erkek arkadaşım var ne yaptığını anlayamadığım :(

haklı olabilirsin doğruları görmezlikten geldiğim filan yok sadece ilgisini kaybettme korkusu oluşsun istiyorum.bu zamanda bi ilişki hemen oluşmuyo,oturmuyor bunlarıda düşünüyorum ben...yazıp yazıp silmenizede gerek yok yazın söykleyin fikrinizi paylaşın.

bir ilişki hemen oluşmuyor mu??
dogru haklısın hemen oluşmuyor.
her erkek senı gıbı bır kız ıster hayatında..
ben erkek olsam senı cok ısterım mesela
yanında ıstedıgım kısıye laf atabılırım.. orasına burasına bakabılırım..
gel dedıgımde gelır gıt dedıgımde gıder..
ohh ne ala valla benden iyisi olmazdı o zaman....
sana bısey soylıyeyeım mı bu ılıskı hıc olusmasaa daha ıyıymıs..
bır ılıskı kolay oturmuyor dıye dusunuyorsun ya..o cok sevdıgın bıtanecık sevgılın yarın arkasını donup anıden gıttıgındede bu dusunduklerın onun aklına bıle gelmez...
sen sımdı sevgılıne senın ılgını kaybetme korkusu vereceksın öylemi???
cok zor be canım 30 yasına gelmıs adama kendını kessen dograsandaa gectı o ısler..sen elıne düşmüşün zaten istediği yere döndürür seni..
27 yasındaymıssın..benden yaşça buyuksun..
bu duruma düşmene çok üzüldüm inan..
yazıp yazıp silmemde seni kırmamak içindir..
sen sevgılınle cok ıyı olsanda cok kötu olsanda bana gıren cıkan bırsey yok...
sadece cok düzeyli seviyeli ilşkilere bakarak halin hiç iç açıcı değil.
resmen kullanılıyorsun... ve bunu bıle bıle göz yumuyorsun.. :53::53::53::53::53:

bır ılıskı kolay oturmuyor dıye dusunuyorsun ya..o cok sevdıgın bıtanecık sevgılın yarın arkasını donup anıden gıttıgındede bu dusunduklerın onun aklına bıle gelmez...
cok zor be canım 30 yasına gelmıs adama kendını kessen dograsandaa gectı o ısler..sen elıne düşmüşün zaten istediği yere döndürür seni..
resmen kullanılıyorsun... ve bunu bıle bıle göz yumuyorsun.. :53::53::53::53::53:

neler yaşadığımı evet ben biliyorum.bu kadar yüklenmenize gerek yok ayrıldık zaten.

Erkek arkadaşın seni kendine tamamen bağlamış ve üzgünüm ama cinsellikte yaşadığınız için tamamen rest çekip seni terketmiyor ama malesef kullanıyor seni tatlım:( belli ki soğumuş ki hepimiz böyle şeyler yaşadık sen de anla ki yaşanmış bitmiş ve artık senin resti çekip terketme zamanın... sen onu terketmezsen malesef ki o seni terkedecek ve senin seviyorum sözlerini bile aşağılayarak:(

Cinsellik yaşamanız ya da yaşamamanız tamamen kendi sorumluluğun sorgusu bize düşmez.
Ayrılmanız yerinde bir karar olmuş,çok dengesiz bir yapısı var anlattığına göre ve seninde dengeni bozmaya başlamış.
Hakkında hayırlısı canım.

Yorum yazan arkadaşlara kızma inan ki hepimiz senin iyiliğin için burda yazıyoruz... inan pek çoğumuzzz böyle şeyler yaşadık çok ağladık çok yıprandık...... kendini de suçlalma sevdin yaşandı bitti de kabul et hırpalama kendini....

Yorum yazan arkadaşlara kızma inan ki hepimiz senin iyiliğin için burda yazıyoruz... inan pek çoğumuzzz böyle şeyler yaşadık çok ağladık çok yıprandık...... kendini de suçlalma sevdin yaşandı bitti de kabul et hırpalama kendini....

kimseye kızmıyorum bugün aramadım oda aramadı benim için bitti zaten bundan sonra da arasada açmam.

kimseye kızmıyorum bugün aramadım oda aramadı benim için bitti zaten bundan sonra da arasada açmam.

Senin yaşadığın tarz da bir olay ben de yaşamıştım... inan hissettiklerini çok iyi anlıyorum.. ne diyeyim umarım çabuk atlatırsın zaman herşeyin ilacıı

Cinsellik yaşamanız ya da yaşamamanız tamamen kendi sorumluluğun sorgusu bize düşmez.
Ayrılmanız yerinde bir karar olmuş,çok dengesiz bir yapısı var anlattığına göre ve seninde dengeni bozmaya başlamış.
Hakkında hayırlısı canım.

evet canım kimseye düşmez sorgusu teşşekür ederim.sonuçta herkes kendi bacağından yani...ben yaşamayı seçtim yaşadım.
yaşamadan herşeyi yapıp ona dokundurmadan ben kızım diyede gidip evlenebilenler var bu devirde...neyse bitti.

kızlar haklısınız yazdıklarınızda ama ben bu akşam yanına gttim sanırım ama değişiklik var gibi... sarıldı bana nadiren yapardı sonra güleryüzlüdü. oturduk konuşmaya başaldık bugün beni hiç aramadın dedi ödemelide atmadın dedi bende dedim ki ödemeliler gitmedi demiştim telde sonra telimi istedi önce benim sonra kendi nosuna gönderdi.yalanım çıktı ortaya niye dalga geçiyorsun benle dedi :) bende kem küm edip işyerinde çekmiyor filan dedim. neyse yarın annesi köye gitcekmiş başka telide yok annesinin telini kullanıyordu.kendi telini benim için satmıştı önceden :) ona vercem mecburum dedi pazara kadar telsiz kalcak. nasıl olcak dedim dışardan arayamam dedi.ama arayabilir arayacak! akşam sen gelirsen görüşürüz dedi bende sen istiyormusun gelmemi dedim. sen bilirsin dedi. yarın görüşürüz dedi. kafam karıştı iyice :26:

(ayrıca yukardaki arkadaşın dediğinide uyguladım(tepkisel mi) bayiden çıkarken bi çoçuk çıktı önünde bu sıcakta rakı aldı dedi. bende baktım şöyle çocuğa sportif çoçukmuş kaldırır bünyesi dedim.) sonra aradan biraz zaman geçince ben yaşlandım artık sportif sağlıklı değikiz dedi imalı imalı bende başldım gülmeye gülme dye bağırdı kızarak :)

onun yanında 25 yaşında genç erkeklere bakabilirsin mesela:ssz: sonuçta senden büyük ve senin yaşında erkekler daha karizmatiktir. ona köpek gibi davran lütfen, sarılmak isterse öf bunaldım az ellerini çek falan de, içecek siparişi verirse ben onu istemiyorum siz en iyisi şunu getirin falan de garsona, esprilerine gülme bönbön bak, arama sorma, aramadığın için neden aramayı bıraksın ''bi nedeni yok aklıma gelmedi ödemeli atmak'' falan de, uyuyorum film izliyorum falan de mesajlarına kafana göre cevap verme, o aradığında bazen açma, bu ne canım, nikahlı kocan sanki havalara bak havalara, hayır nikahlı kocan bile olsa öyle şeyler yapamaz :19: he bi de her istediğinde birlikte olma onunla, ''SEN'' ne zaman istersen o zaman ol. bir saat yüz dolar muhabbeti falan espride olsa açılırsa sen okadar etmezsin falan de :9::9: aman sallaaaa ne cevherler var dışarda bi bilsennnn :23:

haklı olabilirsin doğruları görmezlikten geldiğim filan yok sadece ilgisini kaybettme korkusu oluşsun istiyorum.bu zamanda bi ilişki hemen oluşmuyo,oturmuyor bunlarıda düşünüyorum ben...yazıp yazıp silmenizede gerek yok yazın söykleyin fikrinizi paylaşın.

neler yaşadığımı evet ben biliyorum.bu kadar yüklenmenize gerek yok ayrıldık zaten.

ben sana yüklenmıyorum kı.. sadece bır bayanın bu duruma düşmesi beni acayip sinirlendiriyor...
erkek arkadasında olsa ınsanlar acımasız cıkarcı olabılıyorlar..
çocukluk aşkınla o adamı bağdaştıramazsın ki zira kişiliği belli..
senın erkek arkadaşınla biryerde birsürü bayan karşılaştı..
herkezin poposuna kalçasına bakabılen bir adam
inşallah ben karşılaşmamışımdır
ki senin sevgilin gibi insanlar yüzünden ben dışarı çıkmaktan korkuyorum...
ayrılmanıza üzüldüm diyemiycem..
onlaykende mutsuzdun sımdıde mutsuzsundur..
ama emınım zamanla yaraların kapanacak ve hayatına gırecek yenı kısının sana ne kadar deger verdıgını gorunce sende cok şaşıracaksın...

kız ayrılmış zaten. hayırlı olsun. bence hattını değiştir.

bence bu kadar insan iyiliği düşünüyoki vakit ayırıp sana yazıyolar.yanlış anlama bence...konunu kimse önemsemese cvp yazmazlardı

kızlar benim yapım zaten çok yumuşak ve hassasım. eski e.arkadaşlarımda üzüorlardı bir yerlerde yanlış yapıyorum ama nerde bilmiyorum.hiçbir ilşkim yürümüyo benim.
bir kere nişanlımdım onlada ayrıldık.sıkıldım deyip gidiyorlar bende hep kendime kızıyorum hep benim yüzümden diye..suçluyorum ve kendimi bu yüzden beğenmiyorum. etrafıma bakıyorum bütün güzel kızlar var evli çirkin olanlarda var evli ben bir yerde yanlış yapıyorum ama bilmiyorum? bunun kadar hakaret eden olmadı bana ama diğerleride el üstünde tutmadı ama :((

Ben onun psikolojisini duzelticm demek senin anladign sekilde iyi bi laf degil tam tersi
Pis bi anlama gelmekte(anladiniz siz onu)ve affina siginarak bi soru sormk istiyorum bu adamla mi sadece birlikte oldun
Yani bu adamdn once bakire miydi.senin cok saf sevdigini icten seven onun icin kendinden tavizler veren ptal asik rolunde oldugunu dusunuyorum
Ama hayat yesilcam filmlerindeki,masallardaki gibi iyilerin odullendirilmesiyle/mutlu sonla bitmiyor
Kendine gel toparlan derin bi nesef al o adama muhtac olmadigini bil ve arkana bakma.
Tek laf edicm sana bu adama tekrar donersen cok uzuleceksin.

Ben onun psikolojisini duzelticm demek senin anladign sekilde iyi bi laf degil tam tersi
Pis bi anlama gelmekte(anladiniz siz onu)ve affina siginarak bi soru sormk istiyorum bu adamla mi sadece birlikte oldun
Yani bu adamdn once bakire miydi.senin cok saf sevdigini icten seven onun icin kendinden tavizler veren ptal asik rolunde oldugunu dusunuyorum
Ama hayat yesilcam filmlerindeki,masallardaki gibi iyilerin odullendirilmesiyle/mutlu sonla bitmiyor
Kendine gel toparlan derin bi nesef al o adama muhtac olmadigini bil ve arkana bakma.
Tek laf edicm sana bu adama tekrar donersen cok uzuleceksin.

evet bu adamdan önce bi şey yaşamadım kimseyle.ben onu düzelticem psikolojisini demek yani bile isteye mi gelmiş benimle olmak için misadece?
evet ben onu çok saf sevdim ama o anlamdı. tekrar dönmek istemiyorum üzülmekten bıktım.aldığım yaptığım hiçbişeyin kıymetini bilmedi ki. telini sattı benim yüzümden diye gittim eski
tel aldım ama çalışan onu düşündüm. benim için para harcama istemiyorum dedi.bi kerede teşşkkr ederim benim için almışsın demedi.hep burnumdan getirdi.:(
neyse ya psikolojisini düzelticem demek derken diğer anlamdaysa sadece oiş için tuzak mı kurmuş yani bana? bir de saklı gizli almış numaramı o abiden :(

demıssın kı daha once nısanlandım ayrıldım
hepsı benı cok uzdu
ben bır yerde yanlıs yapıyorum...
sımdı sana yanlısını soyluyorum tatlım..
tamamen duygularınla hareket edıyorsun mantıgını saf dısı bırakmıssın..
hepımızın ılıskılerı var ... duygularımızla baslıyoruz bızde ama bır bayan mantıgını gerıde bırakırsa erkek gozunde her konuma getırılır..
sen kendıne guveneceksın kı karsındakı senden o enerjıyı alsın..
ben nısanlıma dıyorumkı... benden daha ıyısını benden daha guzelını bulursan hıcbır an bekleme cek gıt..
ben cokmu guzelım ..hayır.. ama ben kendıme guvenıyorum en azından..
sevgılın senı cınsel ılıskı ıcın kullanmıs bence.. duygusal hıcbır yonu yok anlattıklarına gore..
bundan sonrakı hayatına gırecek kısıye kendını kullandırtma.. ılıskıde senın sozun gecsın onun degıl..

Bana kızma ama epey dengesiz biriymiş erkek arkadaşın :25:

Bunun üzerine söz söylenmez. Şaka gibisin yani senin yanında kızların popolarına baktığı yetmezmiş gibi bir de yorum yapıyor.. Sen de bunu normal " aaa gayet medeni " ce karşılıyorsun.. Gerçekten akli dengesinden şüphe edilir , psiko teknik analizden geçmesi gereken vakalardan.

demıssın kı daha once nısanlandım ayrıldım
hepsı benı cok uzdu
ben bır yerde yanlıs yapıyorum...
sımdı sana yanlısını soyluyorum tatlım..
tamamen duygularınla hareket edıyorsun mantıgını saf dısı bırakmıssın..
hepımızın ılıskılerı var ... duygularımızla baslıyoruz bızde ama bır bayan mantıgını gerıde bırakırsa erkek gozunde her konuma getırılır..
sen kendıne guveneceksın kı karsındakı senden o enerjıyı alsın..
ben nısanlıma dıyorumkı... benden daha ıyısını benden daha guzelını bulursan hıcbır an bekleme cek gıt..
ben cokmu guzelım ..hayır.. ama ben kendıme guvenıyorum en azından..
sevgılın senı cınsel ılıskı ıcın kullanmıs bence.. duygusal hıcbır yonu yok anlattıklarına gore..
bundan sonrakı hayatına gırecek kısıye kendını kullandırtma.. ılıskıde senın sozun gecsın onun degıl..

anladım canım söz geçirme olayı nasıl olacak canım işte o var bi şey oluyo tartışıyoruz tel kapanınca genelde ben duramayıp ilk adımı atıyorum böyle olunca da
ben kaybediyorum.haklıda olsam ben arıyorum bütün ilişkilerimde böyle oluyor. sonra ipler kopuyor bende ...

Elalemin poposuna bakan bir erkek için buraya konu açmak değil, adını bile telafuz etmemen lazım aslında. .s
Ayrılsana, bugün bunu yapan yarın aldatır ki aldatmadığı ne malum.
Ya tamam duygularımız çok önemli bilmemne ama aklını da kullan.
O çocuk bi gün gidecek bak, muhakkak gidecek.
Zararın neresinden dönsen kar.
Ayrıl kurtul bitsin. Dediğim gibi zaten gidecek. Emin ol gidecek.

Son düzenleme:
Back
X