Erkek Arkadasim ve Ailesi: Dinsel Farklilik

erkek arkadasınız ailesini her seyi yaktı, peki ya kendisi? o ne dusunuyor din konusunda?

eger inanclı ise ve buna ragmen orta yolu burluruz sorun degil diyor saygı duymayı biliyor ise ve cocuklarınızı yetistirmede baskı uygulamayacak kararları cocukların kendisine bırakacaksa neyi sorun ettiginizi anlayamadım.

oncelikle kendinize cuzzamlı gibi bakmayı bırakın, siz kendinizi kabul edilecek biri gibi gormedikce kmiseden kabul etmesini veya saygı duymasını bekleyemezsiniz.

Sen inanmiyosun onlar dinlerine bagli. Senin icin sorun olmazda karsindaki icin senin inancsizligin soruna donusebilir. Ornek olarak o oruc tutcak sen tutmican. O gunahtir yapmam sunu dicek belki sana normal gelcek o sey. Ben asla yadirgamiyorum seni zaten Yaradanim dinde zorlama olmaz diye buyuruyor.İnanmayabilirsin ama senin icin karsindaki icin gercekten zor bi beraberlik olabilir. Cunku kafa yapilariniz bir sure sonra ayrilcak. Bence ailelerde bunu gormus istemiyor. Sende bi kez daha iyi dusun. Eger seviyorsanda ilerde sorun cikmamasi icin sende ona din acisindan eslik edebilirsin. Yani dine donebilirsin eger onu cok seviyosan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda sonuc ayni yere cikti anladigim kadariyla... soyledikleriniz icin coook tesekkur ederim.

Hani bir kisi dese bu boyle olmaz diye es gecebilirim. Ama aklin yolu birdir derler ya...

Yalan soyleyebilmeyi cok isterdim bu ask icin. Ama bazi konular var ki... İnsan cabalasa da olmuyor. Tugce Kazaz gibi oglan degistirdikce din degistirmek gibi... O kadinin da cabasina hayranim cidden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne guzel yazmıssınız. unutmayalım bir zamanlar da sırf siyah giyiniyor diye satanist bunlar diyip cafelerden gencleri topluyorlardı. onyargı bu kadar hastalıklı birsey dahi oluyor bazen.
bu dediginizi de ailem inanclı oldugu halde yaptılar...
din insanın kendi kişisel tercihi olmalıdır bence, zaten cocukken bazı seyleri ister istemez icsellestiriyorsunuz, sonrasında okuduklarınıza gore aklınıza gonlunuze gore bir karara varıyorsunuz.

Derde care olmayacaksan yazmana da gerek yok.

çare bulanlar yazacak diyede bi kural yok kaç kişi yazmış çare bulundumu? Çelişkili konuşmalara tahammülüm yok inançsız bir insan ah almaktan korkmazki benimde bir kaç tanıdığım var sizin gibi değiller. Bir konu açıyorsan eleştiriyede açık olman lazım. Ayrıca eleştiride bulunmadım herkes özgür kimi inanır kimi inanmaz buda kimseyi ilgilendirmez ama hem inançsizim deyipte hemde ah almaktan korkanıda ilk defa duydum sayende

mesele arkadsin erkek arkadasi deyil ki ( o da simdilik). Problem aile ve cevrede. O da boyle bir durumda cok buyuk problemler olusturabilir.

Benim gibi birini ne şartla kabul edersiniz neden kabul edersiniz dediği için ben çok yakınımda olan bir olaydan bahsettim. Sadece erkek arkadaşına karşı değil ailesine karşıda saygılı olmalı zaten. Ama ben sırf dini görüşlerim farklı diye sevdiğimi bırakmazdım ailesi karşı bile olsa

Zaten erkek arkadasi da oyle diyor. Ama arkadas karasiz. Cunku farkinda ortaya cikabilecek sorunlarin.

Zor durum.

Gerçekten öyle. O kadar çok insan görüyorumki sözde müslüman olupta insana saygısı sıfır olan yakıp yıkan. Karşılıklı saygı olduktan ve ön yargı olmadıktan sonra her şey çok ama çok kolay olur.

Zaten erkek arkadasi da oyle diyor. Ama arkadas karasiz. Cunku farkinda ortaya cikabilecek sorunlarin.

Zor durum.

Tabiki zor bir durum. Tek çözüm karşılıklı saygı. İnşallah konu sahibinin mutluluğuna yönelik bir sonuç olur.

Zaten aklim dur diyor kalbim sonuna kadar git diyor. Kalp hep kaybetmis ama kazanmis. Burada bi konu vardi. Yapmadiklarindan degil yaptiklarindan pisman ol demistim.

Tek olay bu surecte bi annenin ahini almamak. Ona aci vermekten cok korkarim.

Cüzzamlı olmak ebedi ateşte yanmaktan iyidir.Allahın verdiği kuş kadar akılla Allahı inkar ediyorlar bırakın şu akıl fukaralarına yaranmayı iki dakka delikanlı olun

Cüzzamlı olmak ebedi ateşte yanmaktan iyidir.Allahın verdiği kuş kadar akılla Allahı inkar ediyorlar bırakın şu akıl fukaralarına yaranmayı iki dakka delikanlı olun

sekerim, polemik mi olusturmaya calisiyorsun ?

Sen cuzzamlisin sana olum diyerek cenette girecegime inanmiyorum cunku ben. Kiz inanmiyor, inanir veya inanmaz biz zorlayamayiz kimseyi.
Herkesin inanc ozgurlugu olmalidir, bizim icin nasil inanc ozgurlugu olmalidir diyorsak, inanmayanlar icin de olmali.

Herkes ahirette kendi hesabini kendi vericek, biz ne cellatiz, ne de hakimiz.

Bunların ateistliği uçak sallanana kadardır. Kaale almaya değmez

Her ne kadar sirf saldirmak icin agresif bir tavirla yazmis olsan da konuyu okuyan baskalari yanlis anlamasin diye yaziyorum:

Adalet bu dunyada. Buna inaniyorum. Birinin ahini alirsan sen de incinirsin.

Yine agresif bir tavirla cevap verebilirsin. Cevap vermeyecegim.

Canım benim senin bu kadar iyi niyetli olduğunu göster onlara, bırakma sevdiğini. Ben buradan bile senin kadar iyi ve saf niyetli olduğunu anlayabiliyorum umarım çok mutlu olursun.

İnandigin kitabi okudun mu?

Ne kadar cahilce bi yorum yapmıssınız. Siz kimsiniz ki birinin cehennemlik olup olmayacagına dair fikir beyan ediyosunuz? Sirk kosmak denir buna, inanclısınız ya bilmeniz lazım.

Bunların ateistliği uçak sallanana kadardır. Kaale almaya değmez

canim benim sana su konuda katilmiyorum. Adalet bu dunyada demissin ya. Eyer tam adalet olsaydi bu dunyada, binlerce insani oldurenlerin binlerce kez olmesi gerekirdi.

Polemikle falan işim olmaz ama doğru bildiğimi sakınmam lafımın arkasındayım .yoldan çıkmış birine senin tercihin çiçek ti böcekti konuşmam beni yaradan Allah'a ihanet sayarım

Baskalarinda kusur ariyorsun. Estetisyen oldugun yaziyor. Estetisyenlik sence islama uygun bir meslek mi? Allah'in yarattiginda kusur mu buluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…