Erkek arkadasım ve giydiklerime karışması...

Başka konularda çok rahat insanları eleştiren, direktif konuşmaları yapan konu sahibinin, sevgilimi seviyorum, ayrılmak istemiyorum değişmesini istiyorsun demesi de bir garip geldi bana.

Hâlbuki bir tarz konuların değişmeyeceğini, ileri boyutlarda aileler devreye girdiğinde erkek arkadaşınızın bu konuda daha baskıcı olabileceği gerçeğini biliyor olmanız lazım.

Sizi böyle tanımış sevmiş adamın, olduğunuz gibi kabul etmesi gerekir, diğer türlüsü size, tercihlerinize saygısızlıktır.

Di mi di mi çok gerçekçi. Sonra o yumuşak başlı sahiplenen adamlar nedense öldürüveriyor sevgilisini karısını boğazını kesip. Hep sevdiğinden bunlar. Sevmese öldürmez.
Neden çarpıtıyosunuz dediğmi.? Benm bu karaktere sahip kişilerden bahsetmediğimi bence siz de cok iyi biliyosnz? Ben, " yumusak baslılk " diyorum siz "kafa kesmek diyosunuz". Nasl bu bağlantıyı kurabildnz tuhaff doğrusu .

" Seni oldugun gibi kabullensin" diyo burdaki çoğu kişi ama göründüğü gibi kabul etmiyor karsıdakş. Arkadasmz da, ayrlmamak için orta yolu bulmaya calısıyo belli ki. Bu karaktere sahip kişiler değişmez. Ya orta yolu sen bulup devam ediceksn veya ayrılacaksın. Görünen acı da olsa bu. Secim seninn👍

Di mi di mi çok gerçekçi. Sonra o yumuşak başlı sahiplenen adamlar nedense öldürüveriyor sevgilisini karısını boğazını kesip. Hep sevdiğinden bunlar. Sevmese öldürmez.
Öldürmek mi?
Ses yükseltmez bana ya
Küfür hakaret asla
Ne öldürmesi abartmayın
Şiddete meyilli adamlar belli zaten

İstese aşkınızdan ölüyor olsun bu durumu aklamaz. Siz sürekli mini giyinip dekolte seviyor bile olsanız sizi öyle tanımış, değiştirmeye çalışması saygısızlık. Bugün giyiminize karışan erkek evlenince daha beter olucak bunu unutmayın. Kimse değişmez. Kıskançlık bir hastalıktır. Bence yol yakınken bitirin bu ilişkiyi.
Seviyorum bitirmek zor sırf bu yüzden
Çok olumlu yönleride var
Aşıcağıımıxı düşünüyorum bu konuyu

Klasik erkek modeli .. Sen hep böyleydin tanidigindada .. iş ciddiye binince ailesine uygun bir gelin haline getiriyor seni çaktırmadan.. yavaş yavaş evlendikten sonrada kapan ailem kapabmani istiyor der 🙊🙉🙈
Yok onu diyemez kapan falan
O kadar da değil

Başka konularda çok rahat insanları eleştiren, direktif konuşmaları yapan konu sahibinin, sevgilimi seviyorum, ayrılmak istemiyorum değişmesini istiyorsun demesi de bir garip geldi bana.

Hâlbuki bir tarz konuların değişmeyeceğini, ileri boyutlarda aileler devreye girdiğinde erkek arkadaşınızın bu konuda daha baskıcı olabileceği gerçeğini biliyor olmanız lazım.

Sizi böyle tanımış sevmiş adamın, olduğunuz gibi kabul etmesi gerekir, diğer türlüsü size, tercihlerinize saygısızlıktır.
Saçma sapan konuları eleştiririm evet
Neye şaşırdın anlamadım
Adam dövüyor aldatıyor bilmem ne ayrıl diyecez tabi ki kolay kolay insanlara ayrıl diyen biri de değilimdir bu forumda
Adam karışıyor diyorum kapatmaya çalışmıyor beni .sadece bunaltıyor bazen
Ne garip anlamadım

Beni de mini elbise, bordo rujla görüp aşık olan kişi, evlendikten sonra bunları kavga meselesi yaptı.
Kimse için sakın değişme.
Ben değişmem zaten
Ben benim
İstediği kadar kavga meselesi yapsın
Kavga etmiyor zaten
Sürekli konuşuyor ama rahatsız oluyorum
İşime karışılmasını sevmem pek

Hayr canım bence onun yaptığı saygıszlık değil sadece seni baskaları ile paylasmak istemiyo gibi düşün. Erkek gözünden bakınca bize zor gelse de , öyle düşünebiliyo onlar. Benm de sevdiğim kişi tıpkı seninki gibi anlattıgın kadaryla. Ben tesettürlü bi kızım ama fazla renkli giyinme, dsarda fazla gülme vs vs gibi konularda karısıyo. Onu anlıyorum çünkü o bnm yerimde olsa , çekinmeden yapardı dediklerimi inanıyorum
Mini giyince paylaşımlı sevgili mi olunuyor? Ne kadar çirkin bir düşünce ya bir kadın olarak siz yapmayın bari...

Bu ailesi muhafazakar tiplerin açık modern kız peşinde koşmasından iyice midem bulanmaya başladı..
bu temalı çok konu var bir o kadar da dışarıda örnek oluyor.
ben hiç modern bir erkeğin gidip muhafazakar yaşayan bir kızla sevgili olup ona açıl şöyle giyin dediğini görmedim ama tam tersi sürüyle nedense..

kaldıramıyorsan git anan gibi bir kız bul değil mi?
yok illa modern giyimli kızla olacaklar ondan sonra da elin kızına sıkıntı çıkaracaklar.
kızlar siz de böyle tiplerden uzak durun bunlar değişmez maalesef..

Saçma sapan konuları eleştiririm evet
Neye şaşırdın anlamadım
Adam dövüyor aldatıyor bilmem ne ayrıl diyecez tabi ki kolay kolay insanlara ayrıl diyen biri de değilimdir bu forumda
Adam karışıyor diyorum kapatmaya çalışmıyor beni .sadece bunaltıyor bazen
Ne garip anlamadım

bu müdehalelerin sonu kapan türban taka çıkıyor.
hiç masum değil. en ufak tavizde tepene çıkar.

Hayr canım bence onun yaptığı saygıszlık değil sadece seni baskaları ile paylasmak istemiyo gibi düşün. Erkek gözünden bakınca bize zor gelse de , öyle düşünebiliyo onlar. Benm de sevdiğim kişi tıpkı seninki gibi anlattıgın kadaryla. Ben tesettürlü bi kızım ama fazla renkli giyinme, dsarda fazla gülme vs vs gibi konularda karısıyo. Onu anlıyorum çünkü o bnm yerimde olsa , çekinmeden yapardı dediklerimi inanıyorum
Karışmayayım yorum yapmayayim dedim ama insaf ya . Hanımefendi yazdığınız mesajın farkında mısınız ?kadın sussun, kadın gülmesin kadın şunu giysin kadın bunu yapsın ... işte bu zihniyet ortalıkta erkeklere sınırsız özgürlük tanıdı şiddet cinayet arttı . Eminim çok naif çok zarif bir hanımsınız kötü niyetli sanmıyorum yorumunuzu ama cahilce kusura bakmayın . Kadın hissettiği gibi yaşamalı başkasını hislerine kalıplarına göre değil . Ne güzel tesetturluymussunuz bu sizin kararınız olmalı .istediğiniz an doya doya kahkaha atabilmelisiniz bu da sizin kararıniz olmalı . Renkli giyinmek soluk giyinmek bu da sizin karariniz olmalı Dünya yeterince erkil zaten biz kadınlar bari onların kısıtlayıcı tavirlarini savunmayalim hele sevgi aşk diyerek hiç savunmayalim. Sevmek saygı duymaktir degistirmek kısıtlamak değildir . Lafım sadece size değil bu arada düşüncenize ve böyle düşünen diğer kadınlara yoksa amacım sizinle tartışmak yada incitmek asla değil .

Bu ailesi muhafazakar tiplerin açık modern kız peşinde koşmasından iyice midem bulanmaya başladı..
bu temalı çok konu var bir o kadar da dışarıda örnek oluyor.
ben hiç modern bir erkeğin gidip muhafazakar yaşayan bir kızla sevgili olup ona açıl şöyle giyin dediğini görmedim ama tam tersi sürüyle nedense..

kaldıramıyorsan git anan gibi bir kız bul değil mi?
yok illa modern giyimli kızla olacaklar ondan sonra da elin kızına sıkıntı çıkaracaklar.
kızlar siz de böyle tiplerden uzak durun bunlar değişmez maalesef..
Evet zaten olay bu
Başta öyle beğeniyorlar sonra değiş diyorlar
Ben değişmem o değiştirecek kafasını
Ailesine uydurmaya çalışmak ne demek?
Ben onlara açılın diyor muyum?
Ben zaten normal giyiniyorum mini etek normal benim için abartı değil
Hep kotla mı gezicez
Yani çok saçma

işte bu kadayla erkeğe taviz verildikçe azıtıyor erkekler ve sonunda kadın cinayetlerine kadar varıyor iş.
koca kız olmuşsun. nerede nasıl giyilir bilmiyor musun da elin adamından icazet alıyorsun?

tesettürlü kızların açık kızları kıskandığı için bu gibi konularda hemen erkekten yana taraf olması beni şaşırtmıyor. içten içe oh olsun da diyorlardır eminim.

Asla o yapıda biri değilim bunu bilir
O kadar ileri gidemez

içinden zamanla ikna olacağını düşünüyordur o.
burda geçenlerde benzer bir konu vardı adam kıza en son türban tak diyordu kız da ben öyle biri değilim bilmiyor muydun deyince de ben zamanla alışırsın diye düşündüm demişti adam.

bu kafadaki tipler değişmez. yol yakınken ayrılmanı tavsiye ederim.
seni böyle düzgün yetiştiren baban elin herifi orana burana karışsın diye onca zahmete girmedi değil mi?

Karışmayayım yorum yapmayayim dedim ama insaf ya . Hanımefendi yazdığınız mesajın farkında mısınız ?kadın sussun, kadın gülmesin kadın şunu giysin kadın bunu yapsın ... işte bu zihniyet ortalıkta erkeklere sınırsız özgürlük tanıdı şiddet cinayet arttı . Eminim çok naif çok zarif bir hanımsınız kötü niyetli sanmıyorum yorumunuzu ama cahilce kusura bakmayın . Kadın hissettiği gibi yaşamalı başkasını hislerine kalıplarına göre değil . Ne güzel tesetturluymussunuz bu sizin kararınız olmalı .istediğiniz an doya doya kahkaha atabilmelisiniz bu da sizin kararıniz olmalı . Renkli giyinmek soluk giyinmek bu da sizin karariniz olmalı Dünya yeterince erkil zaten biz kadınlar bari onların kısıtlayıcı tavirlarini savunmayalim hele sevgi aşk diyerek hiç savunmayalim. Sevmek saygı duymaktir degistirmek kısıtlamak değildir . Lafım sadece size değil bu arada düşüncenize ve böyle düşünen diğer kadınlara yoksa amacım sizinle tartışmak yada incitmek asla değil .
Valla ben de susayım demiştim ama başaramadım. Ama siz tam içimdekileri dökmüşsünüz. Keşke yorumunuzun alnı olsaydı da öpseydim 😁

İnancım gereği tesettürü her anlamda yaşamaya çalışan bir kadınım ama erkeklerin kadınlar üzerinde baskısına seni başkalarıyla paylaşmak istemiyor diye bakmanız çok rahatsız edici. Erkekler pürü pak, kadını paylaşmıyor, giyişine, oturuşuna, gülüşüne bile müdahale etme hakkı buluyorlar kendilerinde. Sevgiliniz için söylemiyorum bunu ama eşine evde dünyayı dar eden dışarıda istediği gibi davranan,tüm hassasiyeti sadece kadın üzerinde uygulayan bir sürü ikiyüzlü erkek var malesef bu memlekette.

Kadın mini eteğine de , başörtüsünede ,nerede nasıl davranacağına kendi karar versin. Siz iyi niyetle yazıyorsunuz belki ama durum sizin baktığınız kadar masum değil.

işte bu kadayla erkeğe taviz verildikçe azıtıyor erkekler ve sonunda kadın cinayetlerine kadar varıyor iş.
koca kız olmuşsun. nerede nasıl giyilir bilmiyor musun da elin adamından icazet alıyorsun?

tesettürlü kızların açık kızları kıskandığı için bu gibi konularda hemen erkekten yana taraf olması beni şaşırtmıyor. içten içe oh olsun da diyorlardır eminim.
Hayır buda yanlış bakın
Tesettürlü niye kıskansın açıkları ki
Herkes istediği gibi giyinir istese açabilirdi zaten bir yolunu bulup
Onun dediğini anladım ben kötü niyetli değil
Sevilmeyi böyle algılıyor tabi yanlış
İnsanların bir hayat tarzı var .önemli olan buna saygılı olmak .birbirini yormadan yaşamak
Kadın cinayetlerine kadar geldi konu
Eğitimsiz cahil şiddete meyilli kaybedecek hiçbirşey olmayan erkekler bunu yapıyor zaten
Eğitimli bir insan hasta değilse kafadan bunu yapmaz
O tiplerin profilleri aşağı yukarı belli

Back
X