Erkek arkadasım ve giydiklerime karışması...

Yok kuzum ya ne kapanması asla öyle birşey olmaz
Söyledim zaten tabi diyor ben kapalı istemiyorum zaten demiştir
Aile derken sadece annesi var zaten bide kardeşleri yani onların da öyle birşey isteyeceklerini sanmıyorum
Belki memnun olurdu kapalı bir geline ama bu açık bunla olmaz demez
Yani anlattığın gibi değiller
Açıklara bakıyorlar demişsin de her erkek bakıyor maalesef çok açık görüşlü de olsa Türkiye de doğup büyüdüyse mini şortlu kıza hepsi bakıyor
Yani muhafazakar adam bakıyor diğerleri bakmıyor diye bir durum yok
Benim yanımda birine dikkatle baktığını hiç görmedim ama böyle paranoyak ona baktın buna baktın diyen biri değilim zaten göz bu takılır o kadar önemli değil

Bu iliskinin gidisati sizin ne kadar 'acik" onun ailesinin ne kadar " muhafazakar" olduguna bagli.

Hayatından çıkarın gitsin diyenleri de anlamıyorum
Sonuçta ortada bir ilişki var
Bu adamın olumlu bir sürü özelliği var
Uzlaşmacı olucağımıza hep yıkıcı yorumlar
Senin durumun farklı ama
Sen inancın gereği kapalısın aç diyemez bir erkek
Banada kapa diyemez başını
Başörtüsü farklı bir mesele

evet hepsi bakıyor açığa ama kapalı ile evlenmek istiyor bazıları. Bende bunu anlamiyorum.
senin sevgilin için yazmadım zaten, genel benim gözlemlediğim birşey.

Bir sürü kötü senaryo üretilmiş hep en kötü konuşulmuş o zaman ben de sana iyi bir örnek (benim açımdan) vereyim.
Eşimin ailesi muhafazakar bir aile. Görüşmeye başladığımızda kıyafetlerime karısıyordu önünü kapat, eteğin açıldı gibi. fakat bana aynı evde yaşamaya başlayınca müdahelede bulunmayacağını da söylüyordu. Onun mantığına göre o sürekli yanındayken istediğim gibi giyinebilirdim.

Muhtemelen o zaman buraya konu açsaydım herkes böyle felaket senaryoları yazacaktı :)

Sonra evlendik ve eşim bana karışmaz oldu. Hoş insanın yaşı geçince de eskisi gibi giyinmek içinden gelmiyor orası ayrı bi mesele. Sadece ailesinin yanındayken biraz daha dikkat ediyorum bitti gitti.

Tabi ki sadece önünü kapat dediği için iyi giden bir ilişki bitirilmez. Seni tam anlamıyla tanıdıktan ve güvenmeye başladıktan sonra aklı başında bir çocuksa bu kadar müdahale etmeyecektir zaten

evet hepsi bakıyor açığa ama kapalı ile evlenmek istiyor bazıları. Bende bunu anlamiyorum.
senin sevgilin için yazmadım zaten, genel benim gözlemlediğim birşey.
Benimki öyle istemiyor
Evet öyle isteyenler de var
Kapalı çok bulabilirler

Zaten bana çok güveniyor onu çok sevdiğimi biliyor
O insanların bakışlarından rahatsız oluyor
Bana güven sorunu yaşadığı için değil

açık görüşlü derken konu sahibi ne demek istemiş anlamadım

Ayyy biliyorum Ted Bundy
Avukat değil hukuk fakültesi terkti
Bunun önemi de yok
Bu kadar bilinen bir olayı kimse bilmiyormuş gibi anlatmanız da komik
Bundy nin belgesellerinin hepsini izlemişimdir
Bilmeyen de olabilir. Teşekkür ederim sizin de direkt bilmiyor ihtimalinizi düşünüyor olmama verdiğiniz tepki komik.

Bilmeyen de olabilir. Teşekkür ederim sizin de direkt bilmiyor ihtimalinizi düşünüyor olmama verdiğiniz tepki komik.
Biliyorsun da yanlış biliyorsun işte
Fakülteye devam etmedi
Yani avukat olamadı seri katil oldu
Konu ne kadar saçma sapan şeylere geldi ya
Kadın cinsyetleri seri katiler
Türkiye de hiç seri katil çıkmadı bu arada
Türkiye de işlenen cinayetlerin farklı nedenleri var
Yani ABD toplumuyla Türkiye toplumu farklı dinamiklere sahip iki toplum
Türkiye deki kadın cinayetlerinin geneli eğitimsiz cahil kesimden çıkıyor
Aksi de var tabi çok nadir
O yüzden bu benzetmeler havada kalıyor

Teşekkür ederim beni aydınlattığın için kgkfkdkd
Ben diplomanın ve maddiyatın önemli olduğunu düşünmüyorum. Zengin insanlar gizliyor da olabilir bilemeyiz.
Pff neyse ne.
Erkek arkadaşın kedi kesmediği sürece potansiyel katil sayılmaz. Çok bariz bir ataerkilliği yok. Ama gereksiz koruma içgüdüleri sinir bozucu. Bu yaşına kadar kendini korumuşsun yine de koruyabilirsin. Hem de her insanın farklı fantezisi olabileceğini ve ne giyersen giy bazı insanların dikkatini çekebileceğini birileri söylemeli. Ayrıca birileri birşeylerine sahip çıkamamaları kıyafetlerimizi etkilememeli. Hayata bir kere geliyoruz. Çoğumuz yaşlanıp çirkinleşicez. Gençlikte bunların hevesi alınması lazım değil mi?

Doğru bende öyle düşünüyorum zaten
Şimdi giymicem ne zaman giyicem
Tabiki
Aşırı karışmıyor sadece miniye bide dekolteye
Skinny tayt falan birşey demiyor zaten
Ona bile dese tepkim sert olurdu

benim eşim de dünyanın 8. harikası :) çok mükemmel özellikleri var 6 yıllık evliyim, bu konu canımı sıkan tek mevzu. bazen o kadar ruhu darlanıyıor ki insanın, tabi en başta hep tamam dedim ben kendimi kıstıkça o daha fazlasını istedi, yani bunun sonu hiç gelmiyor, bugün mini giyme der tamam der giymezsen yarın bilektekine bile kulp takar. ilk defa bu yıl kendimden ödün vermeden davranıyorum küsüyor bozuluyor tatsızlık oluyor ama başka çaresi yok.

Doğru bende öyle düşünüyorum zaten
Şimdi giymicem ne zaman giyicem
Tabiki
Aşırı karışmıyor sadece miniye bide dekolteye
Skinny tayt falan birşey demiyor zaten
Ona bile dese tepkim sert olurdu
Benim de erkek arkadaşım böyle. Benim fikrimi de sorar,kendisi de ev işi yapar,parasal bir mevzuyu bana da danışır vs vs. Yani adam gayet modern. Ama şort,etek,dekolteye karşı bir antipatisi var. Zamanla sıkıldım ve kendimi ben gibi hissetmemeye başladım. (çünkü bana göre kıyafet ve makyaj insanın kendini ifade ediş biçimidir). Bir gün hep kotla mı durcam dedim. O da bana denize gidersen giyinebilirsin dedi. Orada yaşadığım his iki elin beni boğması olarak ifade edebilirim. Sonra onunla sana anlattığım şeyleri konuştum. O da bana hak vermeye başladı şu an mutluyum. Bence sen de bunu gündeme taşımalısın. Bu arada tayt dedin de gideyim de giysi pazarından tayt alayım ev egzersizlerinde iyi geliyo fldldlsl

Canım sevgililik dönemimizde eşim hiç karışmıyordu ne giydiğime fakat evlenince o kadar değişti aşırı derecede karışıyor. Yani demem o ki herkes aynı olcak diye bir durum yok. Belki ilerde değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…