• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve kilom

Ben eşimle tanıştığımız da 55-56 kiloydum 170 boyundayım, evlenme kararı aldığımız da 72 kiloydum aileler tanıştı vs, evlendiğimde 58 kilo idim, şimdi hamileyim 66-67 kiloyum. Napsın eşim boşasın mı beni 😂 Takmayın Allah aşkına böyle şeyleri kilo verilmeyecek bir şey değil önemli olan sevgi saygı güven

Nasıl başlayayım bilmiyorum 1 senelik ilişkimiz var aileleriyle tanıştım o zaman 76 kiloydum ve su an 67-68 arasına inmiş olmam lazım 166 boyum var henüz beni görmedi iki gğn sonra görecek su anki kilomu ama ben hep kafama takıyorum beni beğenmiyorsa ailesi o hakkımda kilolu diye düşünüyorlarsa diye onun yanında iri durmaktan çok korkuyorum cılız değil ama aşırı kiloluda değil göbeği var biraz o kadar ne yapayım bilmiyorum özgüvenim yerle bir olmuş gibi bir yere oturduğumuzda yemek bile yiyemiyorum o noktadayım.Sizce çok mu kiloluyum 8 kilo verdim farkediliyor mudur ben kameradan çekince bazen ince bazen kalın çıkıyorum o yüzden moralim bozuluyor neye inanacağım şaşırdım
önce kendin kendini beğenmelisin. sen kendini beğenirsen zaten +1 öndesin o enerjiyle

1.65 boya o kiloda biraz balık etlisinizdir bence kilolu sayılmazsiniz. Zaten diyetle 8 kilo vermişsiniz tabii ki fark edilir 8 kilo az mı?

zevkler ve renkler tartisilmaz,

birisi sizi gozunuzun uzerinizde kasiniz var diye bile begenmeyebiir,
kendince haklidir.

Siz kendi kendinizi begenin, kendiniz kilonuzdan mutlu degilseniz verin/alin. Kendinizi begendikten sonra zaten boyle durumlarda kendin bilirsin dersiniz. Herkese kendimizi begendirmemiz imkansiz, degil mi.

Back
X