Erkek arkadaşım ve anlam veremediğim bazı davranışları

Buyuyememis daha. Ama ileride herhangi bir degisiklik olacagini sanmiyorum benim babam da boyle. Bu arada burcu ne acaba djabsjssb

Benimde erkek arkadaşım bunun değişik versiyonu eskiden çok kafaya takiyordum kavga ediyordum niye birden huy degistiruyor uzaklaşıyorsun diye sonra baktım huyu böyle artık hiç sallamiyorum. Depresyon modu var arada giriyor mesela yine geldiler bu aralar onada . sanırım gene keyfin kaçık dedim evet falan dedi konuştuk birax hiç sallamadim. Kendi kendinr düzelir onla mi ugrasacam
Tamamen aynisi. Dediğiniz gibi kendi kendine duzelir düzeliyor da, ama bu dengesiz ruh hali sizi de korkutmuyor mu

Ay "ex nisanlim" demekten nefret ediyorum ama ona cok benzettim baslarda biz de boyleydik.
Asiri negatif, her seyin en kotu tarafini goren ve o kotu taraflara cakili kalan, ailevi konularda en ufak bi tatsiz konuda cilgina donen deliren kafayi yiyen, araba bozulunca bikac gun somurtan, tripnaz, sanki o regl oluyomus gibi siklikla alingan, tuhaf bi tipti. Nisan atma torenine kadar gecen surede neler yasadigimi anlatmicam suna odaklan, nisan attim :) anla sen gelecegi gor konu sahibicim.

Tamamen aynisi. Dediğiniz gibi kendi kendine duzelir düzeliyor da, ama bu dengesiz ruh hali sizi de korkutmuyor mu
İlk başlarda evet ama sonradan baktım ailesi bile alışmış bu huyuna uzak duruyorlar ses etmiyorlar bulasmıyorlar bende aynısını yapıyorum. Kötü kelimeler edip zoruma gidip kalbim kirilacagina sallamayip biraz birbirinizi özlüyoruz daha iyi

Ay "ex nisanlim" demekten nefret ediyorum ama ona cok benzettim baslarda biz de boyleydik.
Asiri negatif, her seyin en kotu tarafini goren ve o kotu taraflara cakili kalan, ailevi konularda en ufak bi tatsiz konuda cilgina donen deliren kafayi yiyen, araba bozulunca bikac gun somurtan, tripnaz, sanki o regl oluyomus gibi siklikla alingan, tuhaf bi tipti. Nisan atma torenine kadar gecen surede neler yasadigimi anlatmicam suna odaklan, nisan attim :) anla sen gelecegi gor konu sahibicim.
Valla şöyle şeyleri gördükçe biz erkeklerden daha erkegiz diyesim geliyor. Bu kadar da nazlı olunmaz ki

Valla şöyle şeyleri gördükçe biz erkeklerden daha erkegiz diyesim geliyor. Bu kadar da nazlı olunmaz ki
Zaten kadinlar yanlarinda lider bir eril erkek figuru goremeyince otomatik vucutlarini hayatta kalma moduna alip testosteron salgilarmis. Yani evet biz bazen daha erkegiz🥲

Zaten kadinlar yanlarinda lider bir eril erkek figuru goremeyince otomatik vucutlarini hayatta kalma moduna alip testosteron salgilarmis.
Bu bilgi doğru ise son dönemde vücut tuylenmemin garip şekilde artışını çözmüş oldunuz. Doktora randevu bile aldım hattaa

Çok sıkılgan biri ise, evlenince rutini bozulduğu için mızmız geçimsiz birine dönmesi çok muhtemel. Sanki toplama kampında, ailesi ile gittiyse gitti. Koca insan, sıkıldıysa binsin bir otobüse dönsün. Bu kadarcık konuda söz hakkı yoksa, evliliğiniz olursa gene ailesinin kuralları geçerli olur.

Sanki toplama kampında, ailesi ile gittiyse gitti.
Aynı cumleyi kurdum. Sanki esir kampindasin alt tarafı memleketine gittin ailenlesin dedim. Çok bunladim burada zaten kalabalık herkesi bir yerlere götürüyorum boguluyorum vs diye anlattı. Sanırsın cezaevinden bir gününü anlatiyor

Aynı cumleyi kurdum. Sanki esir kampindasin alt tarafı memleketine gittin ailenlesin dedim. Çok bunladim burada zaten kalabalık herkesi bir yerlere götürüyorum boguluyorum vs diye anlattı. Sanırsın cezaevinden bir gününü anlatiyor
Yazık etme bacım gençliğine.
Bir erkeği eğitirim sanma, düzelir sanma. Hepsi yalan dolan. Kendini eğitmiş insanlara harca ömrünü. Hatta gene harcama. Yaşa. Hakkındır.

Yazık etme bacım gençliğine.
Bir erkeği eğitirim sanma, düzelir sanma. Hepsi yalan dolan. Kendini eğitmiş insanlara harca ömrünü. Hatta gene harcama. Yaşa. Hakkındır.
Haklısınız sağ olun. Yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bazen insanın ikinci bir görüşlere ihtiyacı oluyor ve bana çok iyi geldi. Güzellikler biz kadinlarla olsun

Selam kızlar. Erkek arkadaşımla iyiyiz hoşuz ilişkimiz adına bir sorun yok, ama ona sonradan eklenen bazı huyları çıkmaya başladı ve gerçekten anlam veremiyorum. Dönemsel bir şey gibidir umarım. Bugün daha taze yeni tartismisken konuyu sizlere de açmak istedim. Bir şeye canı sıkkın olduğunda bir ergene dönüşüyor. Bildiğimiz ergen. İsyankarlasiyor, ailesine kızıyor onları kiramadigi için içine atıyor daha da bunaliyor ve fevrileşiyor. Zora gelemiyor. Zora gelememekten kastım çok basit seyler. Mesela günlerdir kötü hissediyor ofluyor pofluyor sövüyor. Sebep de ne biliyor musunuz. Ailesiyle memlekete gitti hiç istemiyordu zaten memleketi uzak. İstemediği halde çok ısrar ettiler o da ne kadar gitmek istemediğini söylese de iznini buna kullanmak istemediğini söylese de ısrarlara direnemedi gitti. 9 günlüğüne. Tamam ilk başta şuna hak veriyorum bir şey zorla yaptığında ve istemediğin bir şeyse eğer hoşuna gitmez kızarsın modun düşer. Ama o gün yaşarsın bunları sonra durumu kabullenip dönüşü beklersin. Ama dönmesine 3 gün kaldı. Hala tripten çıkamıyor. Günlerdir dünyayı dar etti resmen. Her sıkıntılı mevzuyu biraz uzatır normalde de böyle. Ama son dönemde çok abartmaya basladi dozu. Bugün bu sebepten tartıştık,bırak artık şu abartma huyunu dedim. Boğuluyorum burada falan diyor. Geçenlerde de arabası bozuldu ona bi takılı kaldı iki gün. Ben mi fazla gevşeğim sorunları minimum düzeyde yaşıyorum yoksa erkek arkadaşım mi abartıyor hangisi normal artık cozememeye başladım. Teşekkürler şimdiden. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
büyümemiş daha erkekler geç olgunlaşır kaprisli bide

31 yaşında bir insanın ailesi zorladı diye kendi istemediği bir şeyi yapması inanılmaz tuhaf bir şey bence. 20 yaşındayken bile istemediğim bir yere gitmezdim. Ailesinin ona saygı duymaması da ayrı bir tuhaflık. Ve ilişkiniz daha ileri boyutlara taşınınca bunların hepsi size yansıyacak şeyler.

Back
X