Arkadaşlar sorunum şu erkek arkadaşımla dün 1.ayımızdı öğlen birlikte yemek yedik(yemegin parasını bile ödemedi yarı yarıya ödeyelim dedi normalde sırayla ödüyoruz ve sıra ondaydı) bu bana hiçbir hediye veya çiçek almadı veya kutlama da yapmadık gezdim ama sana layık bir hediye bulamadım gibi saçma seyler söyledi ama ben ona özel kupa bardagı yaptırdım bu da sevindi filan akşam da tiyatroya gidecektik birlikte begendiğim bir çift saati vardı onu almış getirdi ama burda takıldığım nokta şu parası var demek ki saat alıyor ama bi yemek parasını ödemiyor ya da çiçek hediye vs almıyor anca ben alınca aldı bunun dışında çıkalı 1ay oldu bana ne çiçek alıyor ne bişey, arkadaşlar parası olmasa hadi anlarım ama en saçma sapan seylere 60 70lira para harcıyor ama bana gelince yok :/ bir de bugün şu zoruma gitti bugün benim yanımda çok para yoktu ve olmadığını da biliyordu, bu ısrar etti dışarı çıkalım diye neyse çıktık ben bekliyorum ki o öder diye, baktım bu para çıkarma konusunda çok yavas davranıyor 50saat cüzdanında para arıyor güya filan, neyse ben öderim dedim bu ısrar bile etmedi ben öderim diye ben yok paramla hesap ödedim, asla ben hesap ödeyeğim diye ısrar etmiyor ben öderim diyor anca ben de tamam dersem ödüyor diğer türlü yok :/ bu benim ilk sevgilim sizce bunu dert etmekte haksız mıyım, her ilişki böyle midir bugün moralim çok bozuldu ama