Zaten aklim dur diyor kalbim sonuna kadar git diyor. Kalp hep kaybetmis ama kazanmis. Burada bi konu vardi. Yapmadiklarindan degil yaptiklarindan pisman ol demistim.
Tek olay bu surecte bi annenin ahini almamak. Ona aci vermekten cok korkarim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cüzzamlı olmak ebedi ateşte yanmaktan iyidir.Allahın verdiği kuş kadar akılla Allahı inkar ediyorlar bırakın şu akıl fukaralarına yaranmayı iki dakka delikanlı olun
canim benim sana su konuda katilmiyorum. Adalet bu dunyada demissin ya. Eyer tam adalet olsaydi bu dunyada, binlerce insani oldurenlerin binlerce kez olmesi gerekirdi.
Polemikle falan işim olmaz ama doğru bildiğimi sakınmam lafımın arkasındayım .yoldan çıkmış birine senin tercihin çiçek ti böcekti konuşmam beni yaradan Allah'a ihanet sayarım
Cüzzamlı olmak ebedi ateşte yanmaktan iyidir.Allahın verdiği kuş kadar akılla Allahı inkar ediyorlar bırakın şu akıl fukaralarına yaranmayı iki dakka delikanlı olun
Kuranda defalarca insanin mukemmelligine atifta bulunulmustur. İnandigin kitabi hem okumuyor hem de yarattigi en mucizevi seye kus kadar benzetmesi yapiyorsun?
Bunlar senin inancin. Bu ikiyuzlulukle nasil nefes aliyorsun?
Kuran kafirleri yani bizleri atesin bekledigini soyluyor ancak ayni Kuran siz munafiklari cehennemin yedi kat altini layik goruyor. Cunku Kurana gore siz munafiklar daha rezil ve asagiliksiniz.
Ne zamandan beri düşündüğünü söylemek saldırmak oldu
Kuran kafirleri yani bizleri atesin bekledigini soyluyor ancak ayni Kuran siz munafiklari cehennemin yedi kat altini layik goruyor. Cunku Kurana gore siz munafiklar daha rezil ve asagiliksiniz.
Polemikle falan işim olmaz ama doğru bildiğimi sakınmam lafımın arkasındayım .yoldan çıkmış birine senin tercihin çiçek ti böcekti konuşmam beni yaradan Allah'a ihanet sayarım
Her ne kadar sirf saldirmak icin agresif bir tavirla yazmis olsan da konuyu okuyan baskalari yanlis anlamasin diye yaziyorum:
Adalet bu dunyada. Buna inaniyorum. Birinin ahini alirsan sen de incinirsin.
Yine agresif bir tavirla cevap verebilirsin. Cevap vermeyecegim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE asla agresif olmadım. Sana güzellikle dedimki madem inançsızsin neden ah almaktan korkuyorsun . Sonuçta inancın yok kim bedduasini kabul edecekte mutsuz olacaksın. Allah ıslah etsin ne diyeyim%-)
Hazır bulmuşken sorayım,malum her daim ateist biri ile karşılaşmıyoruz,hep merak etmişimdir,ilk ağızdan duymak gayet açıklayıcı olacak benim için,
nasıl bişey ,yani bir yaratıcınız yok diye inanıyorsunuz,sizin için doğum ve ölüm ne ifade ediyor ,ana rahmine bebek nasıl düşüyor,bu kusursuz beden nasıl varolmuş,saat gibi işleyen düzenin sahibi kim size göre,ölümden sonra ne olacak ,toprak olup gidecekmisiniz.bu dünya evren uzay,gezegenler nasıl oluşmuş ,dilerseniz cevap vermeyin ama ben bu görüşte olan insanların bu sorulara cevaplarını hep merak etmişimdir,
konuya gelince ise mutlaka fikir ayrılığı yaşayacaksınız eşinizin ailesi ile ,herşeye hazır ve güçlü olmak lazım.
Sevgili Gerede,
yanlis yoldasin. Allah bile Rahman sifatiyla inanan inanmayan zalim masum herkese hayat veriyor, hayatlarini daim ettiriyor bu dunyada. Senin boyle kalp kirici sekilde guya Allah'in varligini bildirmen bununla hic ortusmuyor. Yanlis yapiyorsun. Bu uslubundan bence gel vazgec.
İnandigin kitabi okudun mu?
Hazır bulmuşken sorayım,malum her daim ateist biri ile karşılaşmıyoruz,hep merak etmişimdir,ilk ağızdan duymak gayet açıklayıcı olacak benim için,
nasıl bişey ,yani bir yaratıcınız yok diye inanıyorsunuz,sizin için doğum ve ölüm ne ifade ediyor ,ana rahmine bebek nasıl düşüyor,bu kusursuz beden nasıl varolmuş,saat gibi işleyen düzenin sahibi kim size göre,ölümden sonra ne olacak ,toprak olup gidecekmisiniz.bu dünya evren uzay,gezegenler nasıl oluşmuş ,dilerseniz cevap vermeyin ama ben bu görüşte olan insanların bu sorulara cevaplarını hep merak etmişimdir,
konuya gelince ise mutlaka fikir ayrılığı yaşayacaksınız eşinizin ailesi ile ,herşeye hazır ve güçlü olmak lazım.
Arkadaş ateist yanlış anlamadımsa:-/ konu sahibi madem ınanmiyorsun neden ah almaktan korkuyorsun. Çünkü duayıda bedduayida kabul eden allah başka kim bunu yapabilirki? Madem inancın yok bundanda korkma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?