Erkek arkadaşım ve maddi konular:(

Cyhintia

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
179
273
18
Arkadaşlar sorunum şu erkek arkadaşımla dün 1.ayımızdı öğlen birlikte yemek yedik(yemegin parasını bile ödemedi yarı yarıya ödeyelim dedi normalde sırayla ödüyoruz ve sıra ondaydı) bu bana hiçbir hediye veya çiçek almadı veya kutlama da yapmadık gezdim ama sana layık bir hediye bulamadım gibi saçma seyler söyledi ama ben ona özel kupa bardagı yaptırdım bu da sevindi filan akşam da tiyatroya gidecektik birlikte begendiğim bir çift saati vardı onu almış getirdi ama burda takıldığım nokta şu parası var demek ki saat alıyor ama bi yemek parasını ödemiyor ya da çiçek hediye vs almıyor anca ben alınca aldı bunun dışında çıkalı 1ay oldu bana ne çiçek alıyor ne bişey, arkadaşlar parası olmasa hadi anlarım ama en saçma sapan seylere 60 70lira para harcıyor ama bana gelince yok :/ bir de bugün şu zoruma gitti bugün benim yanımda çok para yoktu ve olmadığını da biliyordu, bu ısrar etti dışarı çıkalım diye neyse çıktık ben bekliyorum ki o öder diye, baktım bu para çıkarma konusunda çok yavas davranıyor 50saat cüzdanında para arıyor güya filan, neyse ben öderim dedim bu ısrar bile etmedi ben öderim diye ben yok paramla hesap ödedim, asla ben hesap ödeyeğim diye ısrar etmiyor ben öderim diyor anca ben de tamam dersem ödüyor diğer türlü yok :/ bu benim ilk sevgilim sizce bunu dert etmekte haksız mıyım, her ilişki böyle midir bugün moralim çok bozuldu ama :(

İlk haftalarda bırakmak istedim ama ne zaman ayrılık konusu açsam ağlıyor, ben seni bırakamam filan diyor :/ bi de maddi konular dışında bana karşı iyi, ben de o yüzden bırakamıyorum :/

1 aylık bir ilişki. bence olayı sıraya bindirmek bile komik...
erkek hesabı ödeyeceğim diye uğraşmalı ama kadın da nasılsa erkeğin görevi diye ucunu bırakmamalı. zaten guven duygusu oturan bir ilişkide cüzdanınızı çok rahat ortak kullanabilirsiniz. şu an için çok erken. adam sinyalleri erkenden vermiş pinti cimri

Haklısın. Bu sana saygısızlık. Hele bu yalandan para aramalar falan çok çirkin.

Para durumu müsait değilse dışarı çıkmazsınız.İki sandviç alır bir yere oturur yersin,z.

Hiç hoşlanmadım tavırlarından samimiyetsiz.İyi ölç biç

Bu adam cok hesapçı, kadın da hesap öder ama erkek bunu bence kullanmamalı. Benim icin cok itici bir durum. Kocam cok fazla eli bolmus diyorum bunları okuyunca yada duyunca.

garip ya. sende olmaz o öder onda olmaz sen ödersin. açıkçası saçma geldi sıra sıra olması, cebinde akrep varmış gibi davranması filan. çok rahatsız edici paranın aranızda mesele olması.

1. Ay muhabeti tamamen özenmişsin bnce bence bazı erkeklr böyle şeylere önem vermio.ki sorun bu degıl daha ilk aydan hesabı sana ödettrmye calışıo yeri gelince ödersin ama ilk aydan olmaz yaa senin için kötü tecrübe takılmakta haklısın ilk sevgılı kendini özel hissetmk istersin bır erkege yakıstramadım.bence bırakmalısın boşver gıtsın daha ilk günden deger vermio sana.önce sana layık bısı bulamadm dıo sonra sen alınca aksama o da gıdıp alıo belli ki YALANCI da bence kaaçççç.

1. ayı kutlamak komik.. bütün aybaşlarınızı kutlayacakmısınız ?
bu kadar ciddiye aldığınızdan mütevellit yaşınızı merak ettim ..
Bence sizi alakadar etmeyen konulara bu kadar takılmanız komik ben gencim ve problemim bu begenmiyorsanız okumazsınız yorum yapmazsınız bence gidin siz 40llık teyzelerinizle altın gününe filan katılın bu konular sizi aşıyor belli ki

Arkadaşlar sorunum şu erkek arkadaşımla dün 1.ayımızdı öğlen birlikte yemek yedik(yemegin parasını bile ödemedi yarı yarıya ödeyelim dedi normalde sırayla ödüyoruz ve sıra ondaydı) bu bana hiçbir hediye veya çiçek almadı veya kutlama da yapmadık gezdim ama sana layık bir hediye bulamadım gibi saçma seyler söyledi ama ben ona özel kupa bardagı yaptırdım bu da sevindi filan akşam da tiyatroya gidecektik birlikte begendiğim bir çift saati vardı onu almış getirdi ama burda takıldığım nokta şu parası var demek ki saat alıyor ama bi yemek parasını ödemiyor ya da çiçek hediye vs almıyor anca ben alınca aldı bunun dışında çıkalı 1ay oldu bana ne çiçek alıyor ne bişey, arkadaşlar parası olmasa hadi anlarım ama en saçma sapan seylere 60 70lira para harcıyor ama bana gelince yok :/ bir de bugün şu zoruma gitti bugün benim yanımda çok para yoktu ve olmadığını da biliyordu, bu ısrar etti dışarı çıkalım diye neyse çıktık ben bekliyorum ki o öder diye, baktım bu para çıkarma konusunda çok yavas davranıyor 50saat cüzdanında para arıyor güya filan, neyse ben öderim dedim bu ısrar bile etmedi ben öderim diye ben yok paramla hesap ödedim, asla ben hesap ödeyeğim diye ısrar etmiyor ben öderim diyor anca ben de tamam dersem ödüyor diğer türlü yok :/ bu benim ilk sevgilim sizce bunu dert etmekte haksız mıyım, her ilişki böyle midir bugün moralim çok bozuldu ama :KK43:
Henüz ilk ayındasınız.
Belki odundur sevgiliniz, zamanla anlarsınız..

Daha bir aylık ilişkide muhabbetler fazla mide bulandırıcı değil mi? O ödedi, ben ödedim, bana şunu almadı, ben bunu bekledim, parasını bana harcamadı kendine filanca almaya harcadı... İkiniz de fazla maddiyatçısınız. 1 ayda daha iç açıcı şeyler yaşar insan, bu ne böyle, okuyunca içim şişti. Fazla sürmez bu ilişki.

Size yatırım yapmak istemiyor sanırım, erken görüyor. Duydum böyle tipler.
Ya da bencil.

Back
X