Erkek arkadasım ve giydiklerime karışması...

Benim bir ilişkide en hassas olduğum konulardan biri, hatta belki de en en hassas olduğum konudur bu. Sevgilim giyimime karışacak olsa dakikasında siler atarım onu. Böyle de tuhafım işte. Ben de rahat bir ailede yetiştim. Ailesi muhafazakar olan biriyle-kendi muhafazakar olmasa bile- yapamam. Sen de yapamazsın emin ol. Türkiye burası. Burada yalnızca bir kişiyle değil o kişinin ailesiyle de evleniyorsun. Lütfen kendinden taviz verme.
Evet kendisini bir şekilde yönetebilirsin ama aile zor dediğin gibi
Bilmiyorum ya o konu düşündürür beni
Ama bir erkek çok seviyorsa kimseyi dinlemez zaten

Hayır öyle düşünemez hakkımda biliyor çünkü
Alkol da alıyorum arada bunuda biliyor kendi içmiyor ama karışmıyor
Öyle biriyle evlenmek istiyorsa kendi bilir zorla tutan yok zaten

O zaman yaşayıp göreceksiniz sanırım. Umarım hayal kırıklığına uğramazsınız uzun vadede :KK50:

Merhaba.
Kac yasindasiniz acaba yazdiysaniz da kacirmisim :)
Ben degismez olaylarina inanmiyorum bir yasa kadar insanlar daha kolay degisiyor. Biz erkek arkadasimla kucuk yasta cikmaya basladik o zamanlar 17 yasindayim kazakta v yakaya bile karisiyor ki benim ailem asla kiyafete karismazdi erkek arkadaslarima karisiyordu davranislarima karisiyordu hic odun vermedim daha cok giydim hatta simdi 24 yasindayiz istedigimi giyer istedigim sekilde davranirim calisma ortamim benim devamli bir beyle onunsa kadinla. Demem o ki bir sure sonra insanlar degisebiliyor

Neden bu kadar yanlis bakış açısına sahip birini duzeltme umuduyla efor sarfediyorsunuz ki? Emin olun insanlarin davranislarini degistirebilirsiniz ama dusuncelerini asla. Yani bu adam boyle gormus boyle gidecek, bence uğraşmaya degmez.
Ben boyle adamlarla ugrasmayi, saglam bir sey dururken defolusunu alip tamir etmeye calismaya benzetiyorum, siz ne kadar onarirsaniz onarin duzgunu gibi çalışmaz, bir yerde ariza cikarir.

Masenko
Madem
Merhaba sevgili hanımlar
8 aydır bir ilişkim var.
Mesela benim ailem daha rahat fazla karışmazlar giydiklerime özellikle babam çok moderndir annem biraz daha baskıcı
Neyse erkek arkadasımın ailesi fazla muhafazakar böyle bir aileden geliyor bu benim için sorun değil açık fikirli biriyim sonuçta bende Türkiye de yaşayan biriyim
Nerde ne giyileceğini bilen bir insanımdır bu arada asla abartı birşey yapmam.ölçülü mesafeliyimdir
Erkek arkadasım mini giymeme takıyor bu ara.sürekli üstüne uzun kaban giy bare burda oturmayalım sana bakıyorlar yok arabada çantanı önüne koy yukardan bakıyorlar vs deyip beni darlıyor.ben kendimden ödün vermem pek.konuşuyorum beni tanıdığında da böyleydim diyorum tamam haklısın diyor sonra yine aynı
Bende geçen patladım tamam ya eşofmanla gezicem artık ben özenmişim güzel giyinmişim ne istiyorsun benden dedim .çok gücüme gidiyor ben zaten biliyorum nasıl giyineceğimi.
Ki kendisinin hayatına müdahale etmem hiç.gayet rahat bırakırım bir iki birşeye karışıcak oldum tavır aldı bana.başta her dediğimi yapan adam resmen çekti kendini .bende bi daha karışmadım .
Ama onun tavrından çok sıkıldım.Beni sevdiğini biliyorum onun dışında .sert kavgalar ettiğimde bile alttan alır bana bir iki kez ses yükseltmiştir o kadar küfür hakaret vs olmadı hiç .ki delirtmiştim onu .
Bazen fevri hareketlerim oluyor.
Ama ben baskıya gelemeyen bir insanım .ilişkimizin başında böyle değildi zaten.zamanla kendini göstermeye başladı.
Böyle olmasını istemiyorum.biraz daha rahat olmasını istiyorum.nasıl değiştirebilirim bilmiyorum sıkıldım seviyorum sırf bu nedenden vazgeçmek istemiyorum.
Ne yapabilirim?yumuşak başlı biri aslında değişebilir ama bu konuda tıkandım resmen...

Madem bukadar dert yanıyorsun ayrıl gitsin. Ne sen onu degstirmeye ne o seni degstir.
Sevgilin ona göre giyim tarzı giyen biri ie beraber olsun sende rahat bir adam ile beraber olursun.

Masenko
Madem

Madem bukadar dert yanıyorsun ayrıl gitsin. Ne sen onu degstirmeye ne o seni degstir.
Sevgilin ona göre giyim tarzı giyen biri ie beraber olsun sende rahat bir adam ile beraber olursun.
Sevdiğim için olabilir mi?
Birbirimizi seviyoruz ne yapalım
Ona göre giyinen biriyle mutlu olamaz belki
Kafa yapısıyla ilişkiler yürümüyor sadece

Hala sevgiliyiz 😂 evet oldukça inatçı . Geçer olgunlaşsın geçer bu yılda geçsin geçer dedim nafileee. İlk zamanlrdaki gibi bunaltmıyo sadece içine su serpçekse eğer :halay:
Benim ilk zamanlarda hiç karışmazdı
Sonradan gösterdi o yüzünü

Benim ilk zamanlarda hiç karışmazdı
Sonradan gösterdi o yüzünü
Bu arada bende de İlk zamanlar kendini göstermedi karışmazdı . Ne olduysa sonradan oldu. Buda sevgi bağı ile ilgili. Seviyosa kıskanıyo sahipleniyo sana kimsenin bakmasını istemiyo. Ama değişir mi değişmez bir yerde patlak verir. Bunun için ilişki biter mi bitmez . 8 yıl oldu iyi ki de kıyafet için ayrılmamışım diyorum diğer tüm yanları bu yönünü ört pas ediyor çünkü. Sende bunları düşünüp karar vermelisin

Alkolüne falan karışmıyorsa sadece kıyafetine karışıyorsa muhafazakarlığından olduğunu düşünmedim ben açıkcası. Bir üye yazmış sevgisinden karışıyor. Şimdi doğruya doğru dışarısı abaza kaynıyor. Sen arabada mini etekle otururken bacakların tüm albenisiyle ortadayken birileri pis bakışlarıyla baktığı zaman senin sevgilin afedersin gavat mı "olabilir" desin. Ya o adamlara laf söyleyecek ya sana. Tutup her önüne gelenle kavga etmektense sana biraz daha az dikkat çekici giyin diyor. Yani biraz da onun penceresinden bak. Sen ister misin sevgilin sana bakanlarla kavga etsin olay çıksın?

Kıyafet konusu kırmızı çizgimdir. Nerede ne giyeceğime karar veren adamın kişiliğime saygısı yoktur. Siz kendinizi nasıl rahat ve güzel hissediyorsanız öyle giyinin, taviz tavizi doğurur. Önce mini etekle başlar, sonra tayt, sonra omuz.. bunun sonu yok ki..

nasıl değiştirebilirim

Daaaaaaaaaaat yanlış soru, doğrusu; "kimse değişmez, ben bu adamdan nasıl ayrılabilirim" olacaktı.
Kimse değişmez, değişmek zorunda da değildir. Ya kabullenirsin ya da bırakır gidersin. İlle de kendime uydurucam inadı yüzünden mutsuz olan binlerde örnek varken neden aynı hatayı sürdürüyorsunuz? Aileleriniz bile birbirine denk değil belli ki, kültürünüz farklı. Zorlamayın bence.

Merhaba sevgili hanımlar
8 aydır bir ilişkim var.
Mesela benim ailem daha rahat fazla karışmazlar giydiklerime özellikle babam çok moderndir annem biraz daha baskıcı
Neyse erkek arkadasımın ailesi fazla muhafazakar böyle bir aileden geliyor bu benim için sorun değil açık fikirli biriyim sonuçta bende Türkiye de yaşayan biriyim
Nerde ne giyileceğini bilen bir insanımdır bu arada asla abartı birşey yapmam.ölçülü mesafeliyimdir
Erkek arkadasım mini giymeme takıyor bu ara.sürekli üstüne uzun kaban giy bare burda oturmayalım sana bakıyorlar yok arabada çantanı önüne koy yukardan bakıyorlar vs deyip beni darlıyor.ben kendimden ödün vermem pek.konuşuyorum beni tanıdığında da böyleydim diyorum tamam haklısın diyor sonra yine aynı
Bende geçen patladım tamam ya eşofmanla gezicem artık ben özenmişim güzel giyinmişim ne istiyorsun benden dedim .çok gücüme gidiyor ben zaten biliyorum nasıl giyineceğimi.
Ki kendisinin hayatına müdahale etmem hiç.gayet rahat bırakırım bir iki birşeye karışıcak oldum tavır aldı bana.başta her dediğimi yapan adam resmen çekti kendini .bende bi daha karışmadım .
Ama onun tavrından çok sıkıldım.Beni sevdiğini biliyorum onun dışında .sert kavgalar ettiğimde bile alttan alır bana bir iki kez ses yükseltmiştir o kadar küfür hakaret vs olmadı hiç .ki delirtmiştim onu .
Bazen fevri hareketlerim oluyor.
Ama ben baskıya gelemeyen bir insanım .ilişkimizin başında böyle değildi zaten.zamanla kendini göstermeye başladı.
Böyle olmasını istemiyorum.biraz daha rahat olmasını istiyorum.nasıl değiştirebilirim bilmiyorum sıkıldım seviyorum sırf bu nedenden vazgeçmek istemiyorum.
Ne yapabilirim?yumuşak başlı biri aslında değişebilir ama bu konuda tıkandım resmen...
Direk ayrıl bu konunun sonrası benim ailem muhafazakar kapalı sende kapan olcak ayrıl canım

Bence sana olan sevgisinden yapıyo , sevmese umrunda olmazdn. Ama cok bunalıyosan onunla bu konuyu güzelce konusabilirsn. Sevdiği için daha dikkat edeceğini düşünüyorum. Ki herkesin fikri ayrıdır . Fakat ben böyle yumusak baslı , anlayslı ve sevdiğini sahiplenen erkeklerin sevgisini cok daha gercekci buluyorum.
Pardon yumuşak başlı anlayışlı erkek nerde konuda göremedim de ?

Back
X