- 24 Ocak 2017
- 22
- 19
- 88
- 25
- Konu Sahibi sarmankedy
-
Konunun kıskançlıktan daha başka bir rahatsız ediciliği var. Gevşek gevşek kızın fotosunu istemiş mesela bu ne rahatlık?Sevgiliniz ile aynı ortamda konuşurken arkadaşınızın fotoğrafını görmek istemesi normal kabul edilebilir. Yani resmi varsa göstersene demesi normal. Ben de eşimin kız veya erkek arkadaşlarından bahsederken resimlerini göstermesini istemişimdir.
Ama bir arada değilken,özellikle, resmini atsana demişliğim yoktur. Hiç böyle bir talebim olmadığı gibi böyle bir taleple karşılaşmadım da.
Ben bu sitenin en kıskanç olmayan kadını olabilirim. Biz eşimle universitede okurken sınıfımızda güzel ötesi bi kız vardı. Esim de hep söyler hayatimda gördüğüm en güzel kızlardan biriydi diye. Ki ben ortalama bir tipim. Asla bu kızla kıyas dahi edilemem. Eşimin çok güzel kadın arkadaşları da var. Buna da eyvallah.
Ama uzaktayken bilhassa fotoğraf istemesi, bu kadar merak etmesi ciddi anlamda can sıkıcı. Ayrıca bana hiç iyi niyetli gelmedi.
Ben annenize katılıyorum. Ciddi bir falso bu konu. Bence bu konu üzerinde durun biraz. Neden istediğini farklı yollarla sorup sıkıştırın. Can sıkıcı sonla karsilasaksiniz büyük ihtimalle.
Normalde hatayı hep kendimde arayan ve "yok ya yine kafada fazlaca kurdum erkek arkadaşıma haksızlık ettim." diyen biriyim ama bu sefer ben de gerçekten rahatsız oldum . Biraz da ne hissediyorsam ve neyi merak ediyorsam dan diye söyleyen biriyim . Nasıl farklı yollarla sorabilirim ? Tavsiyeniz var mıSevgiliniz ile aynı ortamda konuşurken arkadaşınızın fotoğrafını görmek istemesi normal kabul edilebilir. Yani resmi varsa göstersene demesi normal. Ben de eşimin kız veya erkek arkadaşlarından bahsederken resimlerini göstermesini istemişimdir.
Ama bir arada değilken,özellikle, resmini atsana demişliğim yoktur. Hiç böyle bir talebim olmadığı gibi böyle bir taleple karşılaşmadım da.
Ben bu sitenin en kıskanç olmayan kadını olabilirim. Biz eşimle universitede okurken sınıfımızda güzel ötesi bi kız vardı. Esim de hep söyler hayatimda gördüğüm en güzel kızlardan biriydi diye. Ki ben ortalama bir tipim. Asla bu kızla kıyas dahi edilemem. Eşimin çok güzel kadın arkadaşları da var. Buna da eyvallah.
Ama uzaktayken bilhassa fotoğraf istemesi, bu kadar merak etmesi ciddi anlamda can sıkıcı. Ayrıca bana hiç iyi niyetli gelmedi.
Ben annenize katılıyorum. Ciddi bir falso bu konu. Bence bu konu üzerinde durun biraz. Neden istediğini farklı yollarla sorup sıkıştırın. Can sıkıcı sonla karşılaşacaksınız.
Birgün gününü anlattığında arkadaşlarının fotosunu iste o zaman tepkisinden gerçekten haksızlık mı ettiğini yoksa haklı mı olduğunu anlarsın? Ama bu olayın üzerinden geçsin biraz.Normalde hatayı hep kendimde arayan ve "yok ya yine kafada fazlaca kurdum erkek arkadaşıma haksızlık ettim." diyen biriyim ama bu sefer ben de gerçekten rahatsız oldum . Biraz da ne hissediyorsam ve neyi merak ediyorsam dan diye söyleyen biriyim . Nasıl farklı yollarla sorabilirim ? Tavsiyeniz var mı
Konunun kıskançlıktan daha başka bir rahatsız ediciliği var. Gevşek gevşek kızın fotosunu istemiş mesela bu ne rahatlık?
Biraz da kıza kalan mirasin erkek arkadaşınızı tetiklediğini düşünüyorum. Muhtemelen herhangi bir kız olsaydı erkek arkadaşınız kızın fotoğrafını istemezdi diye düşünüyorum.Normalde hatayı hep kendimde arayan ve "yok ya yine kafada fazlaca kurdum erkek arkadaşıma haksızlık ettim." diyen biriyim ama bu sefer ben de gerçekten rahatsız oldum . Biraz da ne hissediyorsam ve neyi merak ediyorsam dan diye söyleyen biriyim . Nasıl farklı yollarla sorabilirim ? Tavsiyeniz var mı
Bu olayı unutacağını sanmam ki öyle bir şey yaparsam"bak sen beni suçlamıştın ama sen de merak edip isteyebiliyorsun" diyerek olayı bana döndüreceğini ve beni suçlu hissettireceğini düşünüyorumBirgün gününü anlattığında arkadaşlarının fotosunu iste o zaman tepkisinden gerçekten haksızlık mı ettiğini yoksa haklı mı olduğunu anlarsın? Ama bu olayın üzerinden geçsin biraz.
Bu bile başlı başına ilişkinin toksik olduğunu gösteriyor. Ne demek suçlu hissettirir. Normal ilkişki tarzı değil buBu olayı unutacağını sanmam ki öyle bir şey yaparsam"bak sen beni suçlamıştın ama sen de merak edip isteyebiliyorsun" diyerek olayı bana döndüreceğini ve beni suçlu hissettireceğini düşünüyorum
O zaman sende ''bende senin gibi meraktan istemiştim, niye takıldınki yoksa amacın başka mıydı da kızıyorsun'' dersin.Bu olayı unutacağını sanmam ki öyle bir şey yaparsam"bak sen beni suçlamıştın ama sen de merak edip isteyebiliyorsun" diyerek olayı bana döndüreceğini ve beni suçlu hissettireceğini düşünüyorum
Biraz da kıza kalan mirasin erkek arkadaşınızı tetiklediğini düşünüyorum. Muhtemelen herhangi bir kız olsaydı erkek arkadaşınız kızın fotoğrafını istemezdi diye düşünüyorum.
Nasıl farklı yollarla sorarsınız bilmiyorum ama bu konu kolayca kapanacak bir konu değil .
Ben sizin yerinizde olsam ilişkimi sorgularım.
Annem de aynılarını dedi kızı olduğum için doğal olarak tarafsız yaklaşamadığını düşünüyordum. Sizlerden de benzerlerini duydum, iyi oldu .Teşekkür ederim.Kıza kalan miras erkek arkadasinizi ilgisini cekmis ve tipini merak etmis zengin kız tipi iyimi dusunulebilirmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?