Erkek Arkadaşım ve Fotoğraf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ilişkide kıskanç benim diye her kabahatin üstünü farkında olarak ya da olmayarak örtmüşsünüz.Adam sizi güzel kekliyor.Onun borusu ötüyor,her koşulda sizi suçlu hissettiriyor.Dışarfan tarafsız bir gözle bakın bakalım bu ilişkinin olur tarafı var mı?????
Miras kalan kızın fotosunu istemek hiç normal değil,kesinlikle altında bir şey arayın....

siz nasıl ilişkinizle uzaktan yakından ilişkisi olmayan, konudan habersiz üçüncü bir sahsın fotoğrafını sevgilinize atabiliyorsunuz?

ben de biri bir sey anlatıken bahsettiği kişiyi tanımıyorsam tipini göstersene bi derim cünkü lafamda daha kolay canlandırıyorum ama bunu da hiç benle ilgisi olmayan bi kişi için söylemem. kaldı ki esime de ikimizin ortak tanıdığı değilse anlatırım bu tarz seyleri. hiç görmediği, bilöediği biri hakkında neden bilgi vereyim? ay ne biliyim tuhaf kfkd

Her şeyi geçtim kız arkadaşınız fotoğrafını neden gönderdiniz ki? Benimde pek aklıma yatmadı güvenmeyin belli etmeden gözlemleyin. Bir daha da kimsenin fotoğrafını erkek arkadaşınıza atmayın yaptığınız hiç hoş bişey değil

Sevgılınize sonsuz güvenmeyin bide uzak ılıskı. Uzak ılıskı yasıyorum ama aldatılmadım diyen aptaldır bence. Kendimde dahil bu arada

Sevgilim arkadaşlarından bahsettiğinde ben de bazen bir göstersene merak ettim diyorum. Ya da normal arkadaşım birinden bahsettiğinde de derim.
Mesela bir arkadaşımın arkadaşı çok fazla alışveriş yapıyormuş evin bir odasında sadece ayakkabı varmış vs diye anlatmıştı hemen bi instasini göstersene falan dedim. Bilmiyorum biri bana başkasından bahsedince tipini de merak ediyorum Ama hiç fotosunu at vs demedim. O farklı. Çünkü diğer kız rahatsiz olur bundan. Ben şahsen istemem arkadaşımın benim fotomu sevgilisine atmasını.

Eşe, sevgiliye kız arkadaşlardan bahsedilmez. Eşe, sevgiliye özellikle kız arkadaşlar methedilmez. Şöyle iyi böyle güzel şöyle zengin vs denmez.

Bu benim hayatımda uyguladığım bir kuraldır. Ta gençliğimden beri bunu tecrübe ettim ve hayat felsefesi haline getirdim.

İnsan çiğ süt emmiş bir canlı. Güvenmeyeceksin. Güvensen dahi sen adımını daima sağlam atacaksın. Kimsenin aklına karpuz kabuğu düşürmeyeceksin.

Bu herkese önerimdir. O yapmaz bu yapmaz demeyin. Siz bile yaparsınız. 2 düşünüp 1 hareket edin.

Konu sahibi gibi kız arkadaşlarınızı ballandıra ballandıra anlatmayın. Bunun nesini anlamıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Anlamak çok mu zor? Karşı cinsten iki insan çok kolay birbirinden etkilenir ya da aşık bile olabilir. Siz övdükçe değere biner. Merak uyandırır. Akılda yer eder.

Yok artık. Erkek arkadaşının kıza kalan. Mirastan sonra kızın fotosunu görmek istemiş. Size normal mi geldi bu durum..bir bakayım güzel mi mirası var acaba onu düşünsem mi diye istediği bariz belli . Ne zamandır birliktesiniz

Annen haklı. Senı gormek ıstıyorsa goruntulu arar ya da anlık fotoğraf ıster. Arkadasınla olan fotoğrafını ne munasebet ıstıyor

Sevgililerimize her şeyi anlatıyoruzdur tamam ama bazı özel durumlar arkadaşlar arasında mı kalmalı ne? Fotoğrafı da sosyal medyada paylaşmadıysanız benim arkadaşımla çekindiğim fotoğrafı sevgilisine atmasına rahatsız olurdum. Değişik bir ikilisiniz.

siz de kızın haberi bile yok neden izinsiz foto yolluyorsunuz? bence de pek iyi niyetli değil erkek arkadaş ayrıca.

Kiz arkadasinizin fotosunu gonderen sizde de sikinti var.
Ne hakla yani?

Kızın fotosunu atar misin bı arkadaşım soruyor
Sosyal medyada da paylaşmayı düşündüğüm bir fotoğraftı ve kıza sordum tabiki paylaşabilir miyim sakıncası var mı senin için diye. Kaldı ki beraber çektiğimiz fotoğrafı attım , kızı tek başına atmadım. Yapmasam iyi olurdu evet ama konumuz da zaten bu değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…