erkek arkadaşım var ne yaptığını anlayamadığım :(

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
merhaba kızlar 8 aydır e.arkadşımla beraberiz hep ben arayıp soruyorum o da arıyor ama ben daha çok buluşmak istiyrum filan eskiden böyle değildi hergün buluşmak istrdi.
şimdide istiyor ama sanırım cinsellik için sadece birde önceden güzel buluyordu beni artık başkalrına güzel diyor senden daha güzel filan demeye başladı.yok ben şakayla karışık ben yercücesiymişi,kemik torbasıymışım gibi kırıcı şeyler söyledi.yolda geçen kızların popolarına bakıp sepet gibi filan diyor ben ne yapacağımı bilmiyorum. kendimi çirkin buluyorum artık.
bir sürü krem filan var kullanıyorum ama işe yaramıyor sanki.benimle buluşmak istemiyor.estetik olacağım,popo yaptırcam dedim.git yaptır umrumda değil dedi heryerini yaptır dedi.
poponuda başkaları baksın diyemi yaptırcan dedi. arkadaşı bunu bana asılarak çay ielim dedi bende gittim söyledim sevgilime,taviz verme ararsa açma filan dedi. eski sevgilisi için adam dövmüş bana o arars açma dedi geçti :(bir diyor arıyormu bir diyor git onunla çay iç buluş anlamıyorum?seni kıskanıyorum diyor birgün ertesi gün sevmiyorum ben sorunca yani?
Geçenlerde aramadım bir gün hiç ödmli atmadım bile beni niye aramdın aramaya tenezül bile etmedin dedi bana.(arkadaşı asıldığı söylediğim zaman) bütün gün durdu sonra ayrılalım dedi sonra şaka yaptım deliliğm tuttu dedi.kendimi beğenmiyorum o beni beğenmiyor diye ne yapacağımıda bilmiyorum yardım edin.Sizce ne yapmalıyım?

bu olanları hıcbır bayan kabul etmez... erkek arkadasınla cinsellik yasadıgını ve bu yuzden ayrılmayı aklına bıle getırmedıgını dusunuyorum acıkcası...

Neden ayrılmıyorsun hıc kımse vazgecılmez degıldır senı asagılayan, senı begenmeyen, burun kıvıran bırıne senın ıvedıklıkle ve kendı ıstegınle yol vermen gerek bırak uzulmeyı sadece hayatından gonder daha fazla yer ısgal etmesın.

Senden soğumuş olabilir.

Yada sana bağlanmış ve bu bağlanıştan kurtulmaya çalışıyor,sevmekten korkuyor olabilir.Böyle bir durum ben de yaşadım senin sevgilin gibi kırıcı şeyler söylemiyordu gerçi.Başkalarını güzel beni çirkin bulduğu yoktu.Sadece seni sevmiyorum ayrılalım demişti.Sonra tekrar barıştık tam bizim de 7-8 ay olmuştu o sıralar bana sana bağlanmaktan korkuyorum uzaklaşmak istemiştim demişti.Bazı erkeklerde böyle bir korku oluyor.Aynı arkadaşının asılması durumlarını da yaşadım yaşıyorum hatta arkadaşı teklif etmişti.Benim sevgilim de dövmedi çünkü arkadaşı çok pislik bir insan.Eğer kavga edicek olurlarsa arkadaşı bana zarar vermeye kalkar hakkımda dedikodu yayabilir her türlü pisliği yapabilir.Hatlarımızı değiştirmekle yetindik.Belki senin sevgilinin arkadaşı da böyle pis bir insandır.illa sana asıldı diye kavgaya girmesine gerek yok.Belki ikisi anlaşıp seni deniyordur.Ne bilim her şey olabilir.Senin için birini dövmesi seni sevdiğini kanıtlamaz.Erkekler kız yüzünden kavgaya gururları kırıldığı için girerler zaten.Onu aramadığında seni merak etmiş.Bu iyiye işaret.Bence bir süre geri çekil.Ayrılmayı sen öner.Ya da biraz ara verelim düşünelim de.Aklı başına gelsin kendisini toparlasın.Şu durumda ilişkinizin sürmesi çok sağlıksız.Çocuk senin özgüvenini bitiriyor

Bana kızma ama epey dengesiz biriymiş erkek arkadaşın :25:

Son düzenleme:
Senden soğumuş olabilir.

Yada sana bağlanmış ve bu bağlanıştan kurtulmaya çalışıyor,sevmekten korkuyor olabilir.Böyle bir durum ben de yaşadım senin sevgilin gibi kırıcı şeyler söylemiyordu gerçi.Başkalarını güzel beni çirkin bulduğu yoktu.Sadece seni sevmiyorum ayrılalım demişti.Sonra tekrar barıştık tam bizim de 7-8 ay olmuştu o sıralar bana sana bağlanmaktan korkuyorum uzaklaşmak istemiştim demişti.Bazı erkeklerde böyle bir korku oluyor.Aynı arkadaşının asılması durumlarını da yaşadım yaşıyorum hatta arkadaşı teklif etmişti.Benim sevgilim de dövmedi çünkü arkadaşı çok pislik bir insan.Eğer kavga edicek olurlarsa arkadaşı bana zarar vermeye kalkar hakkımda dedikodu yayabilir her türlü pisliği yapabilir.Hatlarımızı değiştirmekle yetindik.Belki senin sevgilinin arkadaşı da böyle pis bir insandır.illa sana asıldı diye kavgaya girmesine gerek yok.Belki ikisi anlaşıp seni deniyordur.Ne bilim her şey olabilir.Senin için birini dövmesi seni sevdiğini kanıtlamaz.Erkekler kız yüzünden kavgaya gururları kırıldığı için girerler zaten.Onu aramadığında seni merak etmiş.Bu iyiye işaret.Bence bir süre geri çekil.Ayrılmayı sen öner.Ya da biraz ara verelim düşünelim de.Aklı başına gelsin kendisini toparlasın.Şu durumda ilişkinizin sürmesi çok sağlıksız.Çocuk senin özgüvenini bitiriyor

Teşekkür ederim yazdıklarınıza katılıyorum.biraz fazla üstüne düşüyorum sanırım geri çekilmeyi deneyeceğim. yalnız yine niye aramıyorsun diye sorarsa işim vardı filan derim.
kendisini kaybetmek istemiyorum ama beni kaybetmekten korksun istyorum.

bu olanları hıcbır bayan kabul etmez... erkek arkadasınla cinsellik yasadıgını ve bu yuzden ayrılmayı aklına bıle getırmedıgını dusunuyorum acıkcası...

evet cinsellik yaşıyorum sadece bunun için bağlanmadım ona ne alakası var anlamdım? o benim ilk platonik sevdiğim kişiydi çocukken ve biz uzun yıllar sonra 15 yıl bulduk tekrar
doğrusu bir gece o aradı beni numaramı bularak...

Teşekkür ederim yazdıklarınıza katılıyorum.biraz fazla üstüne düşüyorum sanırım geri çekilmeyi deneyeceğim. yalnız yine niye aramıyorsun diye sorarsa işim vardı filan derim.
kendisini kaybetmek istemiyorum ama beni kaybetmekten korksun istyorum.

Aynen ona bu korkuyu yaşatman lazım.Senin onu sevdiğini bilsin ama en ufak hatada da çekip gidebilceğini anlasın.Tam ilişkinin hassas zamanlarındasınız.Bir erkek ilişki bir seneye yaklaşırken hep bu korkuları yaşar.Özgürlüğünü kaybettiğini hisseder.Bence böyle bir durumda olabilir sevgilin.Kaçan kovalanır taktikleri uygula

evet cinsellik yaşıyorum sadece bunun için bağlanmadım ona ne alakası var anlamdım? o benim ilk platonik sevdiğim kişiydi çocukken ve biz uzun yıllar sonra 15 yıl bulduk tekrar
doğrusu bir gece o aradı beni numaramı bularak...

ne alakası var bılıyormusun tatlım...cınsellık yasaman cok normal.. sen o adamı sevıyorssan ve onun olmak ıstıyorsan olabılırsın bu cok normal... ama normal olmayan erkekler işte.. cinsellik yasayan bir kız herseyı o merkezli yapar ama erkek öyle değildir tatlım acı ama gercek... sevgilinin sana soyledıgı kelımeler hıc normal degıl ve hatta cok üzüldüm ben... bir kere onun bunun poposuna bakrak yorum yapan birinden bahsediyorum.. gercekten hıc normal değil tatlım.. sevdiğin için görmüyorsun sen sadece.. bir erkek baska bayanlara sevgılısı en deger verdıgı kısı yanındayken yorum yapamaz.. yapmaz... sevgilin seni eline almış.. senın asla ondan ayrılamayacagını dusunuyor.. bu gayet acık ortada.. acı ama gercek olan erkekler evlenmeden cinselliği yaşadıgı kızı avcunun ıcınde gorurler... özür dilerim ama bunları bırının sana soylemesı gerekıyor ınan... sen sevgılınden ayrılmasan bıle o senden ayrılacak... tekrar özür dliyorum kalbını kırmak ıstemem ama senı tanımıyorum kım oldugunu bılmıyorum ama şu yazdıklarını bu sıtede okuyan cogu kısı bunları soyleyecek ve dusunecek....

Böyle bi insanlar ne kadar ilişkini yürütebilirsin?
Alttan alıp daha ne kadar ezilebilirsin?
Bir hafta daha mı 1 ay daha mı?
Ne kadar?

senınle gezer eğlenir
ummadığın bir anda gider
elini bile tutmadığı kızla evlenır
o zaman anlarsın
erkeğe herşeyini teslim etme...
ve hakaretlerine maruz bırakma kendını..

arkadaşlar haklılar ne yazık ki... sen sevdiğin için göremiyorsun ama yaptıkları zamanla seni yıpratacak zaten...
bence kaybetme korkusu yaşatmalısın, ha tabi git diye yolunu gözlüyorsa yapacak bir şey yok...

kimse senin erkek arkadaşınla yaşadığın cinselliğe laf etmiyor ki bizim haddimize değil herkesin özel hayatı. Kadınlığına o kadar laf ediyor beğenmiyor başka kadınların popolarına bakıyor bunlar çok çirkin senin özgüvenini mahvediyor. Sen bunlara rağmen onu kaybetmek istemiyorum diyorsun aklım almıyor kusura bakma bu düşüncen yanlış kendini onun gözünde çok düşürüyorsun. Bir kadın ne olursa olsun kendine güvenini ve saygısını kaybetmemeli.

Hala böyle bir adamla beraber olduğun için bence en büyük hata sende canım. Bu kadar seni aşağılamasına hor görmesine neden izin veriyorsun. Senin ne kadar gururunu kırdığının farkında mısın? Seni güzel bulmuyorsa neden yanındaymış. Canım bence bu kadar saygının kaybolduğu bir ilişkiyi yürütmemelisin. Kendine biraz olsun saygın ve sevgin varsa bu ilişkiyi bitirip önüne bakmalısın bence. Seni seven, beğenen, değer veren, asla hor görmeyen biriyle olmalısın. Öyle bir ilişkin olduğu zaman bugün bu insanla yaşadığın zaman kaybına üzüleceksin.

Erkekler o kadar aynı ki hem sevgilim olmasından hem de evlenmekten korkuyorum açıkcası...
Çok kolay söylemesi.Bakın söylüyorum ayrılın.Saygı olmayan ilişkideki sevgi hiç bir şey ifade etmez.İnan canın en fazla 3 5 ay yanar.Sonra alışırsın.Bekara karı boşaması kolay ama diyecek bir şey bulamıyorum.Sihirli değnek yok ki erkekleri istediğimiz gibi yapalım...

ben çok iyi biliyorum böyle erkekleri canım.hevesi geçmiştir.bazı erkek müsvetterleri sadece cinsellik için istiyolar..nefes alsın yeter misali...ne demek kızların popoları sepet gibi filan.terbiyesiz.gitsin onlarla olsun o zaman senide oyalamasın.aynı olay benmde başıma gelmişti.şerefsiz biraz kilo al bilmemne diyodu neler diyodu daha..bende aptal gibi o aralar kilo almaya çalışıyodum.halbuki seven seni öyle kabul etmiştir.ha yok sevmemişse zaten seni niye öyle kabul etmiş o zaman? demekki sevmiyo ki değiştirmeye çalışıyo.sen onun kölesimisin ya bırak allah aşkına.ibn..diyeceğim ben öylelerine diyorumda zaten.hep hata biz kızlarda.seviyoruz diye kendimizi teslim etmemeliyiz.karşına daha ne insanlar çıkar.bırak o şerefs..i gitsin kıçı sepet olan birisiyle birlikte olsun

Erkekler o kadar aynı ki hem sevgilim olmasından hem de evlenmekten korkuyorum açıkcası...
Çok kolay söylemesi.Bakın söylüyorum ayrılın.Saygı olmayan ilişkideki sevgi hiç bir şey ifade etmez.İnan canın en fazla 3 5 ay yanar.Sonra alışırsın.Bekara karı boşaması kolay ama diyecek bir şey bulamıyorum.Sihirli değnek yok ki erkekleri istediğimiz gibi yapalım...

valla duygularıma tercüman oldunuz.olay bekara karı boşamak değilll olayyy ''akıllı düşünebilmek'' bunu başarabilirsek ne mutluu

Ilerisi icin bir sey söylemek ok zor ama sana deger vermiyorsa sen niye ona deger veriyorsun anlamadim..

Back
X