Erkek arkadasım ve giydiklerime karışması...

Kesinlikle
Benim arkadaşımın hanzo kocası ailesine bile göndermiyordu
Baştan aşağı türbana pardesüye girdirdi kızı

Sonuç iki çocuklu evli bir kadın için arkadaşımı terk gitti
Çocuk ne olacak aile ortamı denildiğinde sende evlenebilirsin aile ortamını görmüş olur dedi çok kıskanç gavat olmayan adam:sus:

Terk etmesine iki gün kala erkek kuzenden gelen cuma mesaj için kıza hakaretler savuruyordu
O yüzden geçiniiiiz onları diyorum bende
Kesinlikle o tarz erkekler çok daha fazla aldatmaya eğilimli oluyorlar. Ve tam da o açık saçık dedikleri kızlarla aldatıyorlar üzerine birde prenses gibi yedirip içirip bakıyorlar.
Liseden bir arkadaşım da o şekilde bir kızla evlendi. Biz guneydoguluyuz bizde açık kız olmaz derdi ama haftanın 5 günü gece clubune giden gayet erkek kankalari olan acik bir kızla evlendi. Çiçekler ayıcıklar falan süprizlerle. Tavrını koyan daha çok değerli oluyor. Etek giymemi istemiyorsan tamam hayatım giymem. Tamam hayatım o arkadaşımla istemiyorsan görüşmem diyen kızları bir süre sonra değersiz ve ezik görüyorlar.
Diğer türlüsü her an gidecekmiş gibi geliyor söz geçirmedikleri için ellerinde tutmaya çalışıyorlar. Kim ne derse desin. Ben cevremde cok sahit oldum.

Bence sana olan sevgisinden yapıyo , sevmese umrunda olmazdn. Ama cok bunalıyosan onunla bu konuyu güzelce konusabilirsn. Sevdiği için daha dikkat edeceğini düşünüyorum. Ki herkesin fikri ayrıdır . Fakat ben böyle yumusak baslı , anlayslı ve sevdiğini sahiplenen erkeklerin sevgisini cok daha gercekci buluyorum.
sevdiğini sahiplenmek nedir ya evcil hayvan mıyız biz de bizi sahiplensinler.

Böyle bir şey yok . Kıskanmak karakter ve dünyaya bakış ile ilgilidir .
Benim mayamda yok mesela . Sevmiyor muyuz sevgilmizi şimdi?
Kesin yoktur
Hıhı
Bizim toplumuzun kadınları az yada çok kıskançtır
Bende aşırı kıskanç değilim

Sen onun istediği gibi giyinmeye başlasan bu defa güzel ve özenli kızların arkasından öküz gibi bakar
Amacı seni garantiye alıp kimsenin beğenmediği bir kıza çevirip rahatlamak
Kıskançlık sevgi gösterisinin değil egonun ve bencilliğin gösterisidir
O kadar değil abartmayın

Nerede kadın cinayeti işleyen şiddet uygulayan bir tip varsa aşırı kıskanç tiplerden çıkar
Psikolojik şiddetin ilk basamağı yok mini giyme yok askılı giyme yok uzun giymeye başlar katlanarak devam eder

Sen hiç bir şeysin kendi kıyafetine bile seçemeyecek bir kafaya sahipsin
Senin yerine ben seçiyorum demektir bu
Herkes bakıyor istemiyorum diyor

Ya benimsin ya kara toprağın düşüncesi bu adamların kafasından çıkıyor

Daha tanışır tanışmaz başlamıyorlar bunlara yavaş yavaş adım adım gidiyorlar

İlk başta şu saatte eve geleceksin diyorlar sonra şunu şunu giymeyeceksin
Daha sonra erkek arkadaşlarını beğenmedim telefondan sileceksin instagramda engelleyeceksin
Sonra erkek kuzenine görüşmeyeceksin bize ters
Başını kapatacaksın marketteki kasiyer sana niye gülümsedi küt göze bir yumruk
Sonra dahası dahası
Ve bütün bunlar sevdiği korumak istediği için mi sizce
Aptal dizilerde kıskançlığın sevgi gösteri olduğunu ideal erkek dediğinin kadına saygı duymayan onu yerlerde sürükleyen kişi olduğu gösterildi duruldu
Sonuç bir günde 4 kadın cinayeti
Alakaları yok demeyelim bir çoğu eski sevgilisi kocası hatta kendisinin yüz vermediği adam tarafından katledilmiş kadınlar
Mini dekolte dışında dediklerinin hiçbirini yapmıyor
Bana ses yükseltmez
Şiddete meyilli bir erkek değil
Okumuş eğitimli kariyerli birş
Kadın cinayetlerini işleyenlerin profili belli .geneli eğitimsiz kaybedecek birşeyi olmayan cahil insanlar
Lütfen abartmayın ya
Benim gibi güçlü bir kadın neyin ne olduğunu bilir merak etmeyin

Mini dekolte dışında dediklerinin hiçbirini yapmıyor
Bana ses yükseltmez
Şiddete meyilli bir erkek değil
Okumuş eğitimli kariyerli birş
Kadın cinayetlerini işleyenlerin profili belli .geneli eğitimsiz kaybedecek birşeyi olmayan cahil insanlar
Lütfen abartmayın ya
Benim gibi güçlü bir kadın neyin ne olduğunu bilir merak etmeyin

yanlışın var pekala eğitimli tipler de şiddete meğilli oluyor ne profesörler ceza aldı karısına şiddet uygulamaktan bu bir kıstas değil.
ayrıca ne malum yarın sevgilinin böyle olmayacağıı?
böyle küçükten başlıyor bu işler buradaki kadınlar tecrübeli olduğu için uyarıyor seni sen hala ben bilirim kafasındasın.. o kadar güçlü olsan burada konu açıyor olmazdın.

Simdi gercekvi olalim. Erkekler içgüdü olarak bizim gibi değil. Mini etek giyen bi kadın gördüklerinde çok güzel olduğunu, çok tatlı olduğunu düşünmüyor. Seksi olduğunu düşünüyor. Kafa direk cinsellige gidiyor.
E sevgilinizde bu iç güdülerin farkında. O yüzden rahatsız oluyor

Sevgilinizin hatası sizi değiştirmeye çalışması. Bu şekilde rahatsız olacaksa baştan sizinle birlikte olmayacaktı. Sevgilinize hak veriyorum fakat sizi seçerek bu duyguya katlamayı da seçmesi lazımdı.

Bence kolay kolay değişmeyecektir. Burda seçim sizin

yanlışın var pekala eğitimli tipler de şiddete meğilli oluyor ne profesörler ceza aldı karısına şiddet uygulamaktan bu bir kıstas değil.
ayrıca ne malum yarın sevgilinin böyle olmayacağıı?
böyle küçükten başlıyor bu işler buradaki kadınlar tecrübeli olduğu için uyarıyor seni sen hala ben bilirim kafasındasın.. o kadar güçlü olsan burada konu açıyor olmazdın.
Sadece bunaldım konu açtım
İnan bana burdaki çoğu kadından çok daha güçlüyüm
Alkol alırım karışmaz arkadaslarıma karışmaz
Sadece biraz açık giyinmeye karışıyor
Ben zaten istediğimi giyiyorum yine de
O dedi diye kapanmıyorum yani
Öyle birşey yok

Daaaaaaaaaaat yanlış soru, doğrusu; "kimse değişmez, ben bu adamdan nasıl ayrılabilirim" olacaktı.
Kimse değişmez, değişmek zorunda da değildir. Ya kabullenirsin ya da bırakır gidersin. İlle de kendime uydurucam inadı yüzünden mutsuz olan binlerde örnek varken neden aynı hatayı sürdürüyorsunuz? Aileleriniz bile birbirine denk değil belli ki, kültürünüz farklı. Zorlamayın bence.
Nasıl ayrılırım diye niye sorayım
Ayrılmak istesem ayrılırım hemen

Kıyafet konusu kırmızı çizgimdir. Nerede ne giyeceğime karar veren adamın kişiliğime saygısı yoktur. Siz kendinizi nasıl rahat ve güzel hissediyorsanız öyle giyinin, taviz tavizi doğurur. Önce mini etekle başlar, sonra tayt, sonra omuz.. bunun sonu yok ki..
Etek ve dekolte dışında hiçbirşeye karışmaz
Tayt falan da giyerim

Gayet bir tutarız. O cinayet işleyenler de mini giyme diye başladılar zaten...
ayrıca ne kadar mini? İnsanlar sizin, sevgililerinin, başka insanların mini ölçeğine göre mi hareket edecek? İyi ki erkek değilsiniz, umarım erkek evlat da yetiştirmezsiniz. Bu zihniyetle zaten başımız yeteri kadar dertte.
Bunun kıskanmakla alakası yok. Zihniyetim benim de bu yönde değil. Eşim kıyafetime karışmaz. Bende karıştırmam zaten ben seni anlıyorum o konuda. Bende aynı soruyu sordum. Ne kadar mini? Üst bacağın yarısını yukarı kadar geçiyorsa gerçekten çok saçma duruyor bazı yerlerde. Diskoda barda tatilde güzel olabilir. Sadece bu miniye birşey diyorsa zararlı bir tip olmayabilir. Benim kızım var. Şimdi de bir oğlum olacak ama tabi ki böyle yetiştirmeyeceğim. Erkekler bu kadar aç olmasa bende kızım istediği gibi giyinip gezsin istiyorum. 20 yıl sonrasında oğlum da böyle olmak zorunda olmaz umarım.

Mini işte bayağı :KK70:
Seviyorum ben ya mini eteği topukluyu
Bende seviyorum eminim sana da yakışıyordur 😍 başka kıyafetlerine karışıyor mu? Gittiğin yerlere dışarı çıktığın saate? Çünkü en modern erkek bile başka adamların sevgilisinin bacaklarına bakmalarını kaldırmaz. Benim eşim de o kadar mini istemez sadece he giyersem giyerim ama o da söyler. Ortamına göre giyerim giyiyorum bu tarz kıyafetleri. Çünkü gerçekten çok aç adam var. Başka da hiçbir kıyafetime birşey demez. Gece 1 de ark larımla gezip eve gelebilirim mesela. Otobüs kullanmadığım için tabi içi daha rahat olur. Sana güvenmesi önemli.

Bence sana olan sevgisinden yapıyo , sevmese umrunda olmazdn. Ama cok bunalıyosan onunla bu konuyu güzelce konusabilirsn. Sevdiği için daha dikkat edeceğini düşünüyorum. Ki herkesin fikri ayrıdır . Fakat ben böyle yumusak baslı , anlayslı ve sevdiğini sahiplenen erkeklerin sevgisini cok daha gercekci buluyorum.
sen iyi misin:)
kıyafete karışan seviyor diye mi düşünüyorsun.?

Back
X