erkek arkadaşım var ne yaptığını anlayamadığım :(

yani bitirir mi son 2 saattir hiç aramadı :( bende aramamak için zor tutuyorum kendimi.
şaşırdım filan dedi bana ben aramayınca daha öncede böyle bir denemiştim beni bugün aramadın hayal kırıklığına uğradım demişti.
napıyım ya aramayayım hiç?
cnm bir rahat bırak adamı
2 saat dediğin nedir ki??
kaçan kovalanır
şaşırt biraz onu , kafasını karıştır, anlasın bakalım neyin ne olduğunu..

arama ki, düşünsün niye aramıyor dıye

aradığı zamanda boş vaktım olmadı falan dee

cnm bir rahat bırak adamı
2 saat dediğin nedir ki??
kaçan kovalanır
şaşırt biraz onu , kafasını karıştır, anlasın bakalım neyin ne olduğunu..

arama ki, düşünsün niye aramıyor dıye

aradığı zamanda boş vaktım olmadı falan dee

canım aradı şimdi niye aramdın bugün hiç ödemeli bile atmadın dedi. attım bende gitmiyor telim bozuldu dedim :1:
şaşırdım dedi. hadi canım bir tane bile gelmedi ödemelin dedi. ayak yapma bana dedi.şimdi geldim eve lavaboya gidicem dedim. bozulmuş gibi şey
bi daha arayanı... dedi. kapattık :33:kızlar böyle dedi ama ararmı ki yine? ya aramazsa? aallam ya :40:

Teşekkür ederim yazdıklarınıza katılıyorum.biraz fazla üstüne düşüyorum sanırım geri çekilmeyi deneyeceğim. yalnız yine niye aramıyorsun diye sorarsa işim vardı filan derim.
kendisini kaybetmek istemiyorum ama beni kaybetmekten korksun istyorum.

işim vardı filan deme sen ara cnm... ha ben ha sen aradında açmadım mı aramızda sen ben aradın mı var de

kızlar aramam demşti az önce yine aradı.napıyon filan dedi bende böyle iyiyim dedim.şakayla akşam bana bira söylicen mi dedi.
bende param yok ki dedim böyle gülerek:) sonra akşam gel de seni biraz döviyim dedi şakayla :1: sonra bende niyey miş dedim
dün beni çok sinir ettin onun acısını çıkarayım biraz daha dedi.bizim ordaki parkta takılırız işten çıkınca yarım saat dedi. bende bilmiyorum.
dedim. teli kapatırken akşam gelcen mi diye sordu.bende geliyim mi dedim. sen bilirin dedi.önceden olsa ben erken eve gidicem derdi.
bence taktikler işe yarıyor.:1: gitmesem mi acaba?

evet cinsellik yaşıyorum sadece bunun için bağlanmadım ona ne alakası var anlamdım? o benim ilk platonik sevdiğim kişiydi çocukken ve biz uzun yıllar sonra 15 yıl bulduk tekrar
doğrusu bir gece o aradı beni numaramı bularak...

yorumlarının bazılarını okudum konunun şuan nerde olduğunu bilmiyorum ama sana şunu söyleyim...ewliliktede cinsellik yaşanır we iş bitince seni tanımaz bile...sewgilin senin tadını almış doymuşda diyebiliriz dawranışları bunu gösteriyo bana kızma sakın sadece fikrimi söyledim...

çok sinirlendim şuanda :19: ters teperse tepsin yahu adamın söylediklerine bak ! ay Allah'ım sanki kendisi Paul Walker Brad Pitt Tom Cruise ayyy deli oldum sen nasıl çıldırmadın arkadasım sasırıyorum yani :19::20: arama sorma, onun yanında baska erkekleri öv of, sen onla birlikte oldun diye onun değilsinya ! biraz daha abartırsa '' hayırdır ne oluyoruz bir şeyler yaşadık diye seni bırakamaycağımı falan mı düşünüyorsun ne bu haller ? :ssz: diye bir söylenmeni istiyorum çok sinirliyim çok arama sorma takıl keyfine göre çık dondurma al ne bileyim çikolata al sinemaya git sanki dünyada başka uğraşacak bir şey yok hayret bir şey! sepet gibi poposu varmış bilmem neymiş. adamında içi yumurta dolu sepet gibi kafası var kudurdum burda ya :19:

arkadaşım kızma birazdan yazacaklarım için özür dilerim ama senin iyiliğin için ve sen hakkettin emin ol!

ya artık kızlığımdan utanıyorum sen miss gibi kızsın ona mı kaldın hala da soruyorsun arar mı arasam mı gitsem mii
sana on bin tane yorum yazmışlar arama sorma diye sadece 1 saat arama dememişler senin eski konunu da okudm ne diye erkeklere bu zevki yaşatıyorsun
seninle kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor yanına git ve ilişkinize ara vermek istediğini söyle bir süre görüşmeyin eğer gerçekten de seviyorsa zaten gelir
böyle ezdirme be kendini güzel kardeşim.büyük konuşmak istemiyorum ama senin başına gelenin başıma gelmesini istemiyorum.
tatlım ne olur bu adamla bir süre de olsa görüşme biliyorum çok seviyorsun ama inan kendi iyiliğin için biraz ara verin
miiss gibi güzel kızsın ne diye başkalarının lafıyla kendini çirkin buluyorsun

şimdi varya gururumu sik..r edip hüngür hüngür ağlıcam.benim sevgilim olacak da bana aynı senin gibi yaptı.geçen günde bahsettimya kısaca ilk yazımda...çoğu erkek böyle canım.ben onun kokusunu içime çekmşiştim.çekerkende cinselliğin c sini düşünmedim o ise bana kalktı erkeklerin eroksiyonu farklı biliyosun dedi:s ama bende hala seviyorum.deli oluyorum hatta.şeytan diyo gt evine sen at onu yatağa ..rahatlasın gitsin pislik:@ hala deli oluyorum onun parfümünden sıkan erkeklerin kokusunu hissettikçe onlara sarılmak geliyo içimden:((( napıcam bende bilmiyorummm

kızlar haklısınız yazdıklarınızda ama ben bu akşam yanına gttim sanırım ama değişiklik var gibi... sarıldı bana nadiren yapardı sonra güleryüzlüdü. oturduk konuşmaya başaldık bugün beni hiç aramadın dedi ödemelide atmadın dedi bende dedim ki ödemeliler gitmedi demiştim telde sonra telimi istedi önce benim sonra kendi nosuna gönderdi.yalanım çıktı ortaya niye dalga geçiyorsun benle dedi :) bende kem küm edip işyerinde çekmiyor filan dedim. neyse yarın annesi köye gitcekmiş başka telide yok annesinin telini kullanıyordu.kendi telini benim için satmıştı önceden :) ona vercem mecburum dedi pazara kadar telsiz kalcak. nasıl olcak dedim dışardan arayamam dedi.ama arayabilir arayacak! akşam sen gelirsen görüşürüz dedi bende sen istiyormusun gelmemi dedim. sen bilirsin dedi. yarın görüşürüz dedi. kafam karıştı iyice :26:

(ayrıca yukardaki arkadaşın dediğinide uyguladım(tepkisel mi) bayiden çıkarken bi çoçuk çıktı önünde bu sıcakta rakı aldı dedi. bende baktım şöyle çocuğa sportif çoçukmuş kaldırır bünyesi dedim.) sonra aradan biraz zaman geçince ben yaşlandım artık sportif sağlıklı değikiz dedi imalı imalı bende başldım gülmeye gülme dye bağırdı kızarak :)

Son düzenleme:
kızlar haklısınız yazdıklarınızda ama ben bu akşam yanına gttim sanırım ama değişiklik var gibi... sarıldı bana nadiren yapardı sonra güleryüzlüdü. oturduk konuşmaya başaldık bugün beni hiç aramadın dedi ödemelide atmadın dedi bende dedim ki ödemeliler gitmedi demiştim telde sonra telimi istedi önce benim sonra kendi nosuna gönderdi.yalanım çıktı ortaya niye dalga geçiyorsun benle dedi :) bende kem küm edip işyerinde çekmiyor filan dedim. neyse yarın annesi köye gitcekmiş başka telide yok annesinin telini kullanıyordu.kendi telini benim için satmıştı önceden :) ona vercem mecburum dedi pazara kadar telsiz kalcak. nasıl olcak dedim dışardan arayamam dedi.ama arayabilir arayacak! akşam sen gelirsen görüşürüz dedi bende sen istiyormusun gelmemi dedim. sen bilirsin dedi. yarın görüşürüz dedi. kafam karıştı iyice :26:

(ayrıca yukardaki arkadaşın dediğinide uyguladım(tepkisel mi) bayiden çıkarken bi çoçuk çıktı önünde bu sıcakta rakı aldı dedi. bende baktım şöyle çocuğa sportif çoçukmuş kaldırır bünyesi dedim.) sonra aradan biraz zaman geçince ben yaşlandım artık sportif sağlıklı değikiz dedi imalı imalı bende başldım gülmeye gülme dye bağırdı kızarak :)

kusura bakmada bi günlük degişimle olacak şey degıl. 2 gun sonra yıne aglar sızlarsın. agır oldu ama bu böledır. düzelme beklemen boşa.. iki güldü diye 10 numara ilişkiniz olacak diye bişe yok. bana o lafları saysa tepkım farklı olurdu. neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah

konu sahıbı sana cok sey yazıcaktım ama yazdım yazdım sıldım... dogruları gormemezlıkten gelırsen o dogrular bır gun cok acı yapısır paçana...

konu sahıbı sana cok sey yazıcaktım ama yazdım yazdım sıldım... dogruları gormemezlıkten gelırsen o dogrular bır gun cok acı yapısır paçana...

haklı olabilirsin doğruları görmezlikten geldiğim filan yok sadece ilgisini kaybettme korkusu oluşsun istiyorum.bu zamanda bi ilişki hemen oluşmuyo,oturmuyor bunlarıda düşünüyorum ben...yazıp yazıp silmenizede gerek yok yazın söykleyin fikrinizi paylaşın.

arkadaşı bana asılarak çay ielim dedi bende gittim söyledim sevgilime,taviz verme ararsa açma filan dedi. eski sevgilisi için adam dövmüş bana o arars açma dedi geçti :(bir diyor arıyormu bir diyor git onunla çay iç buluş anlamıyorum?seni kıskanıyorum diyor birgün ertesi gün sevmiyorum ben sorunca yani?

Taktik verenler de olmuş, insan hemcinsine böyle bir adamdan hakaret görmenin yollarını neden anlatır, bilemedim...

Alıntılayacak çok yer var ama şu yukarıdaki kısım yeter...

Eski sevgilisi için adam dövmüş ama size asılan arkadaşı için "Git onunla buluş" demiş... Bir gün "kıskanıyorum", bir gün "sevmiyorum" demiş...

Bu tezadın sebebi ne biliyor musunuz?

Onu seviyordu, sizi sevmiyor, onu kaybetmekten korkuyordu, sizi kaybetmekten korkmuyor...

Buna rağmen neden aramadığınızda sitem ediyor, sizinle şakalaşıyor, umrundaymışsınız gibi davranıyor biliyor musunuz?

Tüm tartışmalara rağmen kendini tatmin edecek, onu cinsel anlamda besleyecek bir kadına ihtiyacı var...

Peki, uğruda adam dövdüğü kız neden "eski sevgilisi" biliyor musunuz? (Ona sorsanız kendi terk etmiştir kızı ya da kız kötüdür)

Kimse vücudunu beğenmediğini söylediği halde ondan cinsellik talep eden, yanında başka kızları öven, kızı fiziksel ruhsal komplekse soktuktan sonra "nerene estetik yaptırırsan yaptır umrumda değil" diyen adamla uğraşmaz...

Sizin dışınızda tabi...

Sizin bunlara rağmen "Onu kaybetmek istemiyorum" demeniz de yanılsama... Ruhen ve bedenen onun olduğunuz için sevilmeye hak ettiğinizi düşünüyorsunuz ve bunu hırs yapmışsınız. Oysa bir erkeği her anlamda tatmin etmek onun sizi sevmesine yetmiyor, örnekte de olduğu gibi...

Taktik verenler de olmuş, insan hemcinsine böyle bir adamdan hakaret görmenin yollarını neden anlatır, bilemedim...

Alıntılayacak çok yer var ama şu yukarıdaki kısım yeter...

Eski sevgilisi için adam dövmüş ama size asılan arkadaşı için "Git onunla buluş" demiş... Bir gün "kıskanıyorum", bir gün "sevmiyorum" demiş...

Bu tezadın sebebi ne biliyor musunuz?

Onu seviyordu, sizi sevmiyor, onu kaybetmekten korkuyordu, sizi kaybetmekten korkmuyor...

Buna rağmen neden aramadığınızda sitem ediyor, sizinle şakalaşıyor, umrundaymışsınız gibi davranıyor biliyor musunuz?

Tüm tartışmalara rağmen kendini tatmin edecek, onu cinsel anlamda besleyecek bir kadına ihtiyacı var...

Peki, uğruda adam dövdüğü kız neden "eski sevgilisi" biliyor musunuz? (Ona sorsanız kendi terk etmiştir kızı ya da kız kötüdür)

Kimse vücudunu beğenmediğini söylediği halde ondan cinsellik talep eden, yanında başka kızları öven, kızı fiziksel ruhsal komplekse soktuktan sonra "nerene estetik yaptırırsan yaptır umrumda değil" diyen adamla uğraşmaz...

Sizin dışınızda tabi...

Sizin bunlara rağmen "Onu kaybetmek istemiyorum" demeniz de yanılsama... Ruhen ve bedenen onun olduğunuz için sevilmeye hak ettiğinizi düşünüyorsunuz ve bunu hırs yapmışsınız. Oysa bir erkeği her anlamda tatmin etmek onun sizi sevmesine yetmiyor, örnekte de olduğu gibi...

Çok güzel açıklamışsınız ben bugün aramadım kendisini teli olmadığı içinde beni dışarı çıkıp arama zahmetine girmeyecek girmedi ben bunları haketmedim biliyorum.ayrıldım ararsa da açmıyacağım.

Çok güzel açıklamışsınız ben bugün aramadım kendisini teli olmadığı içinde beni dışarı çıkıp arama zahmetine girmeyecek girmedi ben bunları haketmedim biliyorum.ayrıldım ararsa da açmıyacağım.

en iyisini yaparsın...

kıranmı girdi erkek ırkının kökünede bu kadar ezdiriyosun kendini...
yaaaaa değişmez böyle insanlar daha kötü olur ama iyi olmazzzz...
sende üzüldüğünle kalırsın..

kızlar benim yapım zaten çok yumuşak ve hassasım. eski e.arkadaşlarımda üzüorlardı bir yerlerde yanlış yapıyorum ama nerde bilmiyorum.hiçbir ilşkim yürümüyo benim.
bir kere nişanlımdım onlada ayrıldık.sıkıldım deyip gidiyorlar bende hep kendime kızıyorum hep benim yüzümden diye..suçluyorum ve kendimi bu yüzden beğenmiyorum. etrafıma bakıyorum bütün güzel kızlar var evli çirkin olanlarda var evli ben bir yerde yanlış yapıyorum ama bilmiyorum? bunun kadar hakaret eden olmadı bana ama diğerleride el üstünde tutmadı ama :((

Kusura bakma ama arkadaşım böyle sevgili mi olur, sana hakaret etmek başkalarının bi taraflarına bakmak için mi bulmuş seni 15 yıl sonra. Böyle bir durumu nasıl kabullenebilirsin adam seni beğenmiyor kim ki o, çok mu yakışıklı da sana yorum yapıp hakaret edebiliyor. Arkadaşına da cinsellik yaşadığınızı anlattığından şüphelendim ben yoksa neden sizinle çay içme teklifinde bulunsun ki

Kusura bakma ama arkadaşım böyle sevgili mi olur, sana hakaret etmek başkalarının bi taraflarına bakmak için mi bulmuş seni 15 yıl sonra. Böyle bir durumu nasıl kabullenebilirsin adam seni beğenmiyor kim ki o, çok mu yakışıklı da sana yorum yapıp hakaret edebiliyor. Arkadaşına da cinsellik yaşadığınızı anlattığından şüphelendim ben yoksa neden sizinle çay içme teklifinde bulunsun ki

kendisi berberlik yapıyor arkadaşıda bana kız bulsana diyip duruyormuş bu da dedi ki sen bulsana bende nerden bulcam diye bağırdım. arkadaşını hiç görmedim ben telde dedi bana bende dedim ki hayır.sonra kızlar benimki ara şunu dedi. sonra bende aradım yanında ben seninle olamam benim hayatımda x var de x i seviyorum diye söyle dedi.bende öyle yaptım hatta çok hoşuma gitti böyle yapması. ama anlattı mı bilemiyorum anlattıysa günahı boynuna artık. erkek berberleri bmöyle şeyeri anlatır mı? yaaa kızlar niye beni böyle erkeklr buluyor?

Ben nerde hata yapıyorum.nişanlımdan ayrıldım.1 ay olmuştu . telimi bulmuş bi ortak tanıdıktan o tanıdıklada görüşüyordum ben bi abimiz oluyor.sonra annemle bu abi konuşurken işte
annem demişki nişanlısından ayrıldı psikolojisi bozuk! sonra sen bunları benimkine söyle ama bilmeden yani y abi benden hoşlandığını bilmiyordu x in şimdi beraber old. bilmiyor.
Bende diyorum ki acaba annem öyle demeseydi o abiye benim sevgilide aramaz mıydı acaba? çünkü bana şakayla senin psikolojin bozukmuş onu düzelticem ben diyordu. annemin yüzünden mi? niye bunlar beni buluyor?

Back
X