- 21 Temmuz 2023
- 48
- 16
- 3
- 28
- Konu Sahibi neolurbilemiyorum
-
Alman usulü olsa neyse de size odetmesi iyi değil. Benim eşimin de babası yoktu. Ve gerçek manada fakirlerdi. Hiç bir gelir yok. Anne çalışmıyor vs. Ama hiç odetmezdi bana. Ben de alışık değilim ödemesinden de hoslanmazdim ama oderdi. O askerde iken çaktırmadan kiralarini falan odemistim ben de.Yani şöyle genelde ben ödüyor gibiyim mesela 10 kez çıkıyorsak 6/4-7/3 gibi oluyor yani hiç ödemiyor hep bekliyor diyemem asla. Hediye de doğum günü gibi özel günlerde oluyor. Özel günler dışında senede 1-2 sanırım
Peki gitmeyelim demiyor mu yani rahatsız olunur genelde gitmek istemez diye düşünüyorum zorluyor musunuzYani şöyle genelde ben ödüyor gibiyim mesela 10 kez çıkıyorsak 6/4-7/3 gibi oluyor yani hiç ödemiyor hep bekliyor diyemem asla. Hediye de doğum günü gibi özel günlerde oluyor. Özel günler dışında senede 1-2 sanırım
Sizin için bir erkeğin Ev geçindirecek maaşı nedir merakımdan soruyorumçevirsin demedim. çevirebilcek gucte olmalı dedim. şuan tek başıma iki ev geçindirecek maaşım var cok şükür ama tek başına ev geçindiremeyecek adamla evlenmem. tabiki herşey ortak. sadece matematiksel olarak evi çevirecek maaşı olmalı. hele ki kadın ondan zenginse.
Asla hiçbir şeye zorlamıyorum. Yukarıda da yazdığım gibi aksine gitmek istediğim yerleri/yapmak istediğim şeyleri söylemeye çekiniyorum bile. Zaten mühendislik okuyoruz, son senemiz ve staj da yaptığımız için çok vaktimiz bile olmuyor ki. 10 kereden kastım ortalama söylemek içindi.Peki gitmeyelim demiyor mu yani rahatsız olunur genelde gitmek istemez diye düşünüyorum zorluyor musunuz
ben nasıl bilebilirim ki hayat statunuze bağlı değişir. hayattan beklentiniz ne? kimsiniz? bunları bilemeden cevaplanamaz ki bu soru? cocugunuz var mı, nerde okuyor, nerde yaşıyorsunuz? bunların bilgisi lazım tabiki de.Sizin için bir erkeğin Ev geçindirecek maaşı nedir merakımdan soruyorum
Ben sizin için dedim yani maaşınız 2 ev geçindiriyordular ya. Sizin kriteri merak ettim erkek ne kadar kazanmalıben nasıl bilebilirim ki hayat statunuze bağlı değişir. hayattan beklentiniz ne? kimsiniz? bunları bilemeden cevaplanamaz ki bu soru? cocugunuz var mı, nerde okuyor, nerde yaşıyorsunuz? bunların bilgisi lazım tabiki de.
yeri gelir profesör cerrah maaşı ev geçindirmez yeri gelir apartman görevlisi maaşı yeter. sizin hayat statunuze bağlı takdir edersiniz ki.
hanımefendi şaka mısınız? size maaşımı mı söyleyeceğim. kendi standartlarım için 2 katı bol para kazanıyorum. ham hayati giderlerimi rahat karşılıyorum hem gezmeye, giyime, içmeye, yemeye param bol kalıyor. avrupada yaşıyorum, cok rahat seyahat ediyorum. yaşadığım ülkenin 3.5 katı asgari gelirim var. lüksümden kısıp bir evin daha hayati giderlerini çok rahat karşılarım. ondan bahsettim. istediğniz cevabı aldınız mı bilmem ama durum bu.Ben sizin için dedim yani maaşınız 2 ev geçindiriyordular ya. Sizin kriteri merak ettim erkek ne kadar kazanmalı
Avrupa’da yaşıyorum kilit cümlenizi aldım iyi gecelerhanımefendi şaka mısınız? size maaşımı mı söyleyeceğim. kendi standartlarım için 2 katı bol para kazanıyorum. ham hayati giderlerimi rahat karşılıyorum hem gezmeye, giyime, içmeye, yemeye param bol kalıyor. avrupada yaşıyorum, cok rahat seyahat ediyorum. yaşadığım ülkenin 3.5 katı asgari gelirim var. lüksümden kısıp bir evin daha hayati giderlerini çok rahat karşılarım. ondan bahsettim. istediğniz cevabı aldınız mı bilmem ama durum bu.
neye bu kadar takıldınız anlayamadım açıkcası. konu benim maaşım değil zaten. erkeğin ev geçindirme gücü kazandıktan sonra evlenmesinden yana bi insanım, ne var bunda. sağlıklı olanın da bu olduğunu düşünüyorum. insanın kendi şartlarına göre de kendi maaşı değişir o beni ilgilendirmez.
avrupayla ne alakası var konunun anlamamakla beraber evet 3 sene oldu, size de tavsiye ederim sinirinize iyi gelir, bana çok iyi geldi şahsen :)Avrupa’da yaşıyorum kilit cümlenizi aldım iyi geceler
Ben sizi anladım. Evleneceğim diye standardını düşürmeye razı olan kadın ya evlilikten yana umutsuzdur, adamı son şansı olarak görüyordur ya da körkütük aşıktır.hanımefendi şaka mısınız? size maaşımı mı söyleyeceğim. kendi standartlarım için 2 katı bol para kazanıyorum. ham hayati giderlerimi rahat karşılıyorum hem gezmeye, giyime, içmeye, yemeye param bol kalıyor. avrupada yaşıyorum, cok rahat seyahat ediyorum. yaşadığım ülkenin 3.5 katı asgari gelirim var. lüksümden kısıp bir evin daha hayati giderlerini çok rahat karşılarım. ondan bahsettim. istediğniz cevabı aldınız mı bilmem ama durum bu.
neye bu kadar takıldınız anlayamadım açıkcası. konu benim maaşım değil zaten. erkeğin ev geçindirme gücü kazandıktan sonra evlenmesinden yana bi insanım, ne var bunda. sağlıklı olanın da bu olduğunu düşünüyorum. insanın kendi şartlarına göre de kendi maaşı değişir o beni ilgilendirmez.
kesinlikle. teşekkür ederim. <3Ben sizi anladım. Evleneceğim diye standardını düşürmeye razı olan kadın ya evlilikten yana umutsuzdur, adamı son şansı olarak görüyordur ya da körkütük aşıktır.
Ya bunu çok duyuyorum, ölen kocamın yerine koydum ben oğlumuVefat etmiş baba ve oglunu evin babasi yerine koyan anne...
Paradan daha tehlikeli bir durum var. Boyle sacma aile ilişkileri olan birinden ben olsam kacardim. Benim kp hayatta ama eşiyle ilgisiz olmuş hep, sevgiliyken annesinin eşime düşkünlüğünü gormedim yani sizin kv gibi tripleri hic yoktu hiç ama baska konuda da bahsetmiştim biz yeni evliyken eşimin değiştiğini düsünüp sen bu evin babasiydin nollduuu sana diye yerlerde aglamişti kv kendisi.
Koca kadinsin evli oğlun nereden senin evinin babasi olacak boyle bir dusunme şeklini ilk defa gormustum aklim durmuştu.
Eşim annesinin bu hallerine yüz verseydi 1 seneyi görmeden boşardim onu. Çok dikkat edin.
Ya bunu çok duyuyorum, ölen kocamın yerine koydum ben oğlumu
Babası yerine koydum vs
bu lafları söylerken ne kadar bööö olduğunun farkında değiller mi
Yoksa sinsilik için bilerek mi bu laflar seçiliyor
2-3 gün art arda olduğunda sıkıntı çıkarmasında anneye hak verdim kusura bakmayın. Oğlunun kız arkadaşı olduğunu da bilmeyebilir. Hoş bilse de evli değilsiniz sonuçta, başka eve gitmeyecek. Dışarda iti kopuğu mevcut. Kadıncağız gece yarılarına kadar yol mu gözlesin?Evet özellikle 2-3 gün art arda olunca sıkıntı çıkarıyor, akşam beraber yemek yemek istiyor vs
Benden haberi var, geç saat dediğim de dışarı çıkmazsak yani okuldan olursak akşam 7’lerden bahsediyorum. Aramaya başlıyor hemen. Dışarı çıktığımızda da 10-11’den bahsetmiştim. Öyle uçuk kaçık 12-1-3-5 gibi saatler değil2-3 gün art arda olduğunda sıkıntı çıkarmasında anneye hak verdim kusura bakmayın. Oğlunun kız arkadaşı olduğunu da bilmeyebilir. Hoş bilse de evli değilsiniz sonuçta, başka eve gitmeyecek. Dışarda iti kopuğu mevcut. Kadıncağız gece yarılarına kadar yol mu gözlesin?
Erkek arkadaşınızın kendi harçlığını çıkarmasını da takdir ettim. Deyim yerindeyse taşı sıkıp suyunu çıkartanlardan.
Bazı heveslerinizden feragat yaptığınızın da farkındayım. Karşındaki insanla açık açık konuşup kafandaki soru işaretlerini netliğe kavuşturmalısın. Kendi kendine kur kaldır yaparak daha da mutsuz olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?