- Konu Sahibi canancan0606
-
hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...
Yanlış düşünüyorsun
Herkes vakti geldiğinde yuvasını kurmalı
Herkesin kapısı ayrı olmalı
Evlenmen anneni terk etmen demek değil
Sen hep onun evladı olacaksın, bir elin hep onun üzerinde olacak
Annen zaten sizle yaşamak istemezmiş.
Ne diye böyle söyledin ki?
cunku annem ablamlardayken bile varla yok arasi. enistemi rahatsiz etmemeye calisiyor. yani cift olarak onlarin arasina girmis olmaktan kaciniyor . anneme gore de evli herkesin kapisi farkli olmali.
Yanlış düşünüyorsun
Herkes vakti geldiğinde yuvasını kurmalı
Herkesin kapısı ayrı olmalı
Evlenmen anneni terk etmen demek değil
Sen hep onun evladı olacaksın, bir elin hep onun üzerinde olacak
Eee ben de aynısını dedim.
Kapınız ayrı olsun istermiş anne de zaten.
Sen neyi kasıyorsun?
hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...
cunku annem ablamlardayken bile varla yok arasi. enistemi rahatsiz etmemeye calisiyor. yani cift olarak onlarin arasina girmis olmaktan kaciniyor . anneme gore de evli herkesin kapisi farkli olmali.
bende boyle dusunebilsem keske . bilmiyorum babam yok ablam yok ben yokum cok yalniz kalacakmis gibime geliyor.
Annenle yakın otursanız ama evleriniz farklı olsa sevgiliniz kabul etmez mi peki. ben de anneme çok düşkünüm,3 yıllık evliyim ve aynı binadayız. En ufak bir sorun yaşamadık çok şükür.[/QUOTE
evet sizin oneriniz de olabilir tesekkur ederim.
O da kendine göre bir düzen kuracak
Bunun en tatlı örneği benim teyzemdir
Eşi vefat etti, iki çocuğunu evlendirdi
Kendine öyle güzel bir düzen kurdu ki
Sırayla çocuklarına gider, kısa kısa turlara gider, yazlığına gider hep bir faaliyet
Hayat 55 yaşımdan sonra başladı der bazen
Annende bunun gibi kendine uyan bir düzen kuracak
Yanlis dusunuyorsunuz. Bunun yerine annenize yakin bir yerde oturmayi teklif edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?