- Konu Sahibi canancan0606
-
erkek arkadasimin soyledigini siz de olgun mu buluyorsunuz . olmasi gereken bu mu yani herkesin kendi evi olmasi. kimbilir annem de teyzeniz kadar mutlu olur belki.
hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...
sagol canim tesekkur ederim .canım benım sen de ona hak vermek zorundasın aynı durumda sen olsan yanı annesıyle yasamayı dusun rahatsız olursun biryerde cunku genc ınsanlarız evin ıcınde rahat hareket etmek şakalaşmak vs... bunları erkek arkadsın dusunur bılemıyorum ki annenin tek yasaması cok daha iyi herkes için bence kendını suclu hıssetme hem annen anlayıslıymısta...hakkında hayırlısı olsun tatlım
hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...
birde tam tersini düşün
eşinin babası olmasa ve ben annemden ayrılamam dese
annesi ile beraber yaşamayı kabul eder misin?
yasim cok da buyuk olmadigindan midir saf miyim neyim bana uygun gibi gelirdi hep.ama deneyimli insanlar olmaz diyor .Canım evet anneni yalnız bırakmak istemiyorsun belki ama dedigin sekilde olması da uygun olmaz maalesef.ama sunu yapabilirsiniz aynı binadan bit ev de anneniz kiralasin Yada ayni sokaktan o zaman rahatça görürsünüz
Erkek arkadaşın doğru söylüyor aynı ev içinde yaşanmaz,siz Kayınvalidenizle aynı evin içinde yaşamak istermiydiniz kendisi tek olmuş olsaydı?hanimlar iyi gunler. benim babam vefat etti. annemle yasiyorum. ablam var o evli.biz erkek arkadasimla evlenmeye karar verdik . ben annemden ayri yasamayacagimi soyledim. o da yanimzda birisi oldugunda rahat bir aile yasantimiz olmayacagini soyledi. kendi annen tek olsa ne olurdu dedigimde yine aynisini soylerdim biz bir ciftiz tek olmaliyiz dedi. evlenmr teklifini kabul ettim etmesine ama bu sorunu nasil asacagimi bilemedim. sunu da belirtiyim eger ben evlenirsem annem asla bizimle yasamak istemez. yuvanizi kurun siz der. o kadar da fedakar bi kadin. kendimi kotu vicdansiz gibi hissediyorum. evlenemecegim sanirim...
Merhaba,
Eğer annenle aynı evde oturmak istersen evlenince, ona iyilik değil, kötülük yapmış olursun. Özellikle yeni evliyken taşlar oturana kadar ufak tefek atışmalar olur bazen. Kadıncağız aranızda ki ilişkiyi derinlemesine bilemeyeceği için durup dururken üzülmüş olur. Ayrı kapı şart..
Neden aynı sokakta, aynı apartmanda farklı bir daireye geçmeyi düşünmüyorsunuz? Hem kapısı ayrı, hem yakın?
Daha iyi olmaz mı sizce?
Annene yakın ev tutarsın bi akşam annende yersiniz bi akşam evinizde
Hem gözünün önünde olur hem yalnız kalmamış
Erkek arkadaşın doğru söylüyor aynı ev içinde yaşanmaz,siz Kayınvalidenizle aynı evin içinde yaşamak istermiydiniz kendisi tek olmuş olsaydı?[/Q
isterdim ama rahat edemezdim sanirim .
annenize yakın bir yerde oturma imkanınız yokmu?
eğer varsa yakın yerden ev bakarsınız,hem ileride çocuk sahini olduğunuzda (çalışıyorsanız)anneniz bakar çocuğunuza..oda yalnızlık çekmemiş ve oyalanmış olur.sizde çocuk vasıtasıyla dahada çok görmüş olursunuz annenizi...
Bencede yanlış düşünüyorsun canım onu tek bırakacakmışsın gibi düşünme hem şimdi evlenmezsen ya ne yapacaksın hep bekarmı kalacaksın? Bence en iyi çözüm annene yakın bir ev bulmak o zaman hiç sıkıntı çekmezsin istediğinde annenide görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?