Erkek arkadasım ve giydiklerime karışması...

Yapmayın allah aşkına, ben sizin "o kadar mini" sözünüze karşılık sordum ne kadar mini diye. Bir kadın istediği kadar miniyi istediği yerde giyer, ne sizi ne kocasını/sevgilisini ne başkalarını ilgilendirir. İster diskoda giyer ister pazarda. Kime ne?
Bu kadar aç köpek piyasada gezmese bende aynı fikirdeyim ama ne yazık ki işte. Herkes montlu iken ten rengi çorapla çarşıda gezen görünce biryerlerini kaşıyorlar. Neyse herkesin kendi fikri elbette bende kimse kimseye karışmasın diyorum ama bu ortamda olmuyor. Konu sahibi başka birşeye karışmadığını belirttiği için fikrim bu yönde. Fazla abartıldığını düşünüyorum.

Canım o değişmez, evlenince küfür de eder,hakaret de. Şimdi yapmadığına bakıp da güvenme sakın. Bence böyle müdahaleci bir tip çekilmez yani..Aşk da gelip geçici oluyor sonra, evlenip de sorumluklar artınca pembe bulutlar puuuf diye dağılıyor.
Haklısın da
Küfür hakaret asla olmadı ki ben biraz sinirliyim küfür ettiğimde olmuştur
Çok naif beyfendi biri
Zaten bu yüzden birlikteyim
Az çok insandan anlarım
Duygusal hassas naif biri

Değiliz tabi de
Bu tür erkekler cinayet işler falan ağır ithamlar
Abartı
Herseye karışan bir erkek değil benim ruhum özgür zaten tarif edilen tiplerle hiç işim olmaz...

Sizin sevgilinizin özelinde yazılmadı onlar. Tabi ki sevgilinizi en iyi siz tanırsınız ancak kadın cinayetleri işleyen adamların da onu giyme bunu yapma diyen adamların arasından çıktığı aşikar.

Cinayeti geçelim, yaşam tarzları birbiriyle uyumsuz iki insanın ilişkisi eninde sonunda kötüye gidecektir. Ya evlenmeden önce ya evlendikten aonra aileler işin içine girince. Ya da biri diğerine uyum sağlayacak başka yolu yok bu işin. O yüzden seviyorumlar, aşığımlar biraz hikaye açıkçası. Sevgi yürütmüyor gemiyi, yürütmez.

Bu kadar aç köpek piyasada gezmese bende aynı fikirdeyim ama ne yazık ki işte. Herkes montlu iken ten rengi çorapla çarşıda gezen görünce biryerlerini kaşıyorlar. Neyse herkesin kendi fikri elbette bende kimse kimseye karışmasın diyorum ama bu ortamda olmuyor. Konu sahibi başka birşeye karışmadığını belirttiği için fikrim bu yönde. Fazla abartıldığını düşünüyorum.

İnanın umurumuzda değil. Kimin neremize baktığı, neresini kaşıdığı ilgilendirmiyor bizi. O onların sapıklığı. Sanki bu ülkede açık giyinmeyenler, türbanlılar çok rahatmış gibi giyimimize dikkat etmek bizi koruyacakmış gibi...

Kabul etse bile evlendikten sonra değişir. Benim kaynım da böyleydi. Evlendi hatta evlenirken kızda kocaman bir göğüs dekoltesi bile vardı. Ama balayından başlamış baskılara. ors..gibi giyiniyorsun demiş, şimdi de çok karısyor. Hatta kaynımın ailesi bile sürekli baskı yapıyor kapanması için.

İnanın umurumuzda değil. Kimin neremize baktığı, neresini kaşıdığı ilgilendirmiyor bizi. O onların sapıklığı. Sanki bu ülkede açık giyinmeyenler, türbanlılar çok rahatmış gibi giyimimize dikkat etmek bizi koruyacakmış gibi...
Umurunuzda değilse ayrı mesele. Açık ve türbanlı meselesine girmek istemiyorum. Ailesi gibi isteyen ailesi gibi biri ile görüşse zaten sorun kalmayacak.

Benim eşim ve sevgililikte ki biz gibi, ne mi oldu, ben zaten çok kısa giymiyordum demeye başladım, birde bakmışım canım giymek istemiyor soğutmuş beni, sen öyle yapsına izin verme.
Birde yurtdışına gidince istediğini giy der ama yurtdışına götürmez, burada herkes bakıyormuş.
Ne kavgalar yaşadım evlenince, etek boyundan, ailedside destek verdi çok kısa çok kısa diye.
Şimdi daha iyiyim, en azından gezmeye çıkarken bazen karışmıyor, birde eşim doğulu, bu konuda Türkünde farkı yok ta, olan biz kadınlara oluyor.

Sizin sevgilinizin özelinde yazılmadı onlar. Tabi ki sevgilinizi en iyi siz tanırsınız ancak kadın cinayetleri işleyen adamların da onu giyme bunu yapma diyen adamların arasından çıktığı aşikar.

Cinayeti geçelim, yaşam tarzları birbiriyle uyumsuz iki insanın ilişkisi eninde sonunda kötüye gidecektir. Ya evlenmeden önce ya evlendikten aonra aileler işin içine girince. Ya da biri diğerine uyum sağlayacak başka yolu yok bu işin. O yüzden seviyorumlar, aşığımlar biraz hikaye açıkçası. Sevgi yürütmüyor gemiyi, yürütmez.
Onlar piskopat benden ayrılamaz benim malım diyen kendine güveni eksik kaybedeceği birşeyi olmayan adamlar maalesef
Normal psikolojide biri bunu yapamaz
Ailesinden şiddet görmüş problemli insanlar
Dediğin doğru tabi kafa yapısı önemli ilişkilerde

Onlar piskopat benden ayrılamaz benim malım diyen kendine güveni eksik kaybedeceği birşeyi olmayan adamlar maalesef
Normal psikolojide biri bunu yapamaz
Ailesinden şiddet görmüş problemli insanlar
Dediğin doğru tabi kafa yapısı önemli ilişkilerde

Yok o kafa yapısı evlenmeden önce idare ediyor. Evlendikten sonra aile, yetiştirilme tarzı, gelenek görenek giriyor işin içine. Tabi şimdi biz ne dersek boş. Sen benim sevgilim farklı, bizim ilişkimiz farklı, biz başarabiliriz, diğerleri gibi değiliz diye düşünüyorsun. Başına gelmeden de anlamayacaksın.

Benim eşim ve sevgililikte ki biz gibi, ne mi oldu, ben zaten çok kısa giymiyordum demeye başladım, birde bakmışım canım giymek istemiyor soğutmuş beni, sen öyle yapsına izin verme.
Birde yurtdışına gidince istediğini giy der ama yurtdışına götürmez, burada herkes bakıyormuş.
Ne kavgalar yaşadım evlenince, etek boyundan, ailedside destek verdi çok kısa çok kısa diye.
Şimdi daha iyiyim, en azından gezmeye çıkarken bazen karışmıyor, birde eşim doğulu, bu konuda Türkünde farkı yok ta, olan biz kadınlara oluyor.
Benimki de öyle diyor bak
Avrupa’da yaşasak karışmazdım
Orda herkes rahat kimse kimseye bakmıyor falan filan

Yok o kafa yapısı evlenmeden önce idare ediyor. Evlendikten sonra aile, yetiştirilme tarzı, gelenek görenek giriyor işin içine. Tabi şimdi biz ne dersek boş. Sen benim sevgilim farklı, bizim ilişkimiz farklı, biz başarabiliriz, diğerleri gibi değiliz diye düşünüyorsun. Başına gelmeden de anlamayacaksın.
İdare edemeyeceğim bir yapısı yok
Evlilik zaten şu an erken bana göre
Aile problem olabilir ama karıştırmayacak adamın elinde bu
Ailesine beni ezdirmeye kalkarsa zaten evli olsam da biter
Evlilik benim için sadece bir imza
Benim için birşey değişmez yani

Benimki de öyle diyor bak
Avrupa’da yaşasak karışmazdım
Orda herkes rahat kimse kimseye bakmıyor falan filan
Onlar sanıyor ki orada hiç mi hiç kimse dönüp bakmayacak, hayır öyle değil orda da evsizler var o var bu var, ki orda daha çok yabancı memleket diye karışırlar, biriyle başım belaya girmesin diye, benim ki yurtdışına gidince diyor, senin ki orda olsak demiş fark bu :halay:

İdare edemeyeceğim bir yapısı yok
Evlilik zaten şu an erken bana göre
Aile problem olabilir ama karıştırmayacak adamın elinde bu
Ailesine beni ezdirmeye kalkarsa zaten evli olsam da biter
Evlilik benim için sadece bir imza
Benim için birşey değişmez yani

İşte ben de onu diyorum, ya evlenmeden önce bitecek ya evlendikten sonra bitecek. Ama eninde sonunda ya bitecek ya ikinizden biri değişecek. Orta yolu yok bu işin malesef.

Şunuda söyleyim ileride evlilik olacaksa muhafazakar modern aile için..
Baştan kız aileleri tırnaklarını çıkaracak böyle bir baskıya uğranırsa çok hayra giden bir yol olmayacağı söylenmeli.
Annem zaten güçlü bir kadındır arkamda olur hep
Ama dediğim gibi erkek karıştırmayacak önemli olan o

Onlar sanıyor ki orada hiç mi hiç kimse dönüp bakmayacak, hayır öyle değil orda da evsizler var o var bu var, ki orda daha çok yabancı memleket diye karışırlar, biriyle başım belaya girmesin diye, benim ki yurtdışına gidince diyor, senin ki orda olsak demiş fark bu :halay:
Evet orda da bakıyorlar da
Yiyecek gibi değil eleştirel değil en azından
Eskiden burda da normaldi
Ama işte toplum yapısı değişti resmen son yıllarda

Back
X