erkek arkadaşım ve ailemm :(( kadermmm mi bu yaa:(

ailemii düşün düşün dur . peki ya benim mutluluğum ne olacak hadi ailem için vazgeçtim diyelim ilerde pişman olmıcakmıyım kendi hayatım kendi seçimim böyle bir kararda ailem yanımda olmıcaksa benim onlar için mutluluğumdan vazgeçmemin ne önemi var ?

Gençlerin sesli harf kullanmamasını anlayamıyorum yaşlanıyorum galiba. Şimdiden bunlar için canını sıkma daha önünüzde uzun yıllar var önce okulunuzu bitirin mesleğiniz olsun sonra ailelerde anlayış gösterir zaten.

aşk işte ne ondan kopabiliyorsun ne ayrılabiliyorsun..

Neden göbek bağınız bir kesilmedi ya?

Ben annemi kaybettiğimde annemsiz yaşayamayacağımı sanırdım ama 4 yıl oldu yaşıyorum.
ve ben annesiz yaşıyorsam sevdiğimdende kopabilirim.

daha neler neler çıkıcak karşına. bütün aileni yitireceğine 1 el oğlunu yitir daha mantıklı

O ne öyle ya, erkek ailesi kız ailesi gibi araştırmış kapıya dayanmış, oğlumuzun peşini bırak demiş.Babana da büyük şok olmuştur yazık adama.
Bu aile normal değil.

Hakikaten yaw sanki onlar kız ailesi :26:

Böyle bir şey var mı ya
Aile için vazgeçilmez aşktan sevgiden yani sevgilin ve sen uyumlusunuz
evet belki hep o aileyi idare etmek zorunda kalacaksın ama ben olsam ben de senin gibi gizliden devam ederdim yok yani öyle bir dünya ailene kötü davrandılar diye sen ondan vaz mı geçeceksin bakma buradaki yorumlara sen kimse de sevdiğinden geçmez iki hakaret işitince

Son düzenleme:

Pardon ahir olduk ne demek :26:

Benim annem daha ağır tepki verirdi..
Çocuktan olmasa ile o ailenden ben uzaklaşırdım..

Çocukta ana kuzusu aklında bulunsun..

Benim 17 yaşındaki kardeşimin 1.5 yıllık sevgilisi var anneme ezdirmez kızı, kızada annemi ezdirmez..
Kıza kötü bşey söylicekse anca kendi söyler biz söylersek bozulur..
Aynı durum kız içinde geçerli..

Yani sevgiliniz hala ana kuzusu ilerde inşALLAH çok çekmezsin

Benim evimi basacak,bende kızıma destek verecem mazallah...
Birde anneyle konuşmamak nedir yahu...

çeşitli dinlerde kıyamet öncesinde alametlerle kendisini belli edeceği belirtilen zaman dilimi, dünyanın son günleri..

Ahirin anlamı buymuş..

ahir oldu demek istememiştim benim klavye acizliğimden kaynaklanıyor şahit olduum demek istedim

kaç kere ahir olduk? Kaç kere son olduk? mu demek anlamadım ya neyse

Seni anliyorum bende annemle bu konulari konusamam bizde cok tartistik halada devam ediyoruz hatta bende universiteye gidicem ve benimde yakin zamanda annemle.erkek arkadas sorunum oldu.Anneler boyle malesef ayni pencereden bakamiyoruz ve bu mumkunde degil sen anneni alttan al bisey deme bisey yokmus gibi davran o zaten anliyodur senin hala konustugunu eger erkek arkadasina gercekten guveniyosan bide senin okuluna gelirse devam et ama yine baya sorun olucaktir ikinizde ailelerinize karsi guclu durmalisiniz degicegne inaniyosaniz birakmayin

ikisi aynı şeymi sizce?
sizin erkek arkadaşınız ailesi kapınıza gelip, OĞLUMUN peşini bırakın dedilermi?

İkisi ayni sey demedim anlayabilcegimi ifade etmeye calistim ama sizin anlayisiniz kit oldugu icin bunu anlayamadiniz.

ALLAHım yarabbim nekadar meraklısınız insanlara laf sokmaya.
ama seviyenize düşmeyeceğim
iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…