorlar detay lazım.

Bir balkona çıkıp 2 dk alo diyememek normal mi

Evlenmiş boşanmış...Kankayla birlikte yaşamıyorlar 8 aydır küslermiş kuzenimle tanıştıklarında..Yeni barıştılar

Var ama çözemiyoruz....baskası olsa aradıgında açmaz hayatım die konusamaz cidden cok ilginç
Aklıma escinsel ilişki geliyor umarım yaniliyorumdur. Arkadaşı kuzeninizin sevgilisine duygu besliyordur. Kuzeninizin sevgilisi anlamıştır durumu belki o da birşeyler hissediyordur. Gay olmasa bile biseksuel olma ihtimali yüksek bence

Arkadaşlar kuzenim son mesajlaşmalarını okuduk beraber ve bana 1 tane mesaj cok ilginç geldi...
Adamın neden kuzenimi aramadığı hakkında söylediklerinden bir kesit...Arkadaşı hakkında şunu diyor...Bu üzülme halinin sadece dünü bugünü var mı nedir bu sizce?

Adam: Benden görüp duygusallık yapıp barışmak istemesin
Kuzen: Barışsa ne olur
Adam: Ben varım kadın yok biraz kafasını sakinleşyirip dğzgün karar versin diye
Kuzen: Gerçekten şoklar içindeyim şu anda...o üzülmesin, iyi düşünsün diye benle telde konuşmaman....Olay o diil de bu nasıl detay düşünme tarzı
Adam: Tamam ya gene bambaşka biyerden anladın

Adam : O sadece ufak bir kısmı

Kuzen: Hyr odaya gecmen değil mesele ama arkadaşınım herseyi bizi etkiler mi böyle
Adam: Mesrle sadece senin kafana yatan şey zaten
Kuzen: Yarın yine ayrılırsa?
Adam: Sadece dün ve bugün dedim
Bi seferlik bişeydi... Anlatamıyomuyum gene??? SADECE DÜN VE BUGÜN

35 yılda çözmüşlerdir herhalde 35 yıldır arkadaşlarmış

[/QUOTE]

sanki bana da biseksüel gibi gelmeye başladı bu adam.

Bence adam bi kadınla kalıyor
Ondan arayamıyor
Msjlaştığı kişi de sevgilisi
Kuzen çok mu saf?

Bence adam bi kadınla kalıyor
Ondan arayamıyor
Msjlaştığı kişi de sevgilisi
Kuzen çok mu saf?

Saf değil tabiki bunu da şöyle anladı
Mesajlaştığı kişi aramış yanında açmış erkek sesiydi diyor..
Adam barışmak için ısrarla sana gelicem diyipduruyormuş o zaman...Israr kıyamet 8ay sonra...Yani iki erkek 35 yıldır arkadaşsa boyle sevgili gibimi olur acaba

sanki bana da biseksüel gibi gelmeye başladı bu adam.
[/QUOTE]

Ben varım kadın yok....ilginç
Ve neden sadece dün ve bugün

Bunlar iki arkadas eve kız getirmiş de olabilirler. Üzülmesin diye aramamak hayatımda bundan daha saçma cok az sey duydum, bi de kocaman adamlar yani. Cıks hiçbir güc bunu mantıklı kılamaz kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…