Senle baban neye inanmiyyorsun sorun mhpmi inancli olmasimi..,
Bizim icin sorun yok. Onlar inancsiz olmaz bizim ailemize ters diyorlar. Yoksa Mhp chp fark etmez. Yeter ki saygili sevgili olunsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senle baban neye inanmiyyorsun sorun mhpmi inancli olmasimi..,
Inancin farkli olsa hadi gene belki bir yerde bulusurdunuz ama, sen inanmiyorsan, erkek arkadasin inaniyorsa, simdi senin icin dunyalari yakarim bile dese, bu ilerde baya bir soruna yol acabilir. Sonucta cocuklariniz olucak, belki onlarin yetistirilisinde baya bir problem yasiyacaksiniz.
ben yol yakinken donun derim.
Daha onceki konuyu bilenler biliyor. Beni erkek arkadasimdan ayirin diye aglamistim resmen.
Bugun asil problemin soylenen sozler yasanan olaylar olmadigini ogrendim.
Erkek arkadasim sonuna kadar seninleyim. Her seyi yakmaya hazirim dedi. Ben bunu kesinlikle istemiyorum. Ailesine sirtini donmesini istemiyorum. Bir annenin ahini alamam.
Fakat din sorununu nasil asicaz bilmiyorum. Onlar MHPli milliyetci ve inanclilar. Benim babam ben inanmiyoruz. Kardeslerim de. Bi tek annem inaniyor. Yalan soyleyemem. Ben yalan soylesem aileme soyletemem.
Koca koca adamlar kadinlariz. Akranlarimin 6-7 yasinda cocuklari var. Biz neyle ugrasiyoruz. Kafayi yiycem. Offfff
Arkadaş ateist yanlış anlamadımsa:-/ konu sahibi madem ınanmiyorsun neden ah almaktan korkuyorsun. Çünkü duayıda bedduayida kabul eden allah başka kim bunu yapabilirki? Madem inancın yok bundanda korkma canım
Ailesi sizi kesinlikle istemiyorsa, şimdi sırtını dönse bile ileride problem olur. Kaldı ki kendi ailesinden kopup sizin ailenize girse bile uyum sağlayamayacak. İnanmayan insanlar olarak farkında olmadan yaptığınız şeyler bir süre sonra batacaktır.
Yalan söylemek/söyletmek de gereksiz bence. Sonuçta bu sizsiniz, kabul ediyorlarsa böyle edecekler. Bizim aile de inançsızdır mesela, ben kendimi inançlıymış gibi yaparken düşünemiyorum, bir yerde patlarım daha kötü olur.
Sorun Siyasi Görüş mü Yoksa Dini İnançlar mı Yoksa Hepsi mi?:26:
Eğer Hepsi İse Olmaz Bu İş Sevgi Bunları Aşmaya Yetmez
Erkek arkadasim noktasinda sorun yok. Ben cocugumu asla inancsiz ol diye buyutmem ki zaten. Okusun. Ogrensin yasadigi ulkenin inancini kitabini... Ben elimden geldigince olumlu olurum. Zaten okudugum bolum sebebiyle asinayim bunlara. Ben yardiminizi istiyorum. Cogunuz inaniyorsunuzdur. Benim gibi birini ne sartla kabul ederdiniz? Ne yapayim ben...
İki ucu pis degnek...
mesele arkadsin erkek arkadasi deyil ki ( o da simdilik). Problem aile ve cevrede. O da boyle bir durumda cok buyuk problemler olusturabilir.Benim erkek arkadaşımın babası ateist ama aileden diğer herkes inanıyor bir tek o öyle. Ben onu görene kadar inanmayan insanlara karşı çom ön yargılıydım ama onu görünce kendimden utandım. Mesela o kendi çocukları 20 yaşına gelince almış karşısına ve kendi durumunu anlatmış ben size inanın veya inanmayın demem ama ben böyleyim sizinde her görüşünüze saygı duyarım demiş ve öylede yapmış. Bir insan karşısındaki insana saygılı olduğu sürece ister inansın ister inanmasın. Eğer seviyorsan ve seviliyorsan sakın bırakma. Belki yarın öbür gün karşına ateist bir insan çıkar ve hiç mutlu olamazsın görüşleriniz uysada. O yüzden sonuna kadar git.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?