arkadaşı bana asılarak çay ielim dedi bende gittim söyledim sevgilime,taviz verme ararsa açma filan dedi. eski sevgilisi için adam dövmüş bana o arars açma dedi geçti

bir diyor arıyormu bir diyor git onunla çay iç buluş anlamıyorum?seni kıskanıyorum diyor birgün ertesi gün sevmiyorum ben sorunca yani?
Taktik verenler de olmuş, insan hemcinsine böyle bir adamdan hakaret görmenin yollarını neden anlatır, bilemedim...
Alıntılayacak çok yer var ama şu yukarıdaki kısım yeter...
Eski sevgilisi için adam dövmüş ama size asılan arkadaşı için "Git onunla buluş" demiş... Bir gün "kıskanıyorum", bir gün "sevmiyorum" demiş...
Bu tezadın sebebi ne biliyor musunuz?
Onu seviyordu, sizi sevmiyor, onu kaybetmekten korkuyordu, sizi kaybetmekten korkmuyor...
Buna rağmen neden aramadığınızda sitem ediyor, sizinle şakalaşıyor, umrundaymışsınız gibi davranıyor biliyor musunuz?
Tüm tartışmalara rağmen kendini tatmin edecek, onu cinsel anlamda besleyecek bir kadına ihtiyacı var...
Peki, uğruda adam dövdüğü kız neden "eski sevgilisi" biliyor musunuz? (Ona sorsanız kendi terk etmiştir kızı ya da kız kötüdür)
Kimse vücudunu beğenmediğini söylediği halde ondan cinsellik talep eden, yanında başka kızları öven, kızı fiziksel ruhsal komplekse soktuktan sonra "nerene
estetik yaptırırsan yaptır umrumda değil" diyen adamla uğraşmaz...
Sizin dışınızda tabi...
Sizin bunlara rağmen "Onu kaybetmek istemiyorum" demeniz de yanılsama... Ruhen ve bedenen onun olduğunuz için sevilmeye hak ettiğinizi düşünüyorsunuz ve bunu hırs yapmışsınız. Oysa bir erkeği her anlamda tatmin etmek onun sizi sevmesine yetmiyor, örnekte de olduğu gibi...