erkek arkadaşım var ne yaptığını anlayamadığım :(

Tatlim kullanilmissin evet bu adamla olmak sana zarardan baska bi sey vermez
Onunla olup ona bu zevki yasatma.
Evde otur dusun bu adamin seni alacagini dusunmuyorum ama
Sen o adamla evlenirsen mutlu olabilecek misin
Hep baska kadinlari sana soylese seni elestirse
Boyle bi evlilige nasil katlanacaksin ki maddi durumu da yok
Evlenemezsiniz simdiye kadar oyle bi istegi de olmamis
Kullanfirtma kendini bu adam seni sadece egosunu tatmin etmek icin
Secmis.nasil olsa nisanlisindan yeni ayrilmis bi boslukta diyerek seni kullanmis
Arama sorma kapat mesaj atma gordugunde gormemezliktn gel
Yolunu degistir hatta arkana bakmadan kac yani o kadar ki insan olmayan biriyle beraber olmussun

Bedenini tenini ruhunu kalbini hak eden insana sakla
Melissa p. Adli kitabi okumadiysan okumani tavsiye ederim
O kizin acisi belki sana yol gosterir onun hatalarini okuyup
Daha aydinlik olarak yoluna bakabilirsin.
Umarim bir daha bu adama donmezsin ve umarim seni kandormalarina izin vermeZsin

böyle bir adama nasıl hala sevgilim diyebiliyorsun.yanında durabiliyorsun. çok acı birşey bu ,aşk gerçekten insanı bu raddeye getirir mi? kendi benliğinden,egondan, kişiliğinden geçmişsin sen..aşkın cidden bu kadar mı büyük ki katlanıyorsun? :26: aklım almıyor..:44:

böyle bir adama nasıl hala sevgilim diyebiliyorsun.yanında durabiliyorsun. çok acı birşey bu ,aşk gerçekten insanı bu raddeye getirir mi? kendi benliğinden,egondan, kişiliğinden geçmişsin sen..aşkın cidden bu kadar mı büyük ki katlanıyorsun? :26: aklım almıyor..:44:

anladım kadarıyla konuyu baştan aşagıya okumamışsınız. ayrıldım. evet aşkım o kadar büyük tü :)

kızlar yine aradı bugün hiç aramadın çok şaşırdım. yaştan yaşa girdim. insanın işi olunca aranamıyor muş demek ki dedi. bende çok yoğunum dedim.
yarında aynısını yapıcam yine sorarsa çok meşgulüm işim var mı diyim? kızlar napıyım ya ?

fazla abartmadan yap ama sonra ters teper :)
o aradığında mesela çok içten konuş,buluşmak isteme sen söyleme aradan kaç gün geçse bile buluşalım deme ondan bekle.
zaten sonra görürsün o nasıl seninle buluşmak istiyor.her konuda ondan birşeyler bekle ilk adımı.senin uzaklaştığını ve kendinin de vazgeçilmez olmadığını anlayınca zaten sana karşı tavırları değişir anlarsın. ;)

Erkek arkadaşın karaktersiz, dengesiz, ne istediğini bilmeyen, karakteri oturmamış yani kabaca anormal biri bence, kusura bakmada sende acıdan zevkmi alıyorsun tatlım.. ayrıl gitsin sana değer verene yoksa acele etme illa hayatında birinin olmasıda gerekmez.:19::19::19:

canım zor bir durum ama sakın kendini üzme değerini başkaları bilmesin boşver sen farkında ol değerinin ..kımse vaz geçilmez değildir erkek arkadaşın senın kıymetini bilmemiş veya başka nedenler var ama sen erkek arkadaşına neden bu şekide konuştuğunu kırıcı olduğunu söyleyebilirsin herşey yoluna girer umarım sevgiler

aslında kızlar benim yanımda kızlara direk bakıp laf atmamıştı ben biraz çanak tutmuştum ''şu kız benden güzel mi ?''diye o da orası böyle(sepet gibi popo) filan demeye başladı. yani birazda benim suçum var öyle demesinde yoksa normal de böyle konuşmaz. benim kırıldığım denemek için bile olsa senden güzel değil demesini beklerdim.aslında hepsi bu.:ssz:

kendini tatmin etmek amaçlı bu tarz sorular sormamalısın bence cunkü yanlış anlaşılmalar olabılıyor sevgiyle kal

hayır canım suçlu hissetme suçluda değilsin hayat tecrübelerden ibarettir ..önemli olan her olaydan bir ders çıkarmak sağlıklı ilişkiler kurabilmek ..mutlu olacagına ınanıyorum sevgiler

Back
X