- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
Benim aşmam gereken bir sorun var kızlar erkek arkadaşımin arkadaşlarını sevmiyorum. Aslında birkaçının hakkımda birşeyler dediğini duydum ve çok kırıldım. Benim karakterime laf etmişlerdi. Ve daha yeni tanışmıştık o zamanlar. Beni yargılamaları ve etiketlemeleri beni çok etkiledi. Bu olaydan sonra hepsine tavır aldım. Yani hakkımda konuşanda konuşmayana da hatta eşlerine kadar sevmiyorum. En basiti geçen bir kız arkadaşı benim boyumu fln sormuş beni çok begeniyormuş (ki beni hiç görmedi bende onu hayatım boyunca hiç görmedim) mesela bu tavır bana sempatik gelmiyor aksine gıcık oluyorum,sanane boyumdan. Başka örnek geçenlerde x abi sana selam söyledi dedi bende çok lazımdı dedim.
Nasıl aşabilirim? Aramızda problem oluyor çünkü herkese surat asmaya başladım. Ona söyledim arkadaşlarınla ilgili konuşmak istemiyorum ve kendin görüş ben görüşmek istemiyorum diye ama yok hala diyorki Xlere gidelim mi. Yaptığım kötü bişey ama içimden onları sevmek inanın gelmiyor.
Biraz uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım.
Nasıl aşabilirim? Aramızda problem oluyor çünkü herkese surat asmaya başladım. Ona söyledim arkadaşlarınla ilgili konuşmak istemiyorum ve kendin görüş ben görüşmek istemiyorum diye ama yok hala diyorki Xlere gidelim mi. Yaptığım kötü bişey ama içimden onları sevmek inanın gelmiyor.
Biraz uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım.