erkek arkadaşım ve facebook :(

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
kızlar selam,
erkek arkadaşımla birçok kere facebook sitesi yüzünden tartışmalar yaşadık. o çok kıskanç. bende onun gibi kıskanç davranınca bana abartıyorsun diyor.

ben gecenin 2. sinde kim olursa olsun bir kız ile msjlaşmasını istemediğimi defalarca söyledim.

erkek arkadaşım askerde. geçen gece face girmiş saat 2buçukta. bi tane liseden kız arkadaşına da "naber kız" yazmış o da ii senden naber demiş.

benim ki de "ii nolsun uykum kaçtı face girdim" yazmış kızda cevap vermemiş. şimdi ben ona neden böyle yazdın filan diye tartışma çıkarmak istemiyorum.

ama gece gece bi kızla konuşmasını istemediğimi milyon defa söyledim. hatta ufak da olsa ayrılma durumumuz olmuştu bu sebepten.

şimdi ona söylersem sen benim mesajlarımı mı okuyorsun bana güvenmiyor musun diye sıralayacak. siz olsanız ne yaparsınız?

ona bu durumdan hoşlanmadığımı daha nasıl ifade edebilirim.

Son düzenleme:
Gece saat 2:30da face'e nasıl girmiş?

Sadece geceleri değil,kızlarla yazışmak da neyin nesi.. Bana göre yani..

kızlar selam,
erkek arkadaşımla birçok kere facebook sitesi yüzünden tartışmalar yaşadık. o çok kıskanç. bende onun gibi kıskanç davranınca bana abartıyorsun diyor.

ben gecenin 2. sinde kim olursa olsun bir kız ile msjlaşmasını istemediğimi defalarca söyledim.

erkek arkadaşım askerde. geçen gece face girmiş saat 2buçukta. bi tane liseden kız arkadaşına da "naber kız" yazmış o da ii senden naber demiş.

benim ki de "ii nolsun uykum kaçtı face girdim" yazmış kızda cevap vermemiş. şimdi ben ona neden böyle yazdın filan diye tartışma çıkarmak istemiyorum.

ama gece gece bi kızla konuşmasını istemediğimi milyon defa söyledim. hatta ufak da olsa ayrılma durumumuz olmuştu bu sebepten.

şimdi ona söylersem sen benim mesajlarımı mı okuyorsun bana güvenmiyor musun diye sıralayacak. siz olsanız ne yaparsınız?

ona bu durumdan hoşlanmadığımı daha nasıl ifade edebilirim.
ben olsam söylerım ne ya gece 2 de msaj yazacak öyle bı luksumu var bde baska bı kıza
askerde yok guvenmıorum sancak kaygısıyla için içini yer ve eger cddıysenızde bunu yapması yanlıs
bnce içinde kalacagına sor ben olsam öyle yapan brının yuzune bıle bakmamda sen blırsın

Kızın kim olduğuna bağlı.Mesela benim erkek arkadaşımında vardı liseden çok yakın olduğu ona yazmış olsaydı kızmazdım.Belki gerçekten çok bunaldı kafa dağıtmak için girdi.Siz rahatsız olduğunuzu belli ettiğiniz halde yapmış olması yanlış ama ona sorsan ne var ki bunda abartıyorsun,bunaltıyorsuna kadar gider muhabbet.Eğer ondan gizli girdiyseniz bence okuduğunuzu belli etmeyin derim sonuçta pekte bişey konuşmamışlar ve huzurunuz kaçıcak.

benim nişamlımda askerde ve gecenin bir yarısı uykusu kaçarsa beni aramalı bir başkasına yazmamalı kardeşim dediğimiz insanlar var tabi onlar dışında..ben olsam sorardım

Kıyamet kopsa sessiz kalmam böyle birşeye :) istedigi kadar kızıp kavga edebilir böyle bişey yüzünden kendimi kemircegime o kızıp sinirlenebilir bir mahsuru yok :)

kesinlikle aynı fikirdeyim eğer canı sıkıldıysa beni aramalı başka bir kızı arama alternatifi ya da lüksü olamaz.

az önce konuştuk. söyledim dayanamadım. ve ilişkimizde ciddi bir güven sorunu olduğunu fark ettim. o bunun hata olmadığını savundu. ancak aynısını ben yapamazmışım. o zaman yanlış olurmuş. açtım ağzımı yumdum gözümü. en son kapatırken düşün ve karar ver dedim. benimle olacaksan gecenin köründe ya da günün herhangi bir saatinde bir kızla sohbet muhabbet edemezsin. kesin ve net kural dedim! seni seviyorum kötü bir niyetim olmadığını biliyosun diye msj atmış. evet kızı tanıyorum ancak buna müsade edemem!

ikimizin de düşünmeye ihtiyacı var dedim :(:26::26::26: öff daraldım valla ya. o mu kalın hafalı ben mi anlatamıyorum anlamadım. ona göre bu hata değil ben yapınca nasıl hata olabiliyorasa.

çok yoruldum:26:

Back
X