- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Acaba görüştüğünde arkadaşlarına soğuk mu davrandın da böyle konuşuldu kimse arkadaşının sevgilisine yanında konuşmaz durup dururken ya siz soğuk davrandınız bir şey konuşulurken ters cevaplar verdiniz öyle bi izlenim bırakmışsınız ikinci seçenek erkek arkadaşınız sizin hakkında konuşuyor ki peri göndermez diyebiliyor yoksa sizi tanımayan biri böylesine konuşmaz sevglınız konuşmuşturSelam yollayan kişi arkamdan atan kişiydi. Ama sevgilime göre çok iyi niyetli biri falan. Bana selam yollamasina bile katlanıyorum. Geçen gün sevgilim biryere gidecekti peri sana güvenmez bence oraya gidemezsin demiş. Ya sen beni ne kadar tanıyorsun da bence güvenmez falan diyorsun. Cidden bir kaşık suda boğasim geliyor.
Bunları sevgilinizden duyuyorsunuz ama niye size söylüyor?Selam yollayan kişi arkamdan atan kişiydi. Ama sevgilime göre çok iyi niyetli biri falan. Bana selam yollamasina bile katlanıyorum. Geçen gün sevgilim biryere gidecekti peri sana güvenmez bence oraya gidemezsin demiş. Ya sen beni ne kadar tanıyorsun da bence güvenmez falan diyorsun. Cidden bir kaşık suda boğasim geliyor.
Bence eşiniz size anlatarak yanlış yapmış.Eşim öyle bir şeyi bana hayatta söylemezdi ki bende öyle söylemezdim niye cephe aldırayım arkadaşlarıma karşı.Eşim erkek arkadaş mevzusuna çok sıcak bakan biri değil.Düğünlerde karsılaşırız erkek arkadaşlarımla eşim merhaba deyip fazla konuşmaz hatta arkadasıma kesin saydırmışındır içinden eşime dedim o da beni iyi tanıyosun demiş.Eşime bunu dicek halim yok.Bu arada o arkadaşımla çok yakındık ailelerimizde görüşürBende bilmiyorum ki tam tersine ben sevgilimi kısıtlayan biri değilim,olmadım her istediği yere gider bende giderim o da bana karışmaz. İşte sinirlendigim nokta zaten bu beni tanımıyorlar ama çok afedersiniz her bka yorum yapıyorlar.
Benim aşmam gereken bir sorun var kızlar erkek arkadaşımin arkadaşlarını sevmiyorum. Aslında birkaçının hakkımda birşeyler dediğini duydum ve çok kırıldım. Benim karakterime laf etmişlerdi. Ve daha yeni tanışmıştık o zamanlar. Beni yargılamaları ve etiketlemeleri beni çok etkiledi. Bu olaydan sonra hepsine tavır aldım. Yani hakkımda konuşanda konuşmayana da hatta eşlerine kadar sevmiyorum. En basiti geçen bir kız arkadaşı benim boyumu fln sormuş beni çok begeniyormuş (ki beni hiç görmedi bende onu hayatım boyunca hiç görmedim) mesela bu tavır bana sempatik gelmiyor aksine gıcık oluyorum,sanane boyumdan. Başka örnek geçenlerde x abi sana selam söyledi dedi bende çok lazımdı dedim.
Nasıl aşabilirim? Aramızda problem oluyor çünkü herkese surat asmaya başladım. Ona söyledim arkadaşlarınla ilgili konuşmak istemiyorum ve kendin görüş ben görüşmek istemiyorum diye ama yok hala diyorki Xlere gidelim mi. Yaptığım kötü bişey ama içimden onları sevmek inanın gelmiyor.
Biraz uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım.
Nedir bu sosyal hayattan çektiğimiz anlamadım. Birde ayrıl-cilar var onlara Allah akıl fikir versin çünkü millete dağıtmaya bayılıyorlarAçıkçası bende de benzeri bir durum var. Arkadaşları hep şaka adı altında erkek arkadaşımı eziyor dalga geçiyor. Erkek arkadaşım da şakalaşarak karşılık verse tersliyorlarama kendileri ona her türlü lafı söyleyip dalga geçiyorlar. Kendisi bana bu konudan şikayetçi olduğunu söyledi ama arkadaşlarına bir şey diyemiyor. Aynı ortamda olunca ben bakışlarımla belli ediyorum bu şakalardan hoşlanmadığımızı. Bu aslında arkadaşlarıyla kendi arasında olan bir durum benim karışmamam lazım ama bari ben varken yapamasınlar diye düşünüyorum artık. Bir de iki arkadaşı tatilde “sen buradasın MrsDelfino taa Antalya’da” deyip başka kızlarla niye görüşmüyorsun diyorlarmış. Benim akıllı da açık açık anlattı bana bunu. Bir diğeri tüm sevgililerini aldatır öteki birlikte yaşadığı mişanlısını aldatır. Ben aldatan insandan tiksiniyorum. Sevgilisini gözümün önünde aldatan insanla samimi olmam asla. Sevgilime göre bu onu ilgilendirmezmiş. Birlikte yaşadığı nişanlısını, evleneceği, donlarını yıkayan kadını aldatan adam sana neler yapmaz. Bir araya geldiğimde insanca sohbet ediyorum, bir saygısızlık yapmıyorum ama bana kalsa hiç biriyle görüşmem onun da görüşmesini istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?