erkek arkadaşım var ama yine de beğenilmek ve ilgi istiyorum

Kızım senelerce yüzüme kimse bakmıyor diye konular açtın.kırk yılda bir sevgili bulup bu kadar bir uçtan bir uca geçmek de ne bileyim.senin seviyem yüksek değildi ki bu kadar yüksek beklentilere giriyorsun.

Narsist misin ya?

Kızım senelerce yüzüme kimse bakmıyor diye konular açtın.kırk yılda bir sevgili bulup bu kadar bir uçtan bir uca geçmek de ne bileyim.senin seviyem yüksek değildi ki bu kadar yüksek beklentilere giriyorsun.
İşte bulunca da neden daha fazlası olmasın, ömrümde görüp göreceğim bu mu diyorlar.

güzel olmak bence hepsinden daha zor,güzel bir arkadaş varsa anlatsın bize eksilerini halimize şükredelim.

Burda sürekli bununla ilgili konu açıyorsunuz madem öyle yemeyin o zaman. Diyetisyene gidecek param yok diyorsunuz kendi kendinize de verebilirsiniz. Sürekli burda hayıflanmak yerine ya boğazınızı tutun ya da kendinizle barışın

evde öylece telefon başından begenilmeyi beklemek hiç çaba sarf etmeyip kendi kendine olsun diye medet ummak biraz kusura bakmayında üşengeçlik çabaladığınızı düşünmüyorum yattığın yerden herkes sizi begensin yok öyle bir Dünya Alice harikalar ülkesinde değiliz gözünüzü açın biraz

Kankacim ben de 90 kiloyum yıllardır kilo vermeye ugrasan ama beceremeyen bi insanım nefesim kesiliyor yuruyemiyorum şeker hastası olucam terliyorum. Gecen kendimi bilmez biri gibi doga yuruyusune gittim yasli teyzelerin bile gerisinde kaldim o kadar utandim ki. Kilo vermek çok zor seni çok iyi anlıyorum. Yeme bozukluğu malesef sigara alkol bağımlılığı gibi bir şey çok kolay aşılmiyor yaşamayan anlamaz. Hele de genel olarak mutsuzsan yeme yoluyla dopamin salgilamak insanin eroini oluyor. Yaş ilerledikçe de daha zorlaşıyor. Ama sen maşallah vermişsin 20 kilo. Hiç moral bozma devam et. Bu işlerin temel sırrı istikrar bence. Yani devam et diyetisyen sayfalarını takip et youtubeda izle. Burada diyet gruplarına katıl hatta gel beraber katılalım. Ben de yeniden baslicam. Vazgeçmek yok.

Şişmanlık ömür kisaltan bir şey bunda sana yüzde yüz katılıyorum ama ozguvenini bu kadar etkilemesi yanlış. Şişman birini de güzel bulabiliyorlar. Bana kadın arkadaşlarımdan güzelsin diyen oluyor erkek arkadaşım da beğeniyor. Ben de kilolarımi beğenmiyorum tabi ki kendime bu hayat kalitesini yakıştıramıyorum ama kendimi gayet beğeniyorum. Bence güzel hoş bir insanım kilomdan bağımsız olarak. Kendinden nefret etmek sana kilo verdirmiyor malesef. Aksine kendini seven insanlar kendine daha iyi bakıyor ve kilo da almıyor.

Tamam da imkan olsa kim olmak istemez ki.

Herkes oyle degil. Cocuklugundan beri güzel olan insanlarda herkes benimle ilgilensin, bana tapinsin, beni begensin tripleri daha az gibi geliyor bana.
Eskiden bu konularda zorbaliga uğramiş veya sonradan estetikle, dogru makyaj, kiyafetle bir sekilde gorunumune çaba harcayarak göze hoş hale gelenlerde daha çok var o dediginiz egodan.

Aslında bence bazen tam tersi de olabiliyor. Güzelliği ile değil başka bir şeyiyle övgü almaya alışmış insanlar çocukluktan beri iyi oldukları alana yoneliyorlar ve o konudaki övgüleri daha çok onemsiyorlar diye düşünüyorum. Güzel kadınlarda mesela bence fiziki kompleksler daha fazla bile olabiliyor. Mesela estetik yaptıran insanların bir bölümü bence kusursuz tipler. Ama daha da iyi olayım istiyorlar. Bazi insanlar da güzel değiller yani konvansiyonel anlamda güzel değiller ve bunu hayatlarına dair bir gündem maddesi hiç yapmadan yaşayıp gidiyorlar çünkü onay ihtiyaçlarını başka yerlerden karsilamislar hep, sosyal ilişkiler, alturizm, mesleki başarı, mizah duygusu, sanatsal yetenekler gibi şeylerle bence. Güzel olmayıp güzellik takıntısı olan çok az kişi gördüm.

Bu biraz da toplumla da alakali. Ozellikle son yillarda daha da artarak Turkiyede de inanilmaz bir dis gorunus estetik cilginliği sardi etrafi. Artik ciddi bir yarış halini aldi 18-20 yasinda kizlarin bile yuzunde estetik botoks gorur olduk.
Kendi kuzenim su gibi 21 yasinda cok guzel bir kiz hem yüz hem fizik olarak güzel. Gitmis alakasiz yere dudak doldurtmus. neden yaptin diyorum estetiklilerin yaninda sönük kaliyorum diyo. Gerceklik algilarini kaybetmeye basladilar artik.

Eskiden oyle degildi. Estetik vs yaygin degildi, makyaj urunleri bile bu kadar yoktu kullanilmiyordu. Güzelin gercekten güzel oldugu zamanlardi yani. O zamanlarda biz öyle triplere girmiyorduk yarisa girmiyorduk kimseyle cunku gerek yoktu.

Çok hakli bir tespit. Gerçekten biz şanslıymisiz. Bu konuda şanslı son nesiliz sanırım.

Herkes birbirine benzemeye başladı artık , estetiksiz insanlar gözüme daha güzel geliyor, sıkılmışım ayni yüz hatlarını göre göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…