erkek arkadaşım ve ailemm :(( kadermmm mi bu yaa:(

kadergulum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
48
2
11
Ankara
merhaba arkadaşlr sırf derdime bı yorum bı moral yada yanlış yaptığım bir şeyler varsa dışarıdan bakan bırı olarak cevaplayın dıye buraya üye oldum lütfen cevap yazın ben 20 yasında üni okuyorum.sevglmle lise 2den beri çıkıyoruz ama başımıza gelmeyen kalmadı.lise 3.sınıfın ortalırına doğru sevglimin ailesi beni öğrendi kendileri bıraz dindar bir aile oldgu için özellikle sevglimin derslerının düşük olduğu için bize kızdılar en sonunda iş aileme kadar gitii benim ailemin bır sevglm oldgundan haberı yok buarada.sevglimin ablası ve babası cat kapı bize geldiler babası araştırmış bulmuş bizim evi sevglm ve ailesi bize geldiler biz kzınızdan şikaytcıyız bıraksn oğlumzun peşini dersleri fln düştü dediler beni ve ailemi orda rezil ettiler. benm ve onun ailesi oolaydan sonra gorusmuyo bılıyolar ama bız bırbırmızden kopmadık aksine dha cok bağlandık.gizlice falan görüştük daha dikkatli olduk.snra ben üni gectım sevglim ailevi sorunlar nedeniyle dersne gtmedı babası gndermedi. o 1 sene sonra hazırlandı babası bu sefer dersne gnderdi smdide üni terchlerı yapcak benm okdgum üniye yazcak inşallah . sorun şu 3 gün önce annm ben msjlasrken bni gordu yıne o cocuklamı konusyosun konuşma olanları bılıyosun yıne babası çat kapı gelırse ne derız dedı baban duymasın fln dedı. benm moralm cok bozuldu aksam babam teravı gdnce bıdha knsutuk annmle tutamadm agladm dedm üni geccek oda dedım gecen sene ailevi sorun yüzünden hazırlnamadı fln dedım ama agladm annm kızdı htta o çocuk yuznden mı aglıyosun fln nyse işte annmle konsmuyoruz ben sanmıstmki annm ilerde bna destek olur olay unutulur çocukluk denır ve kapanır sandım tek destekcım annm goryordum ama oda bna tavır aldı. evde konusmyruz oyle arada bı yemeğin altını aç sofrayı kuralım falan tarzında knusyoruzz..cokk canımm sıkkın lütfen bı akıl verınn. ne yapmam lazım yaa

O ne öyle ya, erkek ailesi kız ailesi gibi araştırmış kapıya dayanmış, oğlumuzun peşini bırak demiş.Babana da büyük şok olmuştur yazık adama.
Bu aile normal değil.

aslında iyi bir aile sevglim o olaydan snra annesyle konuşmuş demıs bız sevyruz evlncez fln annesıde demızüni geç ben arknzdayım dedmıs ablaasıda snrada pşman olmu keşke gtmseydık evne fln dıye snrdan pşman olmuşş ama babasıı duymasın işte garıp bir babası var. öyle işte cok moralmbozuk ya millet gelir sevgli annesine söyler bende annemdende saklıycam artık offff offf

Böyle aile mi var neler duyacağız daha
Canım birbirinizi çok seviyorsanız okullar bitecek, askerlik bitecek ve siz gizli gizli yürüteceksiniz.Başka yol yok, aileleriniz mutlu olacaksa varsın ayrıldık diyin.Sizin aileniz sırf onun ailesi yüzünden mi tavır yapıyor, yoksa erkek arkadaşınızı size uygun görmedi mi bence önemli olan o. KAderiniz birse evlilik yaşınız gelince ne yaparız diye düşünürsünüz.En kötü ihtimal de ailelerden başka şehirde ev tutarsınız ama şuan bunlar erken önünüzde baya zaman var

Annen tavır almayıp ne yapsın? Onların gördüğü muamele hoş mu? Böyle aileye gelin gitme fikri bile ürkütmeli seni. Daha liseye giden kızın evine gidip resmen rezil etmişler. Böyle yobazlık olabilir mi ya?

Beni ve ailemi bu kadar çok rencide eden adamın ailesinden daha çok zarar görmekten korkup uzaklaşırdım ben olsam

Annen cok anlayisli kadinmis. Benim kizimin sevgilisinin ailesi ev basip kiziniz oglumuzun pesini biraksin diyecek, ben kizimin o cocukla gorutugunu duyacagim, evden disari adim attirmam. Bu ne ya

Nasıl bir yazış tarzı ya üniversite okuyorum demişsin üstelik.

Drsane gitmedi, teravi gdnce, üniye yazcak... Ek ve sesli harf denen şeyden haberin yok mu güzel kardeşim. :26:

öyle bir ailenin oğlundan hayır gelmez dıyo annem. ama arkadslar sevglmı birtanısanız gerçekten cok ıyı bir insan ben kaçkere ahir olduk kaç yıldırda çıkıyoruz kendısı gerçekten cok iyi biri gırdgı her ortamda sevilir sayılır biri hocaları falan hep ayrı tutar onu öyle bir insan ama ailesi işteee aslında sevglmde dıyo evlenince bi annmle gorusurum dıyo babasını falan hıc takmıyor hcte sevmıyor babasını sevglme ben guvenıyorum benım kadar oda cok zorluk cektı benim için dısarlarda falan yattı başımıza okdar cok şey geçtiki o bakımdan o aileye gelin gıtme fikrı benm için bir şey ifade etmıyor aslında

Kûn fe yekûn <3 yazış tarzımı düşüncek bir halde değilim lütfe diğer konuda yardmcı olun

Canım yaşımız aynı seninle ben de sevgilimle lise 2den beri beraberim uzun ilişki sonucta cok da baglıymışsınız birbirinize bitirmek cok cok zor olur ki seviyorsanız da.. Ama ben bu ilişki eğer evlilikle sonuclanırsa cok sorun yaşayacağını düşünüyorum aile konusunda. Hem kendi ailen sana sırtını dönebilir, hem de erkek arkadaşının ailesi zaten sorunlu belli, eğer iş ciddiye binerse senin yerinde olsam o aileyle bir daha yüzyüze gelmezdim, yaptıkları cok cok büyük bir saygısızlık. Bir genç kızı anasının babasının gözü önünde rezil duruma düşürmüşler, sanki sen erkek peşinde koşuyosun te Allah'ım çok sinirlendim erkek arkadaşının ailesine kusura bakma.. Ben ilişkini devam ettirmenden yanayım ama büyük zorluklara karşı hazırla kendini çünkü aileler anlaşamadı mı cok sorunlar cıkıyor cevremden biliyorum..

Son düzenleme:
herşeye tamamada hangi hakla sizin eve kadar gelirler. yani bu insanlar bu kadar ...... (koyacak kelime bulamadım çirkef diyecem ama buda olmayacak)

ne güzel üni okuyorsunuz. baban öğrense seni belki okuldanda alır.. böyle bir ihtimal varsa, değermi?

erkek arkadaşın babasının sizin eve gelip hakaret etmesine ne diyor? bu konu hakkında tututmu nedir. benim kanaatimce, erkek arkadaşınız "tamam bu sefer bitti. napim anlamıyor sürekli arıyor." gibi cümleler kullandığı için ailede bukadar rahat bir aile istemediği biri için böyle çabalar.. evine gider telefon açar.. ısrarla uzak durmasını istiyorsa gerçkten sizi istemiyorlardır..

ve yaşınız çok genç.. mücadele edinde diyemiyorum.. yolunuza bakın ve kendi ayaklarınızın üstünde durun. yaşım ilerlediğinden dolayı böyle şeyler bana daha çok mantık işi geliyor belkide

bölüm ne okuyorsunuz merak ettim

Son düzenleme:
nutellask tsekkur ederım yorumun için evet bız bu saatten snra ayrılamıycaz cok zorluklarr atlattık biliyorum ailesi nekadar arka planda kalsada ailesi işte..kaderim buymuşş

Üniversite okuyan bir kardeşimizin bu denli Türk dil kurallarından uzak bir üslupla yazması açıkçası beni yordu, konuyu okurken. Bunu öncelikle belirtmek isterim.
Derdinize gelince, birbirinizi çok seviyor olabilirsiniz bu evlilikte illa ki önemlidir ama bence çiftlerin anlaşması kadar ailelerin anlaşması da önemlidir (ben evli değilim ama annem hep der aile çok önemli diye)
Başta kendi oğlunun kişiliğine ve ilişkisine saygı duymayan insanlardan bence hayır gelmez, tabii bu benim şahsi yorumumdur sevgilinizi siz tanıyorsunuz neticede.

Son düzenleme:
hayır erkek arkdsm kesnle o tarz bir şey demiyor aksine ben sevyrum o olaydan snra uzak kalmak istyor gıbı ailesine yatıştırıcı şeyler diyor. kimya müh. okuyrm.buarada.

Annen yine iyimis valla benimki olsa agzimi burnumu kirardi herhalde
Bunlara gelin gitsen napar bunlar sana biliyomusun
Daha lisedeyken cocukken ev basmak nedir
Bitek onlarin ogullarimi var dunyada? Kiz anasi gibi davranmislar kusura bakma evlensende hayir gelmez bunlardan sana

Bence sonu yok ilişkinizin. İlerde evlenmeyi düşünseniz daha kötü olacak. hem aile çok anormal bence. o ne öyle kızın evine gidip oğlumuzun peşini bıraksın demeler. seni rezil etmişler. Bence yürütme bu ilişkiyi bitir. bu benim fikrim tabiki. sen gene istediğini yapmakta özgürsün. bende 20 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Biz konuşurken eşden dosttan tanıdıklar eşimin annesi için " ağzı çok pistir ne dediğini bilmez. 1 laf söyler kırılır mı darılır mı demez. ama kendisi darıldı mı kıyameti koparır bırak kızım evlenme" dediler. bende " yahu ben oğluyla evlenicem annesinden bana ne" demiştim ama öyle olmuyor. kayın validemle 1 ay görüşmesem o 1 ayın sonunda bir laf ediyor ki görüşmediğim 1 aya bedel oluyor. insan bir nevi ailesiylede evleniyor.

yanii benden tavsiye yaşın çok genç. ha şimdi gizli gizli sürdürürsünüz de yarın öbür gün evlenince sıkıntı olur. senin ailenin zoruna gider onun ailesi zaten bir cins. ama biz bize yeteriz küssünler görüşmeyiz derseniz o başka

beni babamın gururunu yerle bir eden insanları cehennemin dibine kadar yollarım.....

Beni ve ailemi bu kadar çok rencide eden adamın ailesinden daha çok zarar görmekten korkup uzaklaşırdım ben olsam

Kesinlikle.
Yasin daha kucuk bazi seyleri gormuyor olabilirsin.
Lutfen bu yorumu kaale al ve aileni kucuk dusurup, daha fazla uzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…