- Konu Sahibi osnurdrita
-
erkek arkadaşmla 6 ay oldu çıkmaya başlayalı ama daha geçen gün ögrendm ki eski sevgilileriyle 4 tanesiyle birliktelik yaşamış bana söylerken çok pişmandı geçmişinden yargılayamıyorm çünkü o zaman ben yoktum hayatından benden önce biraz sallantılı bir dönemden sonra onun yanında olup elini bırakmamaya karar verdim ama insan düşünmeden duramıyor o kadar zor ki en mutlu anlarınızda bile aklınıza geliyor biliyorum yanında durma kararı aldıktan sonra bu çok anlamsız ama kayboluyor işte insan bazen napcagımı bilmiyorum :/
erkek arkadaşmla 6 ay oldu çıkmaya başlayalı ama daha geçen gün ögrendm ki eski sevgilileriyle 4 tanesiyle birliktelik yaşamış bana söylerken çok pişmandı geçmişinden yargılayamıyorm çünkü o zaman ben yoktum hayatından benden önce biraz sallantılı bir dönemden sonra onun yanında olup elini bırakmamaya karar verdim ama insan düşünmeden duramıyor o kadar zor ki en mutlu anlarınızda bile aklınıza geliyor biliyorum yanında durma kararı aldıktan sonra bu çok anlamsız ama kayboluyor işte insan bazen napcagımı bilmiyorum :/
sen bu kişi ile bir gelecek görüyor musun , hadi sevgili olarak katlandın diyelim, koca olarak baba olarak onu uygun buluyor musun. ailen böyle bir damadı kabul eder mi. bu sorulara cevap vermen lazım kendi içinde. sonra evliliğinizde sorun yapar mı. evlenmeyi düşünmüyorsan boşuna vaktini harcama bence yanlız kalmak da iyidir kafan rahat eder
Ben bakir sevgilim olsun İsterim Şahsen Ben kendımı ona saklıyorsam onunda bu saygıyı ve ozenı gostermesı gerek..Tabiiki bu sadece dusuncede kalıyo..Pratikte bakir erkek fikri imkansız..
Eskıye aldırmamak fıkren banada uysada,Daha sonra derın dusununce illaki kalbime batıyor sanıkı..Sakin ol ve gecmısı unut tavsiyem..Cunku ırdeledıkce aklın takılı kalacak ve ona hatırlatıp duracaksın..Boşver gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?