Erkek arkadasım ve giydiklerime karışması...

Bende seviyorum eminim sana da yakışıyordur 😍 başka kıyafetlerine karışıyor mu? Gittiğin yerlere dışarı çıktığın saate? Çünkü en modern erkek bile başka adamların sevgilisinin bacaklarına bakmalarını kaldırmaz. Benim eşim de o kadar mini istemez sadece he giyersem giyerim ama o da söyler. Ortamına göre giyerim giyiyorum bu tarz kıyafetleri. Çünkü gerçekten çok aç adam var. Başka da hiçbir kıyafetime birşey demez. Gece 1 de ark larımla gezip eve gelebilirim mesela. Otobüs kullanmadığım için tabi içi daha rahat olur. Sana güvenmesi önemli.
Bana güvenir başka birşeye karışmaz diyorum ya
Alkol alıyorum bazen kendisi almıyor birşey demez
Şu saatte evde olacaksın vs asla demez
Öyle olsa yapamazdım zaten
Yani emir verir gibi yapmaz asla ergen gibi
Ben o üslupla konuşturmam ki zaten öyle biri değil

Bence sana olan sevgisinden yapıyo , sevmese umrunda olmazdn. Ama cok bunalıyosan onunla bu konuyu güzelce konusabilirsn. Sevdiği için daha dikkat edeceğini düşünüyorum. Ki herkesin fikri ayrıdır . Fakat ben böyle yumusak baslı , anlayslı ve sevdiğini sahiplenen erkeklerin sevgisini cok daha gercekci buluyorum.
Evet o kadar sahipleniyorlar ki, sonra terk etmeye kalkınca ya benimsin ya kara toprağın diye öldürüveriyorlar. Sahiplenmek deyiminden hiç hoşlanmıyorum o yüzden. Kimsenin kimseye karşı bir sahiplik durumu olmamalı. Karşı tarafı eksisiyle artısıyla görüyoruz değil mi zaten, işimize geliyorsa devam ederiz, bize uymuyorsa arkamızı döner gideriz. Öyle sahiplendim, lafıma uysun, istediğimi yapsın, çünkü bana ait kafaları sakat kafalar. En başta büyük saygısızlık. Çünkü bu şu anlama geliyor; giyinme konusunda bile aklın kendine yetmemiş, benim aklım senden daha iyi, o yüzden söylediğime uy. Hadde bak...

A Ardebade ben bu konularda çok katı bir insanım. Hangi ortamda mini etek giyilir, giyilmez sen bilmiyor musun? Ayrıca dışarısı abazan dolu. Sana bakılmasının nerede, ne giydiğinle pek alakası yok. Sapık çok. Kucağımda bir bebek, yanımda 4 yaşındaki kızımla, kot ve montla dışarı çıkıyorum. Şu durumda bile laf atan oldu ya. Hani bizim toplumda annelik çok kutsal ya, zannediyorsunuz çocuklar yanınızda olunca bir dokunulmazlık kazanacaksınız. Yok yahu, bu sapık denyoları çocuklar bile engellemiyor ki, eteğinin bir karış daha uzun olması engellesin. Erkek arkadaşının yapabileceği tek şey saygı göstermek ya da cidden söylüyorum yallah başka kapıya. Aklı kendine yetmeyen adamlar, kalkmışlar kadınlara akıl vermeye çalışıyorlar. Ha çok iyi bir insan olabilir, sizi sevebilir de saygısız işte. Şuna da göz yummamak lazım. Haddini bilmeyi öğrenirse ne ala.

Kendine karıştırmaması biraz düşündürücü sadece

Evet o kadar sahipleniyorlar ki, sonra terk etmeye kalkınca ya benimsin ya kara toprağın diye öldürüveriyorlar. Sahiplenmek deyiminden hiç hoşlanmıyorum o yüzden. Kimsenin kimseye karşı bir sahiplik durumu olmamalı. Karşı tarafı eksisiyle artısıyla görüyoruz değil mi zaten, işimize geliyorsa devam ederiz, bize uymuyorsa arkamızı döner gideriz. Öyle sahiplendim, lafıma uysun, istediğimi yapsın, çünkü bana ait kafaları sakat kafalar. En başta büyük saygısızlık. Çünkü bu şu anlama geliyor; giyinme konusunda bile aklın kendine yetmemiş, benim aklım senden daha iyi, o yüzden söylediğime uy. Hadde bak...

A Ardebade ben bu konularda çok katı bir insanım. Hangi ortamda mini etek giyilir, giyilmez sen bilmiyor musun? Ayrıca dışarısı abazan dolu. Sana bakılmasının nerede, ne giydiğinle pek alakası yok. Sapık çok. Kucağımda bir bebek, yanımda 4 yaşındaki kızımla, kot ve montla dışarı çıkıyorum. Şu durumda bile laf atan oldu ya. Hani bizim toplumda annelik çok kutsal ya, zannediyorsunuz çocuklar yanınızda olunca bir dokunulmazlık kazanacaksınız. Yok yahu, bu sapık denyoları çocuklar bile engellemiyor ki, eteğinin bir karış daha uzun olması engellesin. Erkek arkadaşının yapabileceği tek şey saygı göstermek ya da cidden söylüyorum yallah başka kapıya. Aklı kendine yetmeyen adamlar, kalkmışlar kadınlara akıl vermeye çalışıyorlar. Ha çok iyi bir insan olabilir, sizi sevebilir de saygısız işte. Şuna da göz yummamak lazım. Haddini bilmeyi öğrenirse ne ala.
Başka konularda saygılı da işte bu konu canımı sıkıyor
Zaten aşırı giymiyorum ya
Mini çorap ne var anlamadım
Bende yasaklar getiren insanları sevmem aslında
Gerçekten ağlıcaktım sinirden geçen
Benim ruhum asidir zaten boyun eğmem

Hayır o yönden bakma. Kendi eteğine karışıp da sana müsaade etmemesi hoş değil sadece. Diğer türlü de umarım zamanla çözülür.
Ben iş konusunda bir iki birşey demiştim
Ona bozuldu
Onun dışında zaten karışmam
Yani müdahale etttirmeyecek pek bir durum olmadı
Güveniyorum ona zaten güven problemim hiç olmadı şüpheci paranoyak değilim
Ha birşey görürüm o zaman kendi kaybeder

Yahu buradakiler ne kadar saptırdı konuyu. Bende herşeye karışan emir veren bir tip mi diyorum acaba.

sen değil o baskıya gelemiyor , bir iki şeyine karşınca hemen bana tavır aldı diyorsun ,
ama sen eşofman giyerim bundan sonra demişsin bile ,sırf senden ayrılmasın belki benle evlenir diye düşündüğün için ,

sen bundan ayrılmazsan bu böyle artarak devam edecek bilgine
Ben kızgınlıktan dedim ya
Yok artık algılama sorununun var galiba
Her kadın evlilik için ölmüyor İnan bana

Yahu buradakiler ne kadar saptırdı konuyu. Bende herşeye karışan emir veren bir tip mi diyorum acaba.
Konu sapıyor hemen
Kadın cinayetlerine geldi konu
Sevgilim beni mini eteğimle görmek istiyor herkesin içine öyle çıkarmak istiyor deseydim sapık gavat derlerdi

Ben iş konusunda bir iki birşey demiştim
Ona bozuldu
Onun dışında zaten karışmam
Yani müdahale etttirmeyecek pek bir durum olmadı
Güveniyorum ona zaten güven problemim hiç olmadı şüpheci paranoyak değilim
Ha birşey görürüm o zaman kendi kaybeder
Tabi ki iyi düşünün. Seven kıskanır kafasında olmadığınızı anlıyorum. Ama Bugün eteğe karışıp yarın türbana sokmaya çalışmasın da.. O zaman sıkıntı işte. Sizin tek derdiniz etek. Aslında denemek lazım biraz eteğin boyunu uzatınca başka şeylere karışmaya da başlıyor mu diye 😂

Bu modelden bende de vardı. Kendine asla karıştırtmaz, bana gelince şurdan şuraya giderken bile haber verdirirdi. Gittiğim yerlerin bile fotoğrafını attırırdı. Sonra benim kıskançlık ve baskılarımdan sıkılıp beni aldatmış, hem de hastalık kapmış ( Allah-u Teala’nın sopası yok diyen kimdi?) Sonuç olarak ayrıldık ama değmedi verdiğim onca taviz, çaba ve emeğe. Sen karar ver arkadaşım.

Tabi ki iyi düşünün. Seven kıskanır kafasında olmadığınızı anlıyorum. Ama Bugün eteğe karışıp yarın türbana sokmaya çalışmasın da.. O zaman sıkıntı işte. Sizin tek derdiniz etek. Aslında denemek lazım biraz eteğin boyunu uzatınca başka şeylere karışmaya da başlıyor mu diye 😂
O dedi diye ödün vermem geri adım atmam
Söylenip durabilir
Dediğim gibi başka şeylere ses çıkarmaz

Bu modelden bende de vardı. Kendine asla karıştırtmaz, bana gelince şurdan şuraya giderken bile haber verdirirdi. Gittiğim yerlerin bile fotoğrafını attırırdı. Sonra benim kıskançlık ve baskılarımdan sıkılıp beni aldatmış, hem de hastalık kapmış ( Allah-u Teala’nın sopası yok diyen kimdi?) Sonuç olarak ayrıldık ama değmedi verdiğim onca taviz, çaba ve emeğe. Sen karar ver arkadaşım.
Benimki kıyafet dışında aşırı kıskançlığı yoktur

Konu sapıyor hemen
Kadın cinayetlerine geldi konu
Sevgilim beni mini eteğimle görmek istiyor herkesin içine öyle çıkarmak istiyor deseydim sapık gavat derlerdi
Tüm yazılanları okumadım ama kadın cinayetlerine ben değinmiştim, o da sizin yazdıklarınıza değil, alıntıladığım kişinin yazdığına istinadendi.

Sevgiliniz sizi insanların içinde mini etekle görmek isteseydi de az önce yazdığım yoruma benzer yorum yazardım. Nerede ne giyeceğine insanın kendisi karar verir. Karışan saygısızlık ediyordur. Kimsenin istediğini giydirip, giydirmeyeceği oyuncak bebeği değiliz çünkü.

Tüm yazılanları okumadım ama kadın cinayetlerine ben değinmiştim, o da sizin yazdıklarınıza değil, alıntıladığım kişinin yazdığına istinadendi.

Sevgiliniz sizi insanların içinde mini etekle görmek isteseydi de az önce yazdığım yoruma benzer yorum yazardım. Nerede ne giyeceğine insanın kendisi karar verir. Karışan saygısızlık ediyordur. Kimsenin istediğini giydirip, giydirmeyeceği oyuncak bebeği değiliz çünkü.
Değiliz tabi de
Bu tür erkekler cinayet işler falan ağır ithamlar
Abartı
Herseye karışan bir erkek değil benim ruhum özgür zaten tarif edilen tiplerle hiç işim olmaz...

Bunun kıskanmakla alakası yok. Zihniyetim benim de bu yönde değil. Eşim kıyafetime karışmaz. Bende karıştırmam zaten ben seni anlıyorum o konuda. Bende aynı soruyu sordum. Ne kadar mini? Üst bacağın yarısını yukarı kadar geçiyorsa gerçekten çok saçma duruyor bazı yerlerde. Diskoda barda tatilde güzel olabilir. Sadece bu miniye birşey diyorsa zararlı bir tip olmayabilir. Benim kızım var. Şimdi de bir oğlum olacak ama tabi ki böyle yetiştirmeyeceğim. Erkekler bu kadar aç olmasa bende kızım istediği gibi giyinip gezsin istiyorum. 20 yıl sonrasında oğlum da böyle olmak zorunda olmaz umarım.

Yapmayın allah aşkına, ben sizin "o kadar mini" sözünüze karşılık sordum ne kadar mini diye. Bir kadın istediği kadar miniyi istediği yerde giyer, ne sizi ne kocasını/sevgilisini ne başkalarını ilgilendirir. İster diskoda giyer ister pazarda. Kime ne?

Canım o değişmez, evlenince küfür de eder,hakaret de. Şimdi yapmadığına bakıp da güvenme sakın. Bence böyle müdahaleci bir tip çekilmez yani..Aşk da gelip geçici oluyor sonra, evlenip de sorumluklar artınca pembe bulutlar puuuf diye dağılıyor.

Back
X